Termeni si Conditii

Prima pagina » 

1. DEFINITII

Vanzator/ComerciantMINIMA EURO DISTRIBUTION SRL, o societate comerciala infiintata in conformitate cu legea romana, cu sediul in Sector 3/Bucuresti, Str. Istriei, nr. 7, bl. C6, ap. 28, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/12866/2012, cod unic de identificare 30865896, cont nr. RO17 RZBR 0000 0600 1511 0941 deschis la Raiffeisen Bank, care, in cadrul activitatii sale, comercializeaza produse in conditiile unui contract incheiat cu Cumparatorul.

Cumparator – persoana fizica peste 18 ani, persoana fizica minora peste 14 ani care are consimtamantul parintilor sau tutorelui legal sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda, acceptand termenii si conditiile.

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul www.chicbebe.ro.

Site – domeniul www.chicbebe.ro si toate subdomeniile acestuia.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail sau utilizator si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscal, etc.).

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri de pe Site.

Bunuri/produse – orice produs care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a Comenzii trimise de acesta.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – prezentele Termeni si Conditii, reprezentand contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a acestora.

Continut – toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupraBunurilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta. 

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie (daca este cazul) emis de catre Vanzator pentru Bunurile achizitionate.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Cumparator.
Pentru motive justificate Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul. In oricare dintre aceste cazuri, Cumparatorul se poate adresa Vanzatorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de Bunuri sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vor fi excluse din Site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceastea.

3.3. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a cere Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vederea protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. Vanzatorul poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in LEI si include toate taxele.

3.6. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de LEI. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Bunurilor pot fi usor diferite fata de imaginile afisate in Site. Descrierile Bunurilor, cat pretul acestora, pot fi modificate de Vanzator fara o notificare prealabila sau pot contine erori de operare.

3.8. MINIMA EURO DISTRIBUTION SRL isi rezerva in mod expres, complet si absolut toate drepturile de a modifica, amenda si/sau elimina parti ale sau intregul continut al domeniului si site-ului www.chicbebe.ro, precum si de a inceta publicarea, fara nici o alerta sau notificare prealabila. In cazul in care dintr-o eroare umana pretul de pe site este mai mic decat pretul de achizitie al produselor de la producator sau importator ne rezervam dreptul de a refuza comanda sau de a negocia cu clientul pretul legal cu care se va vinde produsul.

3.9. In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii Vanzator.

3.10. Pentru Bunurile aduse doar la comanda sau care se executa la comanda (Ex: Pifu, Pali, etc.) se  percepe un avans de 30%. Acestea se livreaza intr-un termen stabilit la lansarea comenzii.Transportul si montajul acestor produse NU este gratuit. MINIMA EURO DISTRIBUTION SRL nu raspunde pentru eventualele intarzieri aparute din motive independente de vointa sa. 

3.10.1. In cazul in care doriti sa anulati o astfel de Comanda, avansul vi se va restitui intr-un interval intre 30-60 zile de la renuntarea la Comanda si doar pentru Bunurile care nu prezinta caracteristici speciale cerute Cumparator (modificari de dimensiuni fata de dimensiunile standard). Renuntarea la Comanda se poate face printr-un e-mail trimis de Cumparator pe adresa office@chicbebe.ro. In fiecare din cazuri trebuie sa primiti o confirmare din partea MINIMA EURO DISTRIBUTION SRL de luare la cunostinta asupra cererii Dvs.

3.10.2. Pentru produsele de la Pali, preturile sunt valabile pentru comenzi peste 1000 Euro. Pentru comenzi sub 1000 de euro se percepe o suprataxa de 50 Euro/Comanda, datorata cresterii costurilor de transport Extern.

 4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, marci inregistrate, brevete, sunt proprietatea exclusiva a Vanzatorului, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare) si fiind protejate de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe si legea proprietatii intelectuale si industriale.

5.2. Cumparatorului si/sau Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Vanzator, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Vanzatorului asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Vanzatorului.

5.3. Orice Continut la care Cumparatorul si/sau Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Contractului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Vanzator si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Vanzatorului cu referire la acel Continut.

5.4. Cumparatorul si/sau Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Contractului.

5.5. In cazul in care Vanzatorul confera Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Vanzatorului pentru respectivul Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

5.6. Niciun Continut transmis catre Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Vanzatorului si/sau al angajatului/prepusului Vanzator care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care acesta exista, fata de respectivul continut.

5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Contract sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

6. COMANDA

6.1. Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin selectarea si adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda prin selectarea detaliilor cu privire la locul livrarii, modalitatea de expediere, modalitatea de plata etc. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul sau un reprezentant al acestuia poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Parti (e-mail/telefon/sms), in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului, inclusiv confirmarea personala a Comenzii.

6.4. Vanzatorul poate refuza/anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Vanzator, in cazul platii online;

6.4.3. datele furnizate de catre Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

6.4.4. activitatea desfasurata de catre Cumparator ar putea prejudicia Vanzatorul.

6.5. In cazul in care un Bun comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului achitata de Cumparator pana in acel moment, in termen de maxim 14 (paisprezece) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

7. CONFIDENTIALITATE

7.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

7.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

7.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Vanzatorul nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

7.4. Prin inscrierea in baza de date a Vanzatorului, Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Vanzatorului: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care Vanzatorul poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor, etc.

8. FACTURARE – PLATA

8.1. Preturile Bunurilor afisate in cadrul Site-ului includ toate taxele conform legislatiei in vigoare.

8.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

8.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri vandute de Vanzator exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

8.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

8.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Vanzator, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

8.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Vanzator in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

8.7. Plata se poate face online (cu cardul) sau ramburs (la receptia Bunului).

 9. LIVRAREA BUNURILOR

9.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile catre Cumparator folosind una din metodele de livrare specificate AICI.

9.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare(documente fiscale, manual de utilizare unde este cazul, certificat garantie unde este cazul).

9.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor numai pe teritoriul Romaniei.

9.4. Detaliile de livrare a Bunurilor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

9.5. La preluarea coletului, este obligatorie verificarea continutului acestuia pentru a vedea daca este intact si nu exista deteriorari cauzate de transportul necorespunzator. Cumparatorul are dreptul sa refuze un colet deteriorat, cu conditia sa intocmeasca un PROCES VERBAL in acest sens, in PREZENTA agentului de curierat. Daca agentul pleaca si Cumparatorul nu a verificat coletul, nici Vanzatorul, nici curierul nu pot fi trasi la raspundere pentru eventualele deteriorari, rupturi, crapaturi sau alte defectiuni ale coletului cauzate de transportul necorespunzator.
Va rugam insistent sa verificati cu ATENTIE COLETUL SI CONTINUTUL ACESTUIA, IN PREZENTA AGENTULUI DE CURIERAT.

9.6. Cumparatorul, nu este exonerat de obligatia de plata a facturii in cazul in care, produsele trimise sunt neridicate in termen de 5 zile de la MINIMA EURO DISTRIBUTION SRL. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz MINIMA EURO DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a cere plata integrala a facturii cat si a cheltuielilor de curier tur - retur.

 

10. GARANTII

10.1. Toate Bunurile comercializate de catre Vanzator beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Garantie produselor difera in functie de categoria de produs si se refera la perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea producatorului/importatorului.

10.2. Garantia unui Bun este valabila atata timp cat Bunul a fost utilizat conform instructiunilor de folosire ce i-au fost remise de catre comerciant odata cu Bunul, si la care este indreptatit conform OG21/1992 cu modificarile si completarile ulterioare (doar pentru Bunurile de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare. Aceste documente vor fi remise doar pentru Bunurile cu folosinta indelungata. Pentru Bunurile cu folosinta indelungata li se ofera o grantie de conformitate de 2 ani. In cadrul acestui termen producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea Bunului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Reparatiile se vor efectua in maxim 15 zile de la comunicare. Prin Bun de folosinta indelungata se intelege: produsul relativ complex, constituit din piese si subansambluri, proiectat si construit pentru a putea fi utilizat pe durata medie de utilizare si asupra caruia se pot efectua reparatii sau activitati de intretinere.

10.3. Garantia de conformitate se acorda pe perioada medie de utilizarea a Bunului dar nu mai mult de 2 ani de la data dobandirii si are in vedere conformitatea Bunurilor la data dobandirii.

10.4. ln cazul solicitarilor de reparatii in cadrul termenului de garantie, sunteti obligat sa prezentati la magazinul de unde ati achizitionat Bunul certificatul de garantie impreuna cu factura originala sau bonul fiscal si ambalajul original in stare buna. Bunul reclamat va contine toate elementele necesare identificarii, inscrise pe eticheta, ambalaj sau marcate pe produs.Vanzatorul va intocmi un proces verbal care sa constate lipsa de conformitate, dupa caz-dovada conform art. 18 din L449/2003, data prezentarii, prezentarea documentelor indicate, a ambalajului, starea Bunului, punctul de vedere al Vanzatorului cu privire la intrunirea conditiilor de acordarea garantiei de conformitate proces verbal ce va fi transmis importatorului / producatorului in vederea analizarii indeplinirii conditiilor pentru acordarea garantiei, a masurii reparatorii propuse si a termenului de reparare.

10.5. Lipsa conformitatii trebuie reclamata in cel mult 2 luni de la constatare. Dupa trecerea unui termen de 6 luni de la livrare Cumparatorul trebuie sa dovedeasca lipsa conformitatii existenta la livrare.

10.6. Dreptul la garantie se pierde din urmatoarele motive:
-Neprezentarea, in momentul solicitarii reparatiei, a facturii originale/ bonului fiscal insotita de certificatul de garantie, a ambalajului original in stare buna.
-Nerespectarea de cate Cumparator a conditiilor de transport, utilizare, intretinere, instalare, precizate in manualul de utilizare.
-Schimbarea starii originale a Bunului, pastrarea in conditii improprii, caderea, expunerea la intemperii, manipularea defectuoasa.
-Incredintarea Bunului spre a fi reparat altor persoane decat cele autorizate.
-Prezentarea Bunului murdar ( prezentand resturi/urme de alimente, de noroi etc.) sau incomplet.

10.7. Garantia pentru conformitate nu se acorda pentru consumabile (roti, tapiterie, alte piese din material plastic), defectiuni sau deteriorari ale Bunului datorate accidentelor, folosirii necorespunzatoare, folosirii neglijente, suprasolicitarii, uzurii normale. Zgarietulile constituie deteriorari normale si nu reprezinta motive de reclamatie. Din cauza expunerii indelungate la soare, transpiratiei, stergerii si spalarilor dese , materialul se poate decolora iar acestea nu reprezinta motive pentru reclamatie. Ceficatul de garantie nu acopera raniri personale.

10.8. Vanzatorul nu acorda garantii in urmatoarele situatii:
- Bunul a fost modificat
- Bunul este incomplet
- Bunul nu este insotit de certificatul de garantie, dovada achizitiei , ambalajul original
- defectul apare ca urmare a folosirii incorecte
- defectul apare ca urmare a instalarii incorecte
- au fost efectuate reparatii de catre alte persoane neautorizate
- defectul a survenit in urma unui accident rutier
- numarul de serie a fost modificat sau sters
- in cazul uzurii normale
- defecte cauzate de supraincarcare
- defecte realizate in urma plierii incorecte
- daca Bunul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Cumparatorului;
- dupa expirarea perioadei de garantie a Bunului sau dupa expirarea perioadei de garantie oferita de Vanzator Bunului;
- in cazul in care inlocuirea Bunului sau a componentelor neconforme este imposibila, din motive tehnologice sau alte motive care nu tin de Vanzator.

10.9. Conditiile acordarii Garantiei pe Viata la produsele electrice Babymoov

10.9.1. Garantia pe viata pentru produsele Babymoov se ofera doar pentru produsele electrice si intra in vigoare o data cu indeplinirea cumulativa a conditiilor de mai jos.
- Cumparatorul trebuie sa se inregistreze, prin completarea unui formular online la adresa: http://www.service-babymoov.com/ro/completare-formulare.html
- Pentru trimiterea acestei solicitari consumatorul va completa formularul cu informatiile necesare: numele si adresa, produsul achizitionat si codul acestuia, locul achizitiei produsului, data achizitie, etc. De asemenea i se va solicita dovada achizitiei produsului (factura sau bon fiscal).
- Cumparatorul trebuie sa se inregistreze (prin completarea formularului) in termen de maxim 60 zile de la data achizitiei produsului. In caz contrar, Garantia pe Viata nu se va aplica.
- In termen de 2-4 saptamani (interval in care se vor verifica informatiile trimise pe email) – Cumparatorul va primi un email in care i se va comunica faptul ca a fost inregistrat in program (si va primi un set de informatii suplimentare).

10.9.2. Garantia pe viata nu acopera defectele survenite din utilizarea neconforma a produsului, spargerea unei componente prin cadere, tocirea textilelor sau a partilor consumabile ale unui produs, invechirea normala a unor materiale (ex. plasticul). Garantia pe viata nu este transmisibila si nu se aplica la produsele second-hand. Garantia pe viata intra in vigoare dupa expirarea garantiei legale de 1 an. Importator Sc Senses Srl, Str Orastiei Nr 10, Cluj NapocaTel 0264/256533 Mail office[at] bebebrands.ro

 11. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

 12. RASPUNDERE

12.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

12.2. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

 13. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru detalii privind modul in care Vanzatorul prelucreaza datele cu caracter personal in contextul accesarii si navigarii Site-ului, crearii de Conturi si achizitionarii de Bunuri, va rugam sa accesati Politica de confidentialitate AICI.

14. FORTA MAJORA

14.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

14.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

15. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

16. ADAOS COMERCIAL

Acest magazin online practica un adaos comercial intre 0 si 1000 %. 

17. CAMPANII SI PROGRAME DE FIDELIZARE

17.1. MINIMA EURO DISTRIBUTION SRL poate rula pe www.chicbebe.ro una sau mai Campanii sau unul sau mai multe Programe de Fidelizare al Cumparatorilor. Fiecare Campanie sau Program are termenii si conditii lor.

17.2. Programul "Cu fiecare multumire".

18 PRODUSE SPECIALE

Aceste produse se aduc doar la comanda/ sau se executa la comanda (Ex: Pifu, Pali, etc.)

  • Pentru aceste produse va trebui sa achitati un avans de 30% la lansarea comenzii si 70% inainte de livrarea acesteia.
  • Acestea se livreaza intr-un termen stabilit la lansarea comenzii (aprox 3 saptamani, max 5 saptamani)
  • Transportul la aceste produse NU ESTE GRATUIT.

Chicbebe.ro nu raspunde pentru eventualele intarzieri aparute din motive independente de vointa sa.

Pentru produsele aduse pe comanda sau fabricate conform cerintelor Clientului  (Pifu, Pali, etc.) renuntarea asupra comenzii atrage pierderea avansului platit cu titlu de daune interese.

Ne rezervam dreptul de a nu depozita produse mai mult de 6 luni, chiar daca acestea au fost achitate integral.