Metode de livrare

Prima pagina » 

Bucuresti

Gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.*

Chicbebe - 19 lei - Pentru comenzi mai mici de 250lei.

Curier rapid -21lei – Pentru comenzi mai mici de 250lei. Comenzile plasate in zile lucratoare pana la ora 14.00 vor fi livrate in aprox 48 ore. (* in cazul in care exista erori de sistem si valoarea transportului nu este calculata automat iar comanda este sub 250 lei, taxa de transport este de 19 lei.)

*Exceptie fac produsele PIFU, se incadreaza in PRODUSE SPECIALE, pt care transportul se calculeaza in functie de comanda. (Se va discuta dupa lansarea comenzii). Va rugam sa cititi rubrica de TERMENI SI CONDITII pct. 18. (vezi )

Tara

Curier rapid - Comenzile plasate in zile lucratoare pana la ora 14.00 vor fi livrate in urmatoarea zi. Pentru coletele a caror greutate depaseste 20 Kg, nu asiguram nici noi nici firmele de curierat personal auxiliar. Tarifele sunt calculate volumetric. Tarifele afisate la plasarea comenzii nu sunt valabile decat in cazul coletelor cu dimenziuni pana in 40cm. (* in cazul in care exista erori de sistem si valoarea de transport nu este calculata automat iar comanda are o valoare mai mica de 400 de lei, valoarea transportului este de minim 21 lei)

Posta Romana - Valoarea transportului prin Posta Romana este de min. 21 lei (valoarea poate creste in functie de volumul,valoarea si greutatea coletului. La coletele cu o greutate mai mare de 7,5 Kg  se va percepe o taxa de 32lei.Transportul prin intermediul Postei Romane este limitat la colete a caror greutate nu depaseste 15 kg sau pentru colete cu o valoare mai mare de 400 lei. Datorita acestor limitari, coletele cu greutate mai mare de 15kg/ val. peste 400 LEI vor fi livrate doar prin curier.