Despre noi

Prima pagina » 

chicbebeNumele meu este Mihaela Rosoiu si alaturi de sotul si baietelul meu, Cristian si Andrei, am creat pentru Dumneavoastra marca Chic Bebe - marca inregistrata.
Chic Bebe a fost un vis care a prins contur in momentul in care am devenit parinti. Timpul nu ne permitea sa cautam prin magazine articolele de copii pe care le doream, iar in magazinele mici, de cartier, gama de articole pentru copii oferita era una mult prea saraca.
In marile magazine, desi oferta de articole pentru copii era una mare si variata, timpul in a alege si a cantarii ceea ce ne doream si ceea ce ne permiteam nu era prea darnic.
Astfel s-a nascut ideea, dorinta, apoi insusi magazinul ChicBebe.
Chic Bebe este un site complex, care contine pe langa magazinul online, retete culinare atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, galeria celor mai frumosi bebelusi "chic" si nu in ultimul rand un forum "chic" unde puteti servi o cafeluta virtuala alaturi de parinti si prieteni ai celor mici, dornici sa impartaseasca experiente, bucurii, intrebari si raspunsuri din viata traita alaturi de copii.
Si pentru ca acest magazin chic a fost creat cu ajutorul dumneavoastra, pentru dumneavoastra, din dragoste pentru copiii nostri, va invitam sa faceti parte alaturi de noi din marea Familie Chic Bebe.
Drepturi de marca: Numele CHIC BEBE si logo-ul (blazon) CHIC BEBE, sunt marci inregistrate de catre Chic Bebe.
Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la Chic Bebe sau de la titularii respectivi constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

Bine ati venit si Spor la cumparaturi!

In perioada 21-31 ianuarie 2019, magazinul nostru va fi inchis pentru lucrari administrative.

Puteti comanda online, comenzile urmand a fi prelucrate si livrate incepand cu data de 1 februarie 2019 in ordinea sosirii.

Va multumim pentru intelegere!