Despre noi

Prima pagina » 


Suntem o echipa tanara,  de parinti, "pionieri" in activitatea magazinelor on-line pentru copii, fiind al treilea magazin on-line cu articole pentru copii prezent in Romania din 2003.

Chic Bebe a fost un vis care a prins contur in momentul in care am devenit parinti. Timpul nu ne permitea sa cautam prin magazine articolele de copii pe care le doream, iar in magazinele mici, de cartier, gama de articole pentru copii oferita era una mult prea saraca.
In marile magazine, desi oferta de articole pentru copii era una mare si variata, timpul in a alege si a cantarii ceea ce ne doream si ceea ce ne permiteam nu era prea darnic.
Astfel s-a nascut ideea, dorinta, apoi insusi magazinul ChicBebe.

Si pentru ca acest magazin chic a fost creat cu ajutorul dumneavoastra, pentru dumneavoastra, din dragoste pentru copiii nostri, va invitam sa faceti parte alaturi de noi din marea Familie Chic Bebe.


Drepturi de marca: Numele CHIC BEBE si logo-ul (blazon) CHIC BEBE, sunt marci inregistrate de catre Chic Bebe.
Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la Chic Bebe sau de la titularii respectivi constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

Bine ati venit si Spor la cumparaturi!