Politica de Returnare

Prima pagina » 

Renuntarea la cumparare 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform dispozitiilor Legii 449/2003 si a O.U.G. 34/2014.

Aveti dreptul sa ne notificati in scris folosind adresa de e-mail: office@chicbebe.ro ca renuntati la cumparare (dreptul de retragere-art. 9), fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile din ziua primirii produsului. Pentru notificare ca rugam sa descarcati, completati si trimiteti pe adresa de email office@chicbebe.ro acest model de formular.

Renuntarea va fi considerata valabila daca a fost comunicata, in scris, la adresa de e-mail precizata mai sus, inainte de expirarea termenului de 14 zile.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastra, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Va recomandam utilizarea aceluiasi serviciu de transport/curierat pe care l-ati utilizat pentru receptionarea produselor.

Va vom inapoia contravaloarea comenzii sau a produselor returnate in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului returnat, folosind aceeasi modalitate de plata utilizata de catre dumneavoastra in momentul efectuarii tranzactiei initiale In cazul in care veti dori utilizarea unei alte modalitati de plata in vederea rambursarii contravalorii comenzii, va fi necesar sa ne precizati, in scris, pe adresa de e-mail office@chicbebe.ro modalitatea de plata preferata de catre dumneavoastra.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate.

Sunt exceptate de la renuntare, urmatoarele produse:
- Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de catre Consumator/Cumparator sau personalizate in mod clar;
- Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator.

Prevederile OUG 34/2014 cu privire la politica de retur se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

In cazul persoanelor juridice, ne rezervam dreptul de accepta sau nu returul produselor.

Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renuntare la comanda.

Produse pentru care nu se accepta retur:
- Hrana bebelusi si copii (Lapte, Cereale, Borcanele, Ceai, etc),
- Articole de igiena (Aspirator nazal, slipi de unica folosinta, scutece de unica folosinta, etc.).
- Produse la comanda (saltele pe dimensiuni atipice, mobilier cu dimensiuni speciale). 

Cumparatorul poate opta pentru schimbarea marimii produsului - Daca marimea nu vi se potriveste puteti solicita o alta marime in masura in care aceasta este disponibila. Noi va vom trimite marimea solicitata, sau daca aceasta nu este disponibila va puteti alege un alt produs, cu achitarea diferentei de plata, daca este cazul. Taxele de transport pentru returnarea produsului initial si trimiterea noului produs vor fi suportate de Cumparator.

Cumparatorul poate opta pentru schimbarea produsului cu un alt produs - Daca nu sunteti multumit de produs, il puteti schimba cu un altul in max. 24 ore de la primitea acestuia, intra trimitand si un mail in acest sens la adresa office@chicbebe.ro.  Noi va vom trimite noul produs, daca este disponibil, cu achitarea diferentei de plata, daca este cazul. Taxele de transport pentru returnarea produsului initial si trimiterea noului produs vor fi suportate de Cumparator.

 

Retur de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:
• Produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.
• Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului.
• Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.
• Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decât cel comandat.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Solicitarile de retur se notifica pe mail la adresa office@chicbebe.ro sau telefonic la numarul de telefon 0745.124.149 in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Recomandam returnarea produselor prin curier.

 

Mentiune

In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revânzarea lor duce la refuzarea returului.

 

Adrese de returnare

Pentru returnarea produselor va rugam sa ne contactati telefonic 0745.124.149 /office@chicbebe.ro si noi va vom transmite adresa unde trebuie sa trimiteti coletul. Taxele de retur sunt suportate de client

 

Pentru orice alte nelamuriri/intrebari contactati-ne la office@chicbebe.ro.