Metode de plata

Prima pagina » 

Cash la livrare – In Bucuresti sau zona limitrofa, cand coletul este livrat de reprezentantul site-ului www.chicbebe.ro.

Card (POS) - In Bucuresti sau zona limitrofa, cand coletul este livrat de reprezentantul site-ului www.chicbebe.ro. - momentan indisponibil

Ramburs - cand livrarea se face prin curier.

Carduri cadou: Pe spatele fiecarui Card cadou, veti gasi un COD UNIC. Completati codurile cardurilor in campul de observatii si noi vom opera valorile acestora. Fiecarui cod ii corespunde o valoare. (Ne cerem scuze pentru inconvenient. Momentan se lucreaza la sistem pentru functionarea acestuia prin introducerea codului intr-un camp special).

Ordin de plata - Plata se va efectua prin ordin de plata in contul bancar furnizat in momentul in care comanda a fost confirmata. Se va specifica si numarul comenzii. Plata se face in contul MINIMA EURO DISTRIBUTION SRL IBAN RO17 RZBR 0000 0600 1511 0941 deschis la Raiffeisen Bank.

ATENTIE!!! PENTRU PRODUSELE DE LA PIFU, se va solicita un avans de 30% in momentul lansarii comenzii si diferenta de 70% inainte de livrarea acesteia (in momentul primirii de la fabrica a confirmarii finalizarii acesteia).