| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 02 07 2010, 11:44 am Titlul subiectului: AJUTOR pentru OAMENI CA NOI.... |
|
|
Acesta este un anunt pentru oamenii cu suflet mare!
Sunt convinsa ca este nici o persoana care sa nu fi vazut sau auzit de tragedia din Dorohoi.
Toti cei cu inima am simtit un gol in stomac si o dorinta imensa de a ajuta...CU CEVA.
Chiar aseara uitandu-ma la stiri ma gandeam ca ar fi bine daca ne-am mobiliza cumva toti sa ajutam cu ce putem copiii care au ramas fara case si, inevitabil, fara tot: hainute, incaltaminte, jucarii ...
Poate ca gandurile mele au fost auzite...
Astazi am primit un mesaj cam asa:
Buna ziua! Daca mai aveti hainute care va prisosesc sau orice altceva va rugam sa le donati copiilor sinistrati din Dorohoi care au ramas doar cu hainele ude pe ei , viitura a luat tot. S-a facut un centru de colectare la Dorohoi . Daca sunteti interesati va rog sa dati reply si va dau adresa.
DECI pentru toti cei interesati sa ajute adresa este:
S.C. Conted S.A. Dorohoi , pt Popa Manuel ( dir. gen) , str 1 decembrie nr 8, oras Dorohoi Jud Botosani tel 0745836394
HAIDETI SA AJUTAM!! Nu ne costa nimic acest gest!
Imagini edificatoare:
http://www.youtube.com/watch?v=6SWlHbsWfqw
http://www.youtube.com/watch?v=xRws1boK_9Y&NR=1 _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Lun 05 07 2010, 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce bine ca a pus cineva anuntul aici. La punctele de colectare la noi cel putin, nu se primesc haine deloc. Si multi oameni ar vrea sa ajute, dar nu stiu cum s-o faca. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 13 07 2010, 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aveti datele de contact mai sus.
Ii puteti indruma catre domnul Manuel Popa...sunt sigura ca se vor bucura. _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|