CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Monica - istorii haioase
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Vin 09 10 2009, 1:17 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Perle de eleva
- Si ce ti-a zis ceva d-na azi?
- Da
- Ce?
- "In sfarsit ridica si Monica mana" Laughing
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 12 10 2009, 9:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Invatam la italiana
- Cum se zice "tabla"?
- Lasagna Laughing

Tabla = lavagna dar tot lasagna iese Laughing
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 15 10 2009, 1:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 20 10 2009, 8:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si tot clasa I:
- Mami trebuie sa invat un cantecel!
- Ce cantecel?
- Nu stiu.
- L-ai facut azi la scoala
- Da
- Il ai scris undeva?
- Nu
- Stii ceva din el?
- Nu.
- Rolling Eyes Shocked Shocked Shocked

Ma rog, dupa straduinte si-a adus aminte un vers si l-am gasit pe net
Laughing
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 13 01 2010, 9:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acum o luna jumate Monica a luat 85 puncte la un test la mate. De atunci am mai facut suplimentar exercitii si probleme din culegere. Azi a luat 100 puncte. Copilul incantat, mama si mai incantata si incearca sa arate beneficiile studiului:
_ Bravo! Vezi, ai muncit, ai invatat si acum ai un rezultat foarte bun. Nu-i asa ca-ti creste inima?
Monica:
- Nu merita!

A si explicat ca mai bine nu muncea o luna jumate si lua tot 85 Very Happy
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Sam 16 01 2010, 9:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Disteapta fata, parol! chiar ca nu merita!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 27 01 2010, 8:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din comentariile si explicatiile Monicai apropos de ceea ce face la teste:

Primul test la mate. Problema "Mancati 3 inghetate" dedesubt desenate 5 inghetate.
Monica a facut 3 multimi a cate o inghetata in loc de o multime cu 3 inghetate. Greseala punctata cu -3 p.
Acasa o intreb
-De ce n-ai facut o multime de 3 inghetate cum cerea problema?
Raspunsul prompt:
- Cerinta nu era sa faci o multime de 3 inghetate ci sa mananci 3 inghetate. Eu nu pot manca 3 inghetate o data ci doar cate una. De-aia am incercuit cate una Laughing
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 28 01 2010, 11:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asta e ca aia cu "Find X": http://www.resursadefun.ro/find-x.htm

scuze de reclama, dar nu am avut timp sa atasez poza doar. Daca poate sa o ia cineva sa o bage in mesaj sa nu mai fie link, va rog.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 28 01 2010, 7:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura Laughing - nu! Aia cu "fin x" a fost cand a vazut fi-mea prima data o ecuatie de gen a-3 = 2 si nu intelegea cum sa-l calculeze pe "a". Si chiar a zis "Pai uite, asta e "a" " si-l arata cu degetul!!!
Laughing
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 04 03 2010, 10:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In parc Monica cu bona ei si o alta fetita cu bona ei. La un moment dat Monica se satura de joaca si se aseaza pe banca intre cele doua bone. Cealalta bona seia de ea:
-Monica du-te la joaca, nu mai sta cu babele. De ce stai aici?
Si raspunsul prompt:
- De exemplu!
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 11 10 2010, 9:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

8 ani
Duminica dimineata mami si tati inca lenevesc in pat. Vine copilul si declara:
"Eu acum imi pun sosete, ma duc in sufragerie, ma uit la televizor si rabd de foame" Laughing
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 03 01 2011, 9:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

8 ani, cateva zile inainte de Craciun.
Monica il pupa pe taica-miu. Atat tata cat si bona sunt surprinsi pentru ca Monica nu prea e in tandreturi cu bunica-su, asa ca Monica isi explica gestul
"Se apropie Craciunul si trebuie sa fac cate o fapta buna in fiecare zi" Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Pagina 11 din 11

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum