CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Gripa Porcina

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  

Ce parere aveti despre Gripa porcina/vaccinare?
Nu m-am vaccinat si nu o voi face! Totul este o manipulare!
33%
 33%  [ 1 ]
Nu stiu ce sa fac, sunt foarte multe afirmatii pro si contra!
33%
 33%  [ 1 ]
M-am vaccinat si sunt de acord cu acest vaccin!
0%
 0%  [ 0 ]
Cred ca este o campanie de promovare a vaccinului, insa ma voi vaccina!
0%
 0%  [ 0 ]
Nu ma incadrez in grupa de risc, deci nu am motive sa-l fac!
33%
 33%  [ 1 ]
Voturi totale : 3

Autor Mesaj
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mie 13 01 2010, 10:01 am    Titlul subiectului: Gripa Porcina Raspunde cu citat (quote)

Pentru ca in ultimele zile a luat amploare acest subiect, va propun un chestionar la care sa raspundeti sincer: ce parere aveti despre aceasta situatie?
Netul a vuit despre cercetari asupra faptului ca acest virus a fost creat in laborator si ca de fapt s-a vrut sa se ajunga aici pentru ca unii sa castige foarte multi bani si probabil si din alte motive.
Credeti ca este vorba de manipulare?
Va veti vaccina? V-ati vaccinat? Nu va este frica de efectele secundare ce pot sa apara in urma acestui vaccin?

Ultima modificare efectuata de catre admin la Joi 14 01 2010, 6:40 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 13 01 2010, 5:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu m-am vaccinat si nu ma vaccinez dar n-am votat ca nu ma incadrez la nicio categorie Very Happy
Nu sunt in grupa de risc, sunt tanara, n-am boli cronice, am imunitate buna, o gripa e o gripa, n-o sa patesc nimic daca o fac - asta e motivul pentru care nu m-am vaccinat.
Daca as fi avut peste 60 de ani, eram obeza, aveam diabet sau boli cardiace ma vaccinam.
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Joi 14 01 2010, 6:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim pentru lamuriri, am creat inca o optiune ...Daca doresti sa votezi... Razz multumim
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Sam 16 01 2010, 9:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am facut deja gripa, deci nu mai pot sa-l fac, dar nici nu l-as fi facut.
As zice ca a fost creat acest virus special, insa n-am dovezi, asa ca sunt simple supozitii personale, zvonistice. Oricum, nu e o gripa oarecare, eu n-am mai bolit in halul asta niciodata, din cate imi amintesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Geanina-Luminita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Vin 22 01 2010, 5:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu il face nimeni din familie.
Sunt prea multe semne de intrebare. Si prea multe suspiciuni.
Am avut in afara tarii prieteni cu gripa noua si au spus ca e chiar mai usoara decat gripa de sezon, au trecut toata familia foarte usor (inclusiv copil de 4 ani). au fost diagnosticati si tratati imediat si in cateva zile au scapat. febra nu a fost mare, au dus-o bine pe picioare, doar ca au fost izolati la domiciliu.

Somno, la tine ce fel de gripa a fost?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Sam 23 01 2010, 8:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu am putut vota pentru ca raspunsul meu este:

"Nu il voi face pentru ca nu s-au facut suficiente teste si nu am informatii despre efectele adverse care se pot instala".

Daca este ca vaccinul de gripa normala, ar insemna ca ma mananca daca il fac. De fiecare data cand am facut vaccinul de gripa normala, in primavara ma traznea o gripa atat de violenta incat zaceam o saptamana si ma taram urmatoarea. Daca ar fi la fel, inseamna ca am mult mai multe sanse sa fac ceva decat daca nu ma vaccinez.

Si sunt in grupe de risc, sunt obeza, diabetica si cu probleme de inima....dar tot nu l-as face.

Si nu i-l voi face nici copilului, din aceleasi motive + inca unul: el e alergic la ceva ce nici nu stim ce este, nu stim cum functioneaza sistemul lui imunitar, consider ca este prea periculos.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 29 01 2010, 10:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Porcina.
Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Sam 30 01 2010, 9:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

somnorici a scris:
Porcina.

ha?
somnorici
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 30 01 2010, 11:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ii raspunsesem lui Lumi, care ma intrebase de care gripa am avut. Ma grabeam si n-am avut timp sa detaliez ce si cui scriam. Smile
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum