| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Lun 27 07 2009, 2:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
A mea are 2 ani si 4 luni si nu prea are rabdare inca sa-i citesc povesti asa ca deocamdata inventez eu povesti seara la culcare. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 27 12 2009, 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acum Andrei e destul de mare pentru a merge la film. In general mergem la filme de animatie pentru ca ne plac si noua, insa, am inceput sa "consumam" filme de actiune si ...e amuzant.
Ultimul film a fost AVATAR- 3D.
A fost foarte interesant. Toti copiii (au fost o gasca de 7) au stat nemiscati tot filmul. Desi il vazusem si acasa...l-am revazut si am fost chiar intresionata de efectele speciale si coloristica. Copiii au fost entuziasmati de-a dreptul.
In urma cu o luma am fost cu ei la "Poveste de Craciun" ...a fost frumos insa s-au cam speriat...multa fantasmagorie infricosatoare pentru copiii sub 8 ani. _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 28 12 2009, 6:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si noi am fost la Colinda de Craciun sau Poveste de Craciun cum s-o chema ("A Christmas Carol")... Intr-adevar cam infricosatoare dar acum 100-150 de ani nu aveau probleme de-astea cu "AP" Oricum povestea lui Dickens e clasica, cred ca ar trebui s-o stie toti copii dar recunosc ca fi-mea s-a speriat de stafia aia cu lanturi si pietre ... _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Mar 26 01 2010, 12:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aseara fi-mea ma intreba daca nu-i citesc si ei "Amurg" - povestea aia cu vampiri. I-am zis ca nu-i pentru copii, e pentru adolescenti, eu nu-i citesc asa ceva.
Dar daca vrea, n-are decat sa si-o citeasca singura. Chiar sunt curioasa daca va citi singurica  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Sam 02 10 2010, 3:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Atit citit ceva din seria "Pantalonii calatori", "Pantofiorii roz", "Magic Lili" ?
Cum vi s-a parut? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Sam 09 10 2010, 1:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Magic Lilli e super-super. Noi am fost fani cam 1 an. Avem toata colectia.
Si e buna si pentru inceperea cititului de catre copil - e cu litere mari, capitole scurte - e perfecta.
Plus ca se potriveste si la fete si la baieti - personajele sunt o fetita si un baietel, actiunea e simpatica atat pentru fete cat si pentru baieti. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
|