CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
ce citim la copii?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Psihologul raspunde
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Lun 27 07 2009, 2:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A mea are 2 ani si 4 luni si nu prea are rabdare inca sa-i citesc povesti asa ca deocamdata inventez eu povesti seara la culcare.
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Dum 27 12 2009, 7:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acum Andrei e destul de mare pentru a merge la film. In general mergem la filme de animatie pentru ca ne plac si noua, insa, am inceput sa "consumam" filme de actiune si ...e amuzant.
Ultimul film a fost AVATAR- 3D.
A fost foarte interesant. Toti copiii (au fost o gasca de 7) au stat nemiscati tot filmul. Desi il vazusem si acasa...l-am revazut si am fost chiar intresionata de efectele speciale si coloristica. Copiii au fost entuziasmati de-a dreptul.
In urma cu o luma am fost cu ei la "Poveste de Craciun" ...a fost frumos insa s-au cam speriat...multa fantasmagorie infricosatoare pentru copiii sub 8 ani.

sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Lun 28 12 2009, 6:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si noi am fost la Colinda de Craciun sau Poveste de Craciun cum s-o chema ("A Christmas Carol")... Intr-adevar cam infricosatoare dar acum 100-150 de ani nu aveau probleme de-astea cu "AP" Laughing Oricum povestea lui Dickens e clasica, cred ca ar trebui s-o stie toti copii dar recunosc ca fi-mea s-a speriat de stafia aia cu lanturi si pietre ...
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 26 01 2010, 12:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aseara fi-mea ma intreba daca nu-i citesc si ei "Amurg" - povestea aia cu vampiri. I-am zis ca nu-i pentru copii, e pentru adolescenti, eu nu-i citesc asa ceva.
Dar daca vrea, n-are decat sa si-o citeasca singura. Chiar sunt curioasa daca va citi singurica Very Happy
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Sam 02 10 2010, 3:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Atit citit ceva din seria "Pantalonii calatori", "Pantofiorii roz", "Magic Lili" ?
Cum vi s-a parut?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 09 10 2010, 1:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Magic Lilli e super-super. Noi am fost fani cam 1 an. Avem toata colectia.
Si e buna si pentru inceperea cititului de catre copil - e cu litere mari, capitole scurte - e perfecta.
Plus ca se potriveste si la fete si la baieti - personajele sunt o fetita si un baietel, actiunea e simpatica atat pentru fete cat si pentru baieti.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Psihologul raspunde Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum