CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Unghii incarnate

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Lun 21 09 2009, 12:16 pm    Titlul subiectului: Unghii incarnate Raspunde cu citat (quote)

despre unghii incarnate s-a discutat pe undeva?
ultima data manichiurista a intrat prea mult cu foarfeca la unghie si drept urmare acum mi se incarneaza, plus infectie. e dureros, ma chinui zilnic cu betadina si oxacilina local pentru a scoate puroiul, dar unghia tot nu o pot taia. e sub piele o bucatica. la chirurgie inca nu ma duc, ca am auzit ca e cam foarte dureros. caut ceva informatii pe net despre laser. cica ar ajunge cam 2 mil o operatie a unghiei incarnate cu laser, dar cred ca macar nu-i dureroasa. mai rabd putin cu leacurile mele.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 21 09 2009, 8:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acum multi ani am facut operatie normala pentru o astfel de problema la unul din picioare....nu mai stiu care Laughing

Nu a fost dureros, nici atunci pentru ca aveam toata laba piciorului anesteziata, nici dupa, cand imi schimbam pansamentul. Am mers sontac o vreme, apoi mi-a trecut. A rezistat cativa ani buni, insa acum vad ca incepe iar, sau cel putin asa cred. Pentru ca simt ca la stangul nu e chiar foarte bine, insa nu imi dau seama daca operatia a fost la stangul si acum a revenit problema sau daca a fost la dreptul si acolo nu am nimic Laughing Laughing Laughing

Prin "nu e chiar foarte bine" a se intelege ca pot purta pantofi stramti la varf, insa ma resimt tare daca ma calca cineva pe acel deget, mai ales cainele parintilor mei cu ghearele ei mari Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Lun 21 09 2009, 10:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am avut si eu asa ceva, m-a chinuit 1 an si jumatate. Am fost si la chirurgie, dar dupa 3 zile a recidivat. Nu stiu, zau, ce sa te sfatuiesc. Eu am pus diverse chestii, chiar si ceara amestecata cu nu stiu ce plante, tot degeaba insa. La un moment dat a inceput sa dea inapoi si s-a inchis.
Sus
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 22 09 2009, 1:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ma duc azi la pedichiura sa tai coltul unghiei. macar astasa reduca presiunea. banuiesc ca acel milimetru de unghie crescut in carne va ramine acolo. ce se va intimpla cu el? dar oare carnea care a crescut in afara va da inapoi?
am tot cautat pe net si am gasit persoane care s-au plins de durere la operatie, altele la care le-a fost smulsa unghia si culmea, coltul a recidivat.
am tot turnat betadina acolo si parca s-a mai uscat din pielita de deasupra si am curatat-o. levomicolul si betadina au tot scos puroiul .

Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 22 09 2009, 4:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cristi, sotul meu are probleme de genul asta foarte des.
In copilarie a avut probleme si a ajuns chiar sa i se smulga unghia.
Nu exista o rezolvare definitiva. Trebuie doar mare grija atunci cand taiati unghia.
A incercat o perioada sa mearga la manechiurista dar a ajuns sa nu mai merga cateva zile pentru ca i-a curatat prea mult si s-a infectat.
El se trateaza cu ASOCILIN - unguent.
Este un antibiotic de uz veterinar dar care actioneaza eficient in astfel de probleme. Se gaseste la farmacia veterinara.
Lui Cristi i l-a recomandat un doctor veterinar in perioada cand nu mai putea merge din cauza infectiei, iar cumnata mea care este asistenta la ortopedie cand a vazut ce are acolo (ii crescuse carne peste unghie urat tare) i-a spus ca daca se duce la doctor sigur ii smulge unghia.
Acum, cum simte ca ceva nu este in regula, da local cu asocilin si in 2-3 zile ii trece.

ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 22 09 2009, 6:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mersi mult adiminuta, am sa retin sfatul si il voi aplica.
am fost la manichiurista si mi-a taiat coltul. era ditamai coltoiul crescut in partea de jos a unghiei, culmea in zona in care manichiurista mea nu taie niciodata. mereu evit sa intru cu foarfeca asa de mult la unghie. nu a fost dureros, mai mult frica mi-a fost. acum astept sa vad ce se intimpla cu tesutul care era iesit in afara. poate se cicatrizeaza si cade. oricum, de acuma cred ca saptaminal trebuie sa merg sa tai coltul ala pina se retrage umflatura si apoi il las sa creasca. poate nu recidiveaza.

Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mie 23 09 2009, 8:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Se vindeca greu. incearca sa porti mai mult papuci sau sandale. Sa lasi piciorul sa respire
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 23 09 2009, 11:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

asa voi face.
mai pateam o ciudatenie la unghie. faceam [pedichiura si plecam la mare. si dupa vreo 2 zile aparea infectie la coltul unghieie. acuma m-am documentat si ma voi duce mereu la mare fara pedichiura facuta.

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum