CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ciocolata - cat de multa au voie copiii sa manance?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
raluca badescu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 04/05/2004

MesajTrimis: Dum 18 09 2005, 10:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si denisa a inceput sa pape ciocolata alba, mica cu forme de animale pe ea, la mijloc are crema de vanilie sau capsuni.
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Dum 18 09 2005, 10:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ciocolata alba le-am dat si eu destul de des .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
raluca badescu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Dum 18 09 2005, 10:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Razz ma bucur ca nu suntem singurele pofticioase la ciocolata alba!
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 18 09 2005, 10:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hihihihi !! Nuuuu , nu sunteti singurii. Prefer sa le dau ciocolata alba si lor le place.
Mie personal nu-mi place .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
raluca badescu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Dum 18 09 2005, 11:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mie unele marci da, altele nu.
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 18 09 2005, 8:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Primola e singura ciocolata alba pe care o mananc si mai e una mentolata tare , nu mai stiu cum ii zice .

Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Dum 18 09 2005, 8:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

noi am avut o cura de 'dezciocolatizare" Laughing . de cand v-am scris ultima oara de "cusa" nu i-am mai dat , si ne-am pus pe papat Very Happy uraaaa Embarassed
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 18 09 2005, 11:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hihihi .Deci ati mai scapat de una .Bineeeeeeeee ...

Sus
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Mar 18 11 2008, 1:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Are ceva daca ii dau budinca de ciocolata lui David? Nu vorbesc de a-i da in fiecare zi, dar cind fac pt desert ii mai scap vreo 3 lingurite, asta ar fi cam o data pe saptamina si soacra-mea ii sa banuti mici de ciocolata sa pape, la fel, nu in fiecare zi, ocazional. Eu am incredere in ciocolata, toti zic ca e buna.
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mar 18 11 2008, 2:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu nu am vazut copil care sa nu ceara si sa accepte ciocolata, cu exceptia cazurilor interzise de medic. de ciocolata sunt atrasi cu totii, de mici, fara a apuca noi sa le facem cunostinta cu ea Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mar 18 11 2008, 8:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Matei e unul dintre copiii pe care nu-i atrage ciocolata. In seara asta, de ex, a mancat la fratele meu, care i-a oferit ca desert ceva ciocolatele Mersi. Noroc ca le-am mancat io, ca el le-a refuzat. Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mar 18 11 2008, 9:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ancutza scuze dar ce varsta are David?
Eu i-am dat Monicai abia pe la 2 ani ...
Si multa vreme doar ciocolatele de la Kinder care au un pic de ciocolata deasupra si un miez alb ....
Evident, acum mananca macar o ciocolatica mica Laughing pe zi ...
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Mie 19 11 2008, 11:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Are un an jumate si banutii sint foarte mici, nu e clasicul ban pe care il stim noi.
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Joi 06 08 2009, 2:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acuma, ca a mai crescut, imi cere biscuiti cu ciocolata sau piine cu Nutella, stie unde tin pachetul si boecanasul si ma ia de minuta si imi cere ATOCE, adica ciocolata. Eu ii dau, dar nu multa, cica e foarte buna pentru copii, ca are magneziu. Eu ce nu ii dau si nu ii voi da, sint produsele fara zahar, care au zaharina si aspartam. Eu cred ca is mai periculoase decit zaharul. Is chimicale, cum zicea Dr. House intr-un episod unei mame care vroia sa ii interzica fiicei sa mai manince zahar, de fapt era vorba despre un tort cu aspartam in loc de zahar, "Da-i cucoana, la fata, tort cu zahar!"
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum