CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Spiriduse 2008
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 20 01 2009, 12:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Io tot n-am primit nimicuta. Poate s-a ratacit Mosu...poate ma cauta la alta adresa... Laughing Laughing
kasyro
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 25/02/2005

MesajTrimis: Mie 21 01 2009, 10:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna Spiridusele,
Scuze ca nu am putut intra pana acum.
Eu am trimis cadoutul, l-am pus la posta in decembrie Sad
Imi cer scuze ca nu a ajuns inca. Probabil a ramas prin vreun birou de la posta. Imi pare tare rau ca nu a ajuns. Dar am sa folosesc curierul spiridusei mele si am sa trimit altul saptamana aceasta. Promit :)
Se pare ca nu a fost pentru cine s-a potrivit si a primit cadoul altcineva...o postarita poate?! Embarassed
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi 22 01 2009, 11:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Draguta kasy mi-am imaginat eu ca-i o astfel de problema.
Adeca nu ti s-a intors inca coletul?? Mai asteapta si saptamana viitoare...poate se intoarce. Cam asa lucreaza posta. Noi stim Laughing Laughing

Eu sunt un copilas cuminte astept cadouri tot timpul!! Laughing Laughing
Te imbratisez cu drag!

somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Joi 19 03 2009, 9:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

PAna la urma a primit toata lumea cadouasele?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mar 24 03 2009, 12:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

S-au primit toate cadourile? Pot sa inchid subiectul asta?
Ca in curand il deschidem pe urmatorul Very Happy
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar 24 03 2009, 8:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu am primit nici acum Rolling Eyes ...dar il poti inchide...poate la craciunul viitor...cred ca n-am fost suficient de cumintica
Va pup pe toate!

ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Joi 26 03 2009, 11:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici eu nu l-am primit, adica sor-mea, dar nu-i problema...
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin 27 03 2009, 3:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa fim noi sanatoase...si la punga ...groase Laughing Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii! Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum