CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ajutor material(hainute,etc ) pentru un bb mic mititel

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> URGENTE!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 08 04 2008, 11:16 am    Titlul subiectului: Ajutor material(hainute,etc ) pentru un bb mic mititel Raspunde cu citat (quote)

Dragele mele, apelez la voi pentru un suflet nevinovat !Stiind ca eu tot colaborez cu diverse persoane pentru ajutarea copiilor mai sarmani m-a sunat maica-mea, acum 20 minute, sa-mi spuna ca o fosta tovarasa de joaca a nepoatei mele tocmai a nascut un bebic ,un baietel si nu are absolut nimic pentru copil pentru ca nu a stiut nimeni ca e gravida .Fata are 15 ani,nu are barbat,nu are prieten (zici ca l-a facut cu Sf Duh )nimeni nu stie cu cine a facut copilul care acum are 6 zile(abia e scos de ieri din maternitate),nu are cu ce sa imbrace copilul si-l tine infasat in cearceafuri.Am inteles ca i-a dus alta vecina de-a maica-mii un patut dar nu stiu exact ce si cum insa aflu azi.Fie-va mila si de nenorocita asta pe care sigur nu voi rezista s-o las asa .Fata sta la cateva case de parintii mei,pe strada Elena Doamna,in centrul Ploiestiului, asa ca incerc sa aflu azi care-i treaba cu actele ei si cu adresa si la nevoie pot face poze .
Mama mi-a zis ca baietelul e mititel rau si slabut .Offff,cum da Dumnezeu copii la cine nu trebuie!
Deci fata are nevoie de tot ce se poate gasi pentru un bebe mic mic de tot,baietel .
Si cand ma gandesc ca mai ieri se juca cu fi-mea si cu nepoata-mea in curte la ai mei!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 09 04 2008, 10:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna seara tuturor !
Ma vad nevoita sa rectific unele lucruri in legatura cu pustoaica de care v-am scris pentru ca am fost indusa in eroare .
Fata are 18 ani jumate,nu 15 ani jumate si este anul 2 la scoala complementara dar ultima luna nu s-a dus.Cea care a anuntat-o pe mama ca a nascut copila asta este o alta vecina de-a mamei,femeie cu care eu nu vorbesc pentru ca minte de stinge,barfeste pe toata lumea si mai e si bunica neoficiala a Alexei mele .Pe mine nu are curajul sa ma contacteze pentru ca eu nu vorbesc cu nimeni din familia aia in afara de nepoata lor,mai mare cu 2 ani decat nepoata-mea.
Cand a fost la mama i-a zis ca i-a dat ea de la nora-sa un patut de lemn si 50 roni si ca a venit la maica-mea crezand ca mai are ceva hainute de la astea mici .
Azi am fost cu cineva la fata de i-am mai dus niste hainute de bb si batrana a inceput sa se laude cum o ajuta toti din casa cu bani,cum i-a cumparat unchi-su patut aseara,cat de bine se intelege tatal vitreg al fetei cu ea acum,dupa ce a ignorat-o toata viata etc...Si i-am zis maica-mii tot ce a zis adica ce spunea cand eram noi acolo si s-a dus mama sa vorbeasca cu ea .I-a spus ca i-a fost rusine sa nu o credem noi sarantoaca sarantoaca si ca de fapt patutul i l-a cumparat unchiul care-i boteaza copilul si ca "ta-su" a salutat-o atunci pentru ca stia ca suntem noi acolo .Acum eu nu stiu ce sa mai cred.Stiu doar ca ieri,eu i-am vazut pe geam pe bb si pe fata(cand am ajuns acolo),si era bebicul in pat langa ea,infasat intr-un cearceaf impaturit .Alea care le avea azi pe el erau cele care i le-am dus eu ieri .Si mai avea si intr-un lighean de pe pat,proaspat spalate,tot din cele duse de mine ieri .Mama m-a intrebat daca batrana era bauta si mie mi s-a parut ca nu era,nu?Ca poate de aia a zis asa.
Fata e la scoala complementara dar a lipsit in ultima luna .
Batrana a mai spus ca si-au dat seama de sarcina cand era in 5 luni dar maica-mii i-a spus ca nu voia sa pice ea de proasta ca n-a avut grija de fata si ca au descoperit sarcina mult mai tarziu,inainte sa nasca ,pentru ca Mihaela purta bluze largi si pulovere spunand ca-i e frig .
Baietelul are 10 zile,nu 6 asa cum aflasem eu ieri.Oricum,hainute are acum destule.Ce i-ar mai trebui cred ca sunt pampersii .Laptic ii da de la san .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Joi 10 04 2008, 8:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky, eu am un carucior, dar nu e pentru perioada asta, ca e sport, e pentru cand va mai creste putin. Nu l-am folosit, eu doar l-am primit de la cineva, nu e nou, e folosit. Daca crezi ca e nevoie, cu placere, doar ca nu stiu cu transportul cum am putea face.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 10 04 2008, 11:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sigur ca-i poate fi de folos dar nu stiu cum sa facem .Ma gandesc eu la ceva si-ti multumesc mult!

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 10 04 2008, 11:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am uitat,tu esti din Bucuresti?Poate il pot lua eu cand vin in vizita la soacra-mea .

Sus
somnorici
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 12 04 2008, 4:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky, sunt din Piatra Neamt. Oricum, pana va creste putin, poate facem cumva sa ajunga la Ploiesti carutul.
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 12 04 2008, 4:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ok.Vedem noi.Te pupic dulce !

Sus
somnorici
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 22 03 2009, 7:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Niki, am si uitat de subiect. Mai e nevoie de carucior? Il mai am.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> URGENTE! Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum