CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
cum ma comport cu bebe cand tipa?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Psihologul raspunde
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ancuzaM
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 12/10/2006

MesajTrimis: Sam 14 10 2006, 5:50 pm    Titlul subiectului: cum ma comport cu bebe cand tipa? Raspunde cu citat (quote)

uneori cand are colici, tipa si cate trei ore in continuu si nu mai stiu ce sa-i mai fac cu toate siropurile de debridat, sab simplex,bonisan, espumisan si baby drink, si ma enervez si incep sa tip sau sa o zgaltai. asa mai tace putin , dar o ia apoi de la capat.
nu vreau sa maltratez copilul si as vrea sa-mi spuneti daca aceste manifestari ale mele au consecinte negative asupra fetei.
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Sam 14 10 2006, 6:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai intai, bun venit, Ancuza!
Iti doresc sa ai un copil sanatos, fara probleme! Cand copilul meu era mic si avea colici, il puneam pe burtica pe mine, uneori ma dezbracam si eu, sa fim piele pe piele. Statea cu capsorul pe umarul meu, mai jos, asa incat imi auzea inima. Cred ca lucrul acesta ii crea un confort extraordinar, era sunetul pe care il auzise timp de 9 luni. De cele mai multe ori se linistea asa si adormea. De asemeni, il tineam dupa masa pe umarul meu si il bateam usor pe spate si pe fundulet ca sa ii scot aerul, acesta ii provoca colicile.
N-o zgaltai, se va speria. De asta tace cateva secunde, e speriata, dar sigur percepe negativ actiunea ta. Stiu ca iti e greu, ca esti obosita, ca nu mai poti, dar sunt sigura ca vei gasi resurse de rabdare si putere inauntrul tau, ca te vei putea controla si vei face ce e mai bine pentru copilul tau. Astept sa mai scrii cand ai timp. flori_pupici
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 8:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

il tii in brate si ii vorbesti, il plimbi, il iubesti.
plus ceea ce a scris somnorici. si la noi a mers cel mai bine statul/ dormitul pe burta noastra.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 11:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

noi avem alta problema....nu colicile...
noi ne-am facut mari si akum stim sa profitam asa putinnn Crying or Very sad Crying or Very sad
fetelor dati-mi un sfat...bebe care nu mai e bebe...are un an si 2 luni si...daca vrea ceva a inceput sa urle efectiv si sa se incordeze tipand ....nu mai stiu cum sa procedez...l-am si linistit in brate...l-am lasat sa si tipe vorbind in acelasi timp cu el frumos fara tipat explicandu-i ca nu e frumos sa faca asa si ca niciodata...nika....
ieri cas a va dau un exemplu:stateam pe scaun venita de la serv...obosita sa imi trag sufletul...ma jucasem cu el putin...si acum stateam el a venit m-a luat de mana sa ma duca unde vroia el...nu m-am ridicat ...apoi a vazut biberonul cu apa pe pat..l-a cerut...era aproape si i-am zis ia=l singur ca doar de atatea ori il lua singur....nu trebuia sa il dau eu....in final cand i l-am dat l-a aruncat pe jos...tot acest episod el urla...i-am interzis sotului sa il ia sau sa il iubeasca daca eu il cert..nu l-a luat...dar parca bebe meu s-a facut un alintat si un rasfatat...si eu care imi inchipuiam ca voi stii de la sine ce e de facut....ufa Rolling Eyes Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 11:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cind Nico a mea are acele crize "de personalitate" ii vorbesc pe un ton mai ferm, nu tip doar ii vorbesc foarte serios si cu voce mai tare si atunci se opreste din tipat, se uita lung la mine si se potoleste. Intradevar este mai mare, are 2 anisori dar am procedat asa de pe la un an si vreo doua-trei luni. Trebuie sa stie cind glumim si cind vorbim serios.
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 11:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hmmm deci daca vb de acum asa cu el mai ferm da asta e cuvantu...in viitor va merge? va da roade?dar mor pe oamenii din casa...care cand il aud ca plange vin la el...le-am interzis sa il ia in brate sau sa il iubeasca ca sa taca...e naspa ca urla mai nene de scoala mortii...si probabil ca nu le convine...ma simt cam vinovata de poluarea fonica....ca de nu e casa mea...dar...pana la urma mai important e cum il cresc pe bebe
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Lun 28 07 2008, 5:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De aceeasi parere sunt si eu,nu trebuie sa cedam la mofturile lor! Important sa nu tipam la ei,sa incercam sa le explicam de ce e nu posibil ceea ce vor ei.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 06 02 2009, 4:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am patit-o cu ea zilele trecute...am venit de la cumparaturi si,ca de obicei,cand intram in casa ne schimbam toti de hainute.Ea nu vroia,tipa ca vrea in bucatarie sa pape nu stiu ce....i-am explicat frumos sa stea ca o schimb repede si apoi mergem la bucatarie dar ea nimic,tipa de acum si tragea de haine sa nu o dezbarc.
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Vin 06 02 2009, 10:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dany - probabil ii era pur si simplu foarte foame. Fi-mea si acum la 6+ e dificila cand ii e foame. Eu m-am obisnuit si daca mi se pare ca se comporta aiurea o intreb automat "Ce vrei sa mananci?" Laughing
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 08 02 2009, 1:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poate si din cauza ca era obosita,se apropia ora de somn.In general nu prea face mofturele de astea.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Psihologul raspunde Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum