| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 29 12 2007, 9:14 pm Titlul subiectului: Cum petreceti Revelionul? |
|
|
Sau cum ati vrea sa-l petreceti?
Noi anul asta il facem la noi acasa impreuna cu cativa prieteni buni.
De regula facem Revelionul cu prietenii intr-o casa - suntem de moda veche, la bairame de revelion am fost inca din liceu.
Desi cred ca mi-ar place sa-l facem undeva, intr-o locatie exotica
preturile prea mari din perioada asta nu mi se par ok, adica pot sa vad locatia exotica si la preturi mai mici, alta data. Plus ca abia acum fi-mea e perfect deplasabila ca pana acum erau mai multa munca decat odihna in concediu cu ea  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
ancuza Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006 Mesaje: 350
|
Trimis: Lun 10 11 2008, 6:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai, nu stiu, eu as merge la o casa de turism rural, ca au faine pe aici si cu copil mic e mai bine, ca au saloane mari si poate sa fuga pe unde vrea. _________________ sint un copil fericit |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 10 11 2008, 11:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acasa cu prietenii....am vrut sa mergem la restaurant, dar de la ultima nunta la care am fost, ne-am dat seama ca vrem sa stam undeva linistiti, sa ne auzim unul pe altul si sa putem respira si altceva in afara fumului de tigare. Si pentru ca prietenii nostri au fetita mica (are 3 saptamani acum) si nu ar fi putut merge, stam cu ei acasa. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Mar 11 11 2008, 10:22 am Titlul subiectului: |
|
|
noi facem mereu sarbatorile de iarna acasa. nu suportam aglomeratia din restaurante si pretul super ridicat pentru noaptea de revelion, iar muntele oricum nu e prietenul nostru cel drag, ca eu nu iubesc frigul si zapada, iar cu sckiurile habar nu am sa merg. si sincer mi se pare tare scump o vacanta de sarbatorile de iarna petrecuta undeva in tara noastra
iar acum, cu 2 copii nu am timp de plictisit. o sa vreau doar sa dorm  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 17 11 2008, 7:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu sper sa plec in Israel anul acesta. Mi-am dorit intotdeauna sa ajung acolo. Anul acesta era unul din obiective. Sper sa se realizeze. _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Mar 18 11 2008, 1:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Super Mihaela. Destul de complicat cu securitatea din zona totusi. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Mar 18 11 2008, 1:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu as vrea la Mos Craciun la Polul Nord. Poate la anul ..... _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Mar 18 11 2008, 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
si ce va opreste fetelor sa va indepliniti visul? succes! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Mar 18 11 2008, 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Polul Nord??? Brrrr. Noi nu ne-am facut nici un plan, probabil vom petrece acasa sau cu neamurile (fratele meu su familionul lui sau sumnata mea cu familionul ei). Dar inca n-am discutat depsre asta.
Adminutza, trebuie sa fie interesant, posibil ca in Nazareth sa fie foarte frumos cu ocazia Craciunului. |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Mar 18 11 2008, 9:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| somnorici a scris: | Polul Nord??? Brrrr. Noi nu ne-am facut nici un plan, probabil vom petrece acasa sau cu neamurile (fratele meu su familionul lui sau sumnata mea cu familionul ei). Dar inca n-am discutat depsre asta.
Adminutza, trebuie sa fie interesant, posibil ca in Nazareth sa fie foarte frumos cu ocazia Craciunului. |
Pai ce sa fac daca acolo sta moshu?
la "satul lui Mos Craciun" adica aici
http://www.northpole.com/
vreau eu
 _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 19 11 2008, 2:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am reusit sa-mi iau bilete de avion.
Am uitat sa-ti spun ca am o matusa care sta acolo de 8 ani...abia ne asteapta.
A plecat de aici cand eram insarcinata cu Andrei. Vorbim des la telefon dar nu ne-am mai vazut de atata vreme...
Deci visul mi se va implinii _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
|