CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Cum ati descoperit Chicbebe ?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Am lansat www.chicbebe.ro
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
georgia
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 13/03/2004

MesajTrimis: Lun 15 03 2004, 9:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deja ma simt bine aici Lumi!!Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Theodora
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003

MesajTrimis: Lun 15 03 2004, 11:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgia,putin cam tirziu vreau si eu sa iti urez bun venit pe cel mai linistit site de mamici si copii!!!
Sint sigura ca deja ai observat ce frumos petrecem noi pe aici!
Pupicei lui Vladut de la gemenei...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 03/02/2004

MesajTrimis: Mar 16 03 2004, 10:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A aparut poza lui Vlad :D
)p (u Pupici
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 16 03 2004, 4:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vedeti ce baiat frumos...si pare un adevarat barbat...pe bune eu am vazut poza..ce-i drept mai mare si am zis ca are vreo 5 anisori... Embarassed
Am gresit un pic, nu? Laughing Laughing Laughing
georgia
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 13/03/2004

MesajTrimis: Mar 16 03 2004, 4:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc admin ptr tot. Theodora intr-adevar aici e liniste si de aceea imi place, mi-as dori ca asa sa ramana..dar ..pana la urma la noi este puterea, nu? :Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 23 03 2004, 3:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acum am vazut mesajul tau Georgia si ai perfecta dreptate...in noi toate sta "puterea" de a ramane liniste mereu aici!!
:P :P :P :j :j Pana acum va felicit ati fost tare dragute si-mi sunteti tare dragi!!! (v (v
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Am lansat www.chicbebe.ro Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum