| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 17 10 2008, 4:02 pm Titlul subiectului: Poezii potrivite varstei ... |
|
|
La gradi fi-mea invata o poezie pe saptamana. Froarte bine si frumos.
Dar poezia de saptamana trecuta (de ex.) este "Ce te legeni ..." de M. Eminescu si are 25 de versuri.
Acuma, ce-i drept nici "Zdreanta" nu-i mai scurta.
Ce parere aveti?
La 6 ani e ok sa invete o poezie atta de lunga pe saptamana?
Nu de alta dar fi-mea le uita imediat ce a trecut saptamana ..... _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 17 10 2008, 8:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mie mi se pare absurd....sunt prea lungi. Dar totusi mie nu mi-au placut poeziile de mica
Le uita si pe cele scurte si pe cele lungi, nu? _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Sam 18 10 2008, 10:00 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu stiu ce urmaresc astia dar cam prea multe informatii de la varste prea fragede la copilasi! _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Sam 18 10 2008, 2:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Laura pe alea scurte parca le retine mai mult timp. Poate mi se pare. Oricum pe cele lungi le si invata greu, se incurca ...
Si mie mi-au placut poeziile cand eram mica. Si pe la 6-7 ani invatam poezii destul lungi. Dar Monicai nu prea-i plac ... Dar nu-mi amintesc sa fie obligatoriu sa le inveti  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Sam 18 10 2008, 4:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Matei habar n-am daca invata ceva la camin, ca el imi spune ca doarme si mananca acolo, deci e posibil sa nu invete nimic. Glumesc, desigur, dar n-am nici un stres in privinta poeziilor. Daca invata e ok, daca nu, nu-i nici un bai din punctul meu de vedere. Parerea mea e ca scopul memorarii poeziilor este acela de a-ti exersa memoria, ori copilul meu si-o tot exerseaza si cu alte lucruri - si spun eu ca din belsug.
Educatoarea iti da poeziile acasa sa le repeti cu ea si o asculta saptamana urmatoare? |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 19 10 2008, 7:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Asa face la noi....imi da poeziile acasa. In primul an de gradi nu stiam de ce mi le da....sa deslusesc ce zice copilul meu? Nu prea le repetem impreuna, doar daca ne trage el de maneca sa le repetam, si o face cand nu e sigura ca o stie. Nu prea vrem noi, parintii  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Dum 19 10 2008, 3:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu, somno, nu-mi da poeziile ca sa invatam acasa si nici nu-i asculta din ce au facut acasa.
Ideea e ca le invata in clasa timp de o saptamana si apoi iti da vineri un fel de raport cu ce au facut in saptamana respectiva.
Acum ca mi-a zis ca fi-mea memorizeaza mai lent poate ma apuc sa incerc sa invatam poezii impreuna  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
|