CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Spiridusele - ne adunam?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 11 02 2008, 9:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu doresc sa sune aiurea, dar nu ar fi mai bine sa se discute aceste intarzieri pe MP? Subiectul e destul de "In spiritul Craciunului" si parca mi se pare ca se strica acest aspect. Embarassed Nu va suparati pe mine ca o spun.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 19 02 2008, 9:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa este...sincer eu nu am postat decat pentru ca imi era dor de voi.
Cat despre spiridusa mea...Eu o iubesc din suflet...si inteleg ca nu am fost cumintica Laughing Laughing ...de fapt asta nu este o problema Razz .
Daca ajunge ok daca nu ...chiar nu-i nici un bai. petrecareti

nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 21 02 2008, 4:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adminuta,eu am fost spiridusa ta si am intarziat cu pachetelul dar....am trimis!Am crezut ca n-ai scris nimic pana acum pentru ca nu ai avut timp sau chiar poate nu ti-a placut si,din jena,n-am insistat.Eram ferm convinsa ca ai primit deja cadoul .Eu am probleme cu buletinul asa ca l-am tarat efectiv pe Cezar la posta si l-am pus pe el sa trimita insa inauntru era o felicitare unde scriam cine sunt!Nu stiu ce sa zic....Anul trecut mi s-a intors pachetelul si a trebuit sa-l retrimit iar acum nici macar asta nu s-a intamplat!
Imi cer scuze desi,o jur ca nu sunt de vina,si voi trimite un cadou si pentru Craciun si pentru 8 Martie dar il voi trimite cu confirmare de primire,scurt pe 2!M-am saturat de POsta Romana pana peste cap!
Imi pare rau ca am aruncat si hartiutele ca puteam sa fac o reclamatie,ceva!

Am editat ca din graba am scris "avum" in loc de acum.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
kasyro
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 25/02/2005

MesajTrimis: Joi 21 02 2008, 11:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Care-i treaba cu cadoutele?
Imi explicati si mie, va rog?
Sad
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Joi 21 02 2008, 12:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In fiecare an inaintea Craciunului se face lista cu spiridusele - apoi cea desemnata drept "caciula" face extragerea cine cui trimite. Apoi se trimite prin pm adresa celei careia trebuie sa-i trimiti cadou.
Fiecare stie cui trebuie sa-i trimita dar nu si de la cine primeste
Cadourile sunt simbolice (25 RON = approx. 7,5 EURO).
Astfel fiecare mamica va primi ceva de Craciun.

Asta e al 3-lea an cand s-a facut.

Te asteptam la anul.

Acum astept doar sa primeasca toata lumea si apoi inchid subiectul.
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mie 05 03 2008, 9:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky, la mine tot nu a ajuns nimic si sincer imi pare tare rau ca ai avut atatea probleme. Sad
Iti scriu pentru a sti ca la mine nu a ajuns. Nu-i nici o suparare si te inteleg perfect pentru ca eu lucrez cu posta si stiu cat de nenorociti sunt. Lunar pierdem bani doar pentru ca nu se intoarc rambursurile, se intorc colete doar pentru ca le este lene sa avizeze clientii. JALNIC. Sad
Iti multumesc din suflet pentru efortul tau si crede-ma ca doar faptul ca tu ai fost spiridusa mea, e ca si cum am primit cel mai frumos cadou!
Desi ajung tare rar sa mai scriu aici, in fiecare zi imi propun sa intru si sa fac acest lucru...timpul ma omoara insa. Intre munca, scoala, teme si activitati extra ... nu mai am timp.
Eu va iubesc si mi-e drag sa intru si sa va citesc mesajele.
Va pupacesc pe toate!
P.S. Sorana poti inchide subiectul daca mai avem ceva de spus eu si Nicky vb pe PM.

sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Dum 09 03 2008, 10:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A mai ramas si Daniela, care inca nu a primit cadoul de la Claudia.

Daniela si Claudia - va scrieti pe pm ca sa inchid subiectul?
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii! Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 6 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum