CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Turta / Motul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
adialex
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 02/12/2006

MesajTrimis: Joi 11 01 2007, 8:41 pm    Titlul subiectului: Turta / Motul Raspunde cu citat (quote)

in sfarsit, reusesc sa mai intru si eu pe forum...
sambata ne rupem turta Very Happy si v-as ruga daca stiti sa ne mai ziceti si noua ce obiceiuri mai sunt, in afara de obiectele de pe tava....pt ca noi nu ne pricepem (nasa nici atat) si vrem sa respectam traditia ;
pupici
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Joi 11 01 2007, 10:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi nu am respectat nici o traditie (cu exceptia celei cu tava) pentru ca nu stiam nici una (si nici nasa).
Important este sa va simtiti bine, sa dansati si sa va distrati.
La noi a fost prima ocazie pentru Monica (care de-abia statea in picioare
Laughing ) sa danseze.
La multi ani puiului mic si pupici
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Joi 11 01 2007, 11:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Teoretic, in afara de tava ar mai fi turta si taiatul motului.La turta Madalinei, ne-am distrat atat de bine incat abia a 2 zi ne-am adus aminte de turta.Si ne-am intalnit inca o data ca sa mancam din turta.Relatia noastra dintre noi si nasi este o relatie de prietenie in adevaratul sens al cuvantului, asa ca ptr. noi a fost inca un motiv de distractie.
Dar daca ai nelamuriri poti merge la biserica cea mai apropiata si femeia care vinde lumanari , de obicei, iti poate da toate amanuntele.
Distarctie placuta si La Multi Ani fetitei voastre|
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
adialex
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Sam 13 01 2007, 11:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumim frumos de raspunsuri!!
ne-am rupt turta, ne-am distrat si a fost f frumos; alexia a fost o minivedeta!!!!
cu obiceiurile, ne-am lamurit, fiecare dupa ureche Laughing
bine ca s-a terminat cu bine Very Happy
pupici
Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Joi 25 01 2007, 1:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

adialex a scris:
multumim frumos de raspunsuri!!
ne-am rupt turta, ne-am distrat si a fost f frumos; alexia a fost o minivedeta!!!!
cu obiceiurile, ne-am lamurit, fiecare dupa ureche Laughing
bine ca s-a terminat cu bine Very Happy
pupici

ce a luat de pe tava? poze nu ai?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
adialex
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Joi 25 01 2007, 1:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai de pe tava a ales banii, rujul, si .......ata cu ac!!!!!!!!!!!
a, si a mangaiat putin cartea si pixul; dar a luat mana dupa ele asa de rpd, de ziceai ca au fript-o Laughing ; asta e, m-am consolat , se face fata croitoreasa; macar nu mai dam banii pe haine Very Happy
Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 25 01 2007, 10:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da .. se face designer .... si o sa fie plina de bani si cocheta Very Happy
Monica a luat medicamente (farmacista??) si margele ....
adialex
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Dum 28 01 2007, 12:17 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai si Monicuta poate sa fie o doamna doctor cocheta foccc.....
pupici
Sus
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Vin 23 11 2007, 4:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la baieti ce se mai poate pune pe tava, in afara de bani, pix, etc? daca-i pun o surubelnita si un cui, sau o masinuta mica?... mai are pina implineste un an. Laughing
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 23 11 2007, 5:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai ceva gen siringa (fara ac Laughing ) pt. doctor, patent (sau alta scula) pentru inginer (v-am zis ca eu am luat un patent cu manere rosii de pe tava? Laughing si inginer sunt!), carte (scoala multa) un mouse (programator), etc.
Eu in principiu m-am gandit la profesiile posibile si am incercat sa le reprezint printr-un obiect. Pe urma am mai pus bani, margele (dar e fata), carte pix si aia a fost tot.
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 23 11 2007, 5:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai poti sa-i pui pensula si acuarele (o sa picteze/deseneze frumos), echer (arhitect), mistrie (constructor) - daca mai imi trece ceva prin cap mai scriu.
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Sam 24 11 2007, 7:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce idei faine ai, ar fi ceva si pe deasupra te distrezi mult asteptind sa aleaga ceva...multumesc.
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 12 02 2008, 11:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce bine ca am gasit acest subiect! Sunt disperata,HELP!!!!!!! Va rog foarte mult cine are si poate sa-mi trimita o poza cu un colac care se foloseste la taiatul motului! Am cautat eu ceva pe net dar nu am dat inca de poze.Acusi trebuie sa-i taie nana motul si eu nu stiu cum sa le arat la brutarii de aici sa-mi faca un colac de care vreau eu Crying or Very sad .Aici nu este asa un obicei si nici nu gasesc colaci de vanzare ci tot felul de paine....Va rog daca aveti poze sa ma ajutati,ori postati aici poza ori luam legatura pe mesaj privat.
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 06 03 2008, 1:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am rezolvat,am gasit pana la urma cum se cheama si cum arata si mi-a facut un colc destul de frumos.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii! Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum