| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 17 09 2007, 3:55 pm Titlul subiectului: Camin pt batrani (pt imobilizati in special) |
|
|
pt ca tatal meu a suferit de curand un accident vascular soldat cu paralizie pe partea stanga sunt in cautare de un azil-camin unde sa fie tratat bine. nu ma intereseaza un camin privat pt ca nu ne permitem dar m-ar incanta ideea unui camin pe langa manastiri.
daca aveti stiinta de un astfel de camin va rog sa imi dati de stire.
orice informatie este binevinita.
multumesc anticipat. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

|
Trimis: Mar 18 09 2007, 1:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu stie nimeni nimic?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mar 18 09 2007, 1:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi pare rau dar chiar nu stiu desi am trecut de doua ori prin probleme cu care te confrunti tu deaorece ambii bunici mi-au paralizat inainte de a muri.
Sper sa gasesti in sfarsit un loc bun pentru tatal tau si-i doresc multa sanatate.Masajul ajuta foarte foarte mult.Si dragostea voastra. _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

|
Trimis: Mar 18 09 2007, 4:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc Nicky.
din pacate nu exista decat dragostea mea pt ca nu avem pe nimeni. e singur iar eu nu-l pot ajuta ff mult pt ca pur si simplu nu pot. am stat cu el in spital in astea 3 sapt destul de mult ca sa imi dau seama ca nu as putea ingriji un batran paralizat, capos si necooperant. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mar 18 09 2007, 6:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai foarte mare dreptate iar acolo poate avea ajutor specializat. _________________

|
|
| Sus |
|
 |
|