CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
ANUNTURI OFERTE PRESTARI SERVICII - BONE

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> URGENTE!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Vin 24 02 2006, 4:24 pm    Titlul subiectului: ANUNTURI OFERTE PRESTARI SERVICII - BONE Raspunde cu citat (quote)

LA ACEST SUBIECT VA RUGAM SA POSTATI TOATE

ANUNTURILE CU OFERTE PRESTARI SERVICII BONE

VA RUGAM SA SPECIFICATI DATELE PRELIMINARE DE CONTACT SI ORASUL IN CARE DORITI SA VA OFERITI SERVICIILE DE BONA.

MENTIONAM CA TOATE ANUNTURILE DE ACEST GEN POSTATE IN AFARA PREZENTULUI SUBIECT VOR FI STERSE, FAPT PENTRU CARE AVEM RUGAMINTEA DE A POSTA TOATE ANUNTURILE DUMNEAVOASTRA AICI.

CU ACEST PRILEJ ANUNTAM UTILIZATORII CARE AU POSTAT SUBIECTE PE ACEASTA TEMA ANTERIOR, CA ACESTE ANUNTURI AU FOST COPIATE AICI, IAR FIRELE VECHI DE DISCUTIE AU FOST STERSE, DIN RATIUNI DE UNIFICARE A ANUNTURILOR.

MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.

Lachitza mea

Ultima modificare efectuata de catre fluffy la Mar 28 02 2006, 4:26 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 28 02 2006, 4:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ANUNTURI POSTATE ANTERIOR:

Valy
Vizitator

Titlul subiectului: babysitter

--------------------------------------------------------------------------------

Desi am doar 19 ani as dorii sa lucrez ca babysitter...Imi plac foarte mult copii si de aceea sunt convinsa ca m-as descurca fara probleme(desi as fi la primul job,dar consider ca am o mica pregatire facuta cu fratele meu mai mic ).Sunt o persoana serioasa care poate avea grija de un copil indiferent de varsta
Ma puteti contacta la 0722802372.Rog seriozitate.

admin
Site Admin
--------------------------------------------------------------------------------

Parca ar fi reclama aceea de la televizor... "sunt sugari doamna"!!!

Vizitator

Care,care?? Care reclama? Asta mi-a scapat..

mihaelav2004buc
Vizitator

Titlul subiectului: bona

absolventa liceu pedagogic, momentan studenta imi ofer serviciile unei familii care doreste o BONA cu experienta si cunostinte in domeniu, in intervalul orar 16-21. Rog seriozitate. 0740.156.875

Vizitator

Titlul subiectului: cunosc o bona

are 44 ani.o cheama viorica.sta in titan.are experienta in a lucra,ingriji si educa un copil.poate prezenta si referinte.
o puteti gasi la 021-6442826.

cosmina

Titlul subiectului: babysitter

doresc sa ma angajez urgent ca babysitter..am doar 19 anii.dar sunt in stare sa am grija de un copil puteti sa vedeti prima data de proba.sunt serioasa si am nevoie de un astfel de job..va rog incercati

somnorici
Moderator

Adaug aici mesajul cu nr. de telefon, sa aiba continuitate mesajul tau.
Citat:
am uitat sa dau un nr de telfon.ma gasiti la orice ora..rog seriozitate..0726618817

cosmina
Vizitator

cosmina a scris:
doresc sa ma angajez urgent ca babysitter..am doar 19 anii.dar sunt in stare sa am grija de un copil puteti sa vedeti prima data de proba.sunt serioasa si am nevoie de un astfel de job..va rog incercati
nr de telefon la care ma puteti gasii este0726618817.va rog seriozitate,multumesc

nickysweet4u
Cel mai tare parinte

Dau si eu anunt cu aceeasi tema .
M-am gandit ca daca tot stau acasa si tot am experienta , pot face si eu asta deci , imi ofer serviciile ca bona dar numai la domiciliul meu , indiferent de timp si indiferent de varsta copilului .Pentru scolari , pot ajuta la lectii .
Sunt mamica , fost cadru didactic .Am multa rabdare ( impotriva corectiilor corporale ) , experienta si conditii in ingrijirea si supravegherea unui copil de la 0 la n ani ..Pretul in functie de timpul cerut .
Relatii prin mesaj privat sau la no : 0742868939 .

luana
Vizitator

Titlul subiectului: baby-sitter cu experienta si recomandari doresc angajare

experienta 5-6 ani ca baby-sitter si ~ 7 ani ca profesor particular matematica, informatica, etc. studii medicale si in informatica.
doresc angajare preferabil part-time ca baby-sitter sau meditatore(matematica, curs calculatoare, engleza, anatomie, biologie, chimie, pt clasele I-V - orice materie).
0744496124

yoana
Vizitator

Titlul subiectului: doresc sa ma angajez ca babysitter

sunt o eleva de liceu ...si doresc urgent neaparat sa ma angajez ca babysitter pe perioada verii!am experienta deoarece am avut grija de verisoara mea si stiu ce inseamna!va rog sa-mi acordatzi o sansa pentru ca e foarte important pentru mine!apelatzi cu incredere! nr meu de telefon este 0720128259

Georgi
Cel mai tare parinte

Yoana, mai intai spune de unde esti, ca sa stim pe cine intereseaza oferta ta...
Pupici si mult succes!

http://community.webshots.com/user/georgi2003101
http://www.putfile.com/georgi

nickysweet4u
Cel mai tare parinte

Sunt de acord cu Georgi . Scrie de unde esti , ce program ai vrea sa ai , ce varsta ai vrea sa aiba copilul .

io_anca
Vizitator

Titlul subiectului: caut sa ingrijesc un copil

studenta, din oradea caut sa ingrijesc un copil de preferinta pana in 4ani.

Vizitator

io_anca a scris:
studenta, din oradea caut sa ingrijesc un copil de preferinta pana in 4ani.
io_anca@yahoo.com sau 0744477717

siven01
Membru nou

Titlul subiectului: Doamna serioasa ,doresc sa ingrijesc un copil

Doamna serioasa ,casatorita , 44 ani , doresc sa ingrijesc un copil .
De preferinta intr-o zona cu acces metrou.Ptr. detalii contact la:
tel 4602977 sau 0722 208 426
siven01@gmail.com
Luminita

{alessia}
Parinte incepator

sper sa gasesti pe cineva,dar sincer e cam greu asa,pe net sau eu stiu ,eu cel putin daca as avea un bebe nu as avea incredere sa-mi las copilasul cu un necunoscut,si cred ca multe dintre fetele de aici gandesc asa,oricum poate o sa gasesti eu iti doresc succesc
ps; nu am scris asta cu rautate,dar tu ai avea incredere sa-ti lasi copilul cu cineva cunoascut pe net?vezi ca sunt joburile astea cu asistent social ,la stat e mult mai rentabil,si in plus ai si carte de munca,
oricum succes

siven01
Membru nou

Buna ,
Cand eu aveam copilul mic , net nu prea exista ,asa ca si daca vroiam sa angajez pe cineva prin intermediul netului ,nu prea puteam .
Mi-am dat seama ,ca nu ai scris cu rautate si ca defapt incercai sa exprimi ceea ce te framanta .A avea sau a nu avea incredere intr-o persoana (relativ) necunoscuta.
Ptr cineva care intradevar doreste sa afle amanunte (si chiar sa le verifice) exista posibilitati multiple.
Ca sa angajezi o asa relatie, e nevoie de incredere , cu mentiunea ca aceasta trebuie sa fie reciproca .
Exista agentii care fac o testare psilogica , cer analize medicale , cazier ,etc .Si in final tot tu decizi pe cine doresti , in urma unei discutii in cadrul unei vizionari.
De ce crezi ca nu ar fi valabil si in cazul unei angajari directe ? Daca acest lucru ar duce la capatarea INCREDERII.

Laura
Parinte efervescent

Neincrederea exista oricum. Cand am angajat prima bona copilului asta vara, prin agentie, ni s+a spus doar ca are analizele si testul psihologic facut. Nu ni s-a aratat nimic, nu am vorbit cu cei cla care a lucrat inainte. Asa ca tot pe incredere am mers, si pe instinct (cate nu am refuzat inainte pe baza instinctului....). E drept ca am nimerit foarte bine, dar prima data cand i-am dus in parc si i-am lasat acolo, am stat cu inima cat un purice, gandindu-ne ce facem daca nu ii gasim cand mergem sa ii luam?

Chiar daca angajezi pe cineva prin cunostinte, daca e ceva (bine e sa nu fie) tot tu ai ales-o in ultima instanta.

Acum copilul e la cresa, si nici pe doamnele de acolo nu am cum sa le controlez, asa ca tot pe incredere merg. (cred ca stim cu totii cum se fac testarile psihologice si analizele medicale in invatamant - eu cel putin cunosc cateva exemple de cadre didactice care nu ar trece testul psihologic )

{alessia}
Parinte incepator

ma bucur ca mi-ai inteles mesajul,ca nu am spus cu rea vointa itit dai seama ca daca e sa i se intample ceva copilului i se poate intampla si cand esti tu cu el sau bunica,dar eu sunt de parere ca e totusi destul de important sa cunosti peresoana care iti va avea grija de bebe destul de bine,stii cate se intampla,si sa vezi ce coincidenta cand tocmai ma pregateam sa scriu la acest subiect citeam si libertatea si chiar am vazut subiectul asta http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=magazine&detail=article&aid=101325
iti dai seama ca nu toate sunt la fel dar exista si din astea
ti-am mai scris si mai sus de ce nu ai incerca la protectia copilul sau unde este treaba cu asistentii sociali?ar fi mult mai usor si mai bine
numai de bine

admin
Site Admin

Numai ca in cazul asistentilor maternali e mult mai multa raspundere...e altceva...
Dar intr-adevar este nevoie de mult curaj sa-ti lasi copilul in primul rand si casa , pe mainile unei necunoscute. E trist dar cat se poate de real.

{alessia}
Parinte incepator

uite chiar ma simt un pic vinovata ca ti-am scris ceea ce am simtit eu in legatura cu subiectul si ca sa ma revansez am gasit pe eva ceva care te va putea ajuta,e o mamica care cauta o bona http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=10056&forum=6&0 aici sau daca nu intra pe forum eva la social,iti doresc succesc

Roxana_G
Moderator

Eu cred ca gasirea unei bone bune si de incredere este pana la urma o loterie. Nu cred ca are relevanta ca a postat mesajul pe internet, ca a dat sfoara in tara, sau ca a fost gasita printr-o agentie. Nimeni, nici chiar cel ce iti recomanda o persoana, nu cred ca o cunoaste suficient. Cu agentiile am avut experiente foarte neplacute si am descoperit ca nici ele nu verifica bine persoanele. Un simplu interviu nu iti poate spune suficiente, poate cel mult sa iti dai seama ca nu este deloc ceea ce cautai. Dar nimic nu iti ofera certitudinea ca este ceea ce cautai. Numai incercarea.

Si eu as fi vrut ca Alex sa creasca cu bunicii, as fi stat evident mai linistita. De multe ori nu se poate insa asa cum vrem noi si trebuie sa incercam sa gasim pe cineva. Nimeni nu va fi perfect, insa atat timp cat copilul este sanatos si atasat de bona, inseamna ca am gasit persoana potrivita.

siven01
Membru nou

Mersi Alesia , am trimis un mesaj

{alessia}
Parinte incepator

cu placere ,sper sa-ti fie de ajutor,si sa ne scrii si noua ce ai rezolvat

Lachitza mea

Sus
Alyna
Vizitator

MesajTrimis: Sam 01 04 2006, 3:30 pm    Titlul subiectului: vreau sa lucrez ca bona in IASI Raspunde cu citat (quote)

[b]Buna ziua!!! Ma numesc Alyna si sunt din Iasi !!! As vrea sa lucrez ca bona in orasul meu!!! Nu conteaza programul dar sa fie salarizare buna!!! Nu am experienta, dar am avut grija de verisorii mei mai mici si stiu cate ceva!!! Sunt f draguta, prietenoasa si`mi plac fffffffff mult copiii, sa ma joc cu ei este f frumos!!! Astept Raspuns pe adresa mea de email sweety_alyna05@yahoo.com
Va multumesc!!![/b]

Alyna
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 06 04 2006, 12:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

smartrecrut
Vizitator

Titlul subiectului: Bone; Menajere

Smart Recrut - servicii profesionale de baby sitting, menaj, asistenta persoane. Personal calificat; testat psihologic.
Noi nu doar intermediem ci si consiliem. Pentru ca la Smart Recrut cel mai mic detaliu conteaza!

0213113046/0726127555/0726868965
www.smartrecrut.ro
str. ion Cimpineanu, nr.22, et.5, ap.32, sector 1

Lachitza mea

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 05 05 2006, 10:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Monique
Vizitator

Doresc sa am grija de un copil

Salut! Sunt studenta in anul I la asistenta sociala si am mare nevoie de un loc de munca in Iasi (locuiesc in Nicolina)!! Am mai dat anunturi pt. bona dar nu am fost apelata decat de barbati neseriosi care in mod sigur nu cautau o bona pt.copiii lor...poate doar pt ei! De aceea solicit f. multa seriozitate ( ceea ce si ofer!). Va rog, daca este cineva care imi poate oferi sansa de a avea grija de un copil 2-5 ani, trimiteti-mi un mail la adresa: pink_subsist@yahoo.com As putea, de asemenea, sa fac traduceri engleza -romana si invers, sa tehnoredactez la domiciliu!
Multumesc!

Lachitza mea

Sus
irina nicol
Vizitator

MesajTrimis: Mar 30 05 2006, 3:40 pm    Titlul subiectului: Re: ANUNTURI OFERTE PRESTARI SERVICII - BONE Raspunde cu citat (quote)

Desi am 14 ani imi place sa am grija de copii!Am primit multe oferte, am avut grija de multi copii si am fost si platita.. stiu ca voi ziceti ca sunt doar un copil.. dar ma descurc foarte bine cu copiii si am fff multa experienta! Va rog... daca cautati bona pentru copilul dvs ma ofer eu si nu cer mult! Pentru mai multe detalii ma gasiti pe id-ul yry_nik! Va multumesc!
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 09 06 2006, 4:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

symone
Vizitator

as dori sa am grija de un copilas din iasi

buna ziua ...sunt o eleva in clasa a 11 a ....si mi-as dori sa lucrez ...ca bona ....sau babysitter...de preferinta cu un copilas mai mic din iasi .... sa aiba maxim 4 ani ....si copilasul va sta la mine ...in perioada in care parintii lui/ei vor fi la serviciu sau in alte locatii.pana acum am avut grija de micii mei vecini cand parintii lor erau plecati la servici sau cand trebuiau sa plece urgent....sper ca imi veti da un raspuns.....sau un mesaj la nr de telefon 0720102620
...in rest ...va pot promite ca sunt o fata de incredere ...serioasa ...si care mai ales iubeste copiii..........

Lachitza mea

Sus
symonne
Vizitator

MesajTrimis: Mie 21 06 2006, 3:56 pm    Titlul subiectului: imi doresc tare mult .... Raspunde cu citat (quote)

imi doresc tare mult sa am grija de un copil.....si sper din tot sufletul ca va vati uita la celelate mesaje ale mele ...
Sus
Vizitator

MesajTrimis: Mie 21 06 2006, 3:56 pm    Titlul subiectului: Re: imi doresc tare mult .... Raspunde cu citat (quote)

symonne a scris:
imi doresc tare mult sa am grija de un copil.....si sper din tot sufletul ca va veti uita la celelate mesaje ale mele ...
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 28 11 2006, 1:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vizitator
Trimis: Mar 11 28, 2006 11:39 am Titlul subiectului: Bona!

Pensionara in varsta de 52 ani din Bucuresti - Aviatiei,ingrijesc copii varsta cuprinsa intre 4-14 ani

Lachitza mea

Sus
Vizitator

MesajTrimis: Mar 13 02 2007, 10:47 am    Titlul subiectului: Casanda Baby- agentie de babysitting in Constanta Raspunde cu citat (quote)

buna ziua!
Agentia Casanda Baby selecteaza,recruteaza si plaseaza personal pentru babysitting,menaj si ingrijire varstnici in municipiul Constanta.
Casanda Baby va ajuta sa va gasiti persoana cea mai potrivita pentru supravegherea si ingrijirea copilului dumneavoastra, casa si persoanele dragi aflate in dificultate.
Agentia Casanda Baby va pune la dispozitie personal specializat si testat psihologic pentru aceste servicii.
Telefon: 0241.611.433 Mobil: 0723.177.897
www.babysittingct.ro

O zi buna va dorim,
Echipa Casanda Baby
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> URGENTE! Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum