| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Craciun Fericit ! Vizitator
|
Trimis: Mar 26 12 2006, 11:31 pm Titlul subiectului: Febra mare |
|
|
| Baietelul meu in varsta de aproape 8 ani a facut o viroza si nu reusesc sa-i scad febra, de obicei ii scadea imediat cu algocalmin fiola, dar de data aceasta nu-i scade. L-am infasurat in cearcaf ud, i-am pus sosete cu otet, nimic. Ce ma fac? Am sunt la medic si mi-a spus sa-l duc la spital caci ea alta metoda nu stie. Si atunci la spital ce-i face? |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Mie 27 12 2006, 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si fetita mea a avut viroza inainte de Craciun si aproape doua zile a avut febra continuu. A zis pediatra ca asa se manifesta viroza asta si ca sint copii care au chiar si 3 zile febra. Trebuie administrate medicamente ( nurofen, panadol, novocalmin supozitor) din 3 in 3 ore iar in caz de febra mare chiar doua medicamente odata. Si antibiotic neaparat. Si multa rabdare. Cu greu am trecut si noi de viroza asta. Succes si sanatate la copil. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|