| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi 03 03 2005, 8:17 am Titlul subiectului: CATRE UTILIZATORII NOI |
|
|
Impreuna cu cele mai calde urari de bun venit pentru toti utilizatorilor nou inregistrati, adresam rugamintea ca inainte de a posta un subiect in acest forum, sa le consultati si pe celelate pentru a vedea daca nu sunt deja "fire de discutie" postate pe acelasi subiect.
In caz ca subiectul exista deja, va rugam sa postati comentariile/intrebarile dumneavoastra acolo.
Daca subiectul pe care doriti sa-l aduceti in discutie nu exista deja, va rugam sa-l postati in forumul adecvat lui (exemplu: "sarcina extrauterina" -> forumul "Noi parintii, viitorii parinti" etc).
Va multumim si va asteptam cu cat mai multe interventii!  _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Elody Parinte experimentat

Data inscrierii: 20/06/2005 Mesaje: 165 Locatie: Franta
|
Trimis: Vin 22 07 2005, 11:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
<marquee> !!!</marquee> _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Vizitator
|
Trimis: Mie 04 01 2006, 12:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
!: M-am inregistrat ieri 03/01/05 si totusi azi , la autentificare nu ma regaseste ca utilizator. Stiu ca am tastat corect atit numele utilizatorului cit si parola si totusi nu merge. Daca ma pute-ti ajuta astept raspuns la adresa de e-mail : valcampan@k.ro. Multumesc anticipat !  |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 04 01 2006, 8:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vizitatorule daca nu-ti mai sti parola sau daca pur si simplu nu mai reusesti sa intri cu parola respectiva, incerca sa-ti resetezi parola. Iti va fi trimisa o noua parola pe mail, ulterior intrand pe contul tau putand sa o schimbi.
Usernamul tau este : valcampan!
Pupici _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi 05 01 2006, 11:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Din cate am vazut eu ieri, noul membru valcampan a reusit sa se logheze si sa viziteze forumul in cursul zilei de ieri. Cred ca s-a rezolvat problema pana la urma.
valcampan! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
vizitator Vizitator
|
Trimis: Dum 30 04 2006, 4:33 pm Titlul subiectului: autentificare |
|
|
Buna ziua!
M-am inregistrat pe data de 27/04/2006 cu nume de utilizator graty2 dar nu am primit nici un raspuns de la dvs. Am incercat sa ma autentific pentru ca am vazut ca fac parte din mebri dar nu am reusit. Ce trebue sa fac sa pot deveni utilizator activ pe acest forum? |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 30 04 2006, 10:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca nu ti-ai citit mail-ul si nu ti-ai activat contul, pentru te-am gasit in baza de date insa contul tau era inactiv. L-am activat...mai incearca acum...
Daca mai ai probleme nu ezita sa ne scri...te vom ajuta... _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
mimi_75 Vizitator
|
Trimis: Joi 23 11 2006, 9:16 pm Titlul subiectului: nu pot face nimik pe forum |
|
|
m-am inregistrat azi , 23.11.2006
ma pot autentifica in site dar nu si in forum
iar cand am cerut alta parola mi-a spus ca adresa de e-mail nu e cea a membrului...ce se intampla |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 23 11 2006, 9:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
userul pt magazin nu este acelasi si pt forum.
asa ca trebuie sa mai faci inca unul pt sectiunea de magazin (banuiesc ca ai vrut sa cumperi ceva on-line si nu a mers)
Succes! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
tavutu Membru nou

Data inscrierii: 22/01/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin 26 01 2007, 11:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| stie careva cintre mamici daca pentru alocatia de 2000000 de lei ce se va acorda ptr. copii pana in doi ani, trebuie sa depunem alte acte doveditoare sau se aloca automat?Au ei o evidenta, oare? |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 27 01 2007, 12:43 am Titlul subiectului: |
|
|
daca sunteti deja inregistrati si ati primitr-o pana acum o veti primi si de acum incolo fara alte acte. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|