CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
CATRE UTILIZATORII NOI

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> URGENTE!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Joi 03 03 2005, 8:17 am    Titlul subiectului: CATRE UTILIZATORII NOI Raspunde cu citat (quote)

Impreuna cu cele mai calde urari de bun venit pentru toti utilizatorilor nou inregistrati, adresam rugamintea ca inainte de a posta un subiect in acest forum, sa le consultati si pe celelate pentru a vedea daca nu sunt deja "fire de discutie" postate pe acelasi subiect.

In caz ca subiectul exista deja, va rugam sa postati comentariile/intrebarile dumneavoastra acolo.
Daca subiectul pe care doriti sa-l aduceti in discutie nu exista deja, va rugam sa-l postati in forumul adecvat lui (exemplu: "sarcina extrauterina" -> forumul "Noi parintii, viitorii parinti" etc).

Va multumim si va asteptam cu cat mai multe interventii! ofer_floare

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Elody
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 20/06/2005

MesajTrimis: Vin 22 07 2005, 11:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

<marquee>aplauze aplauze aplauze Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing!!!</marquee>

MesajTrimis: Mie 04 01 2006, 12:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

!: M-am inregistrat ieri 03/01/05 si totusi azi , la autentificare nu ma regaseste ca utilizator. Stiu ca am tastat corect atit numele utilizatorului cit si parola si totusi nu merge. Daca ma pute-ti ajuta astept raspuns la adresa de e-mail : valcampan@k.ro. Multumesc anticipat ! Embarassed
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mie 04 01 2006, 8:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vizitatorule daca nu-ti mai sti parola sau daca pur si simplu nu mai reusesti sa intri cu parola respectiva, incerca sa-ti resetezi parola. Iti va fi trimisa o noua parola pe mail, ulterior intrand pe contul tau putand sa o schimbi.
Usernamul tau este : valcampan!
Pupici

fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Joi 05 01 2006, 11:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din cate am vazut eu ieri, noul membru valcampan a reusit sa se logheze si sa viziteze forumul in cursul zilei de ieri. Cred ca s-a rezolvat problema pana la urma. Wink
welcome valcampan!

Lachitza mea

Sus
vizitator
Vizitator

MesajTrimis: Dum 30 04 2006, 4:33 pm    Titlul subiectului: autentificare Raspunde cu citat (quote)

Buna ziua!
M-am inregistrat pe data de 27/04/2006 cu nume de utilizator graty2 dar nu am primit nici un raspuns de la dvs. Am incercat sa ma autentific pentru ca am vazut ca fac parte din mebri dar nu am reusit. Ce trebue sa fac sa pot deveni utilizator activ pe acest forum?
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Dum 30 04 2006, 10:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca nu ti-ai citit mail-ul si nu ti-ai activat contul, pentru te-am gasit in baza de date insa contul tau era inactiv. L-am activat...mai incearca acum...
Daca mai ai probleme nu ezita sa ne scri...te vom ajuta... Razz

mimi_75
Vizitator

MesajTrimis: Joi 23 11 2006, 9:16 pm    Titlul subiectului: nu pot face nimik pe forum Raspunde cu citat (quote)

m-am inregistrat azi , 23.11.2006
ma pot autentifica in site dar nu si in forum
iar cand am cerut alta parola mi-a spus ca adresa de e-mail nu e cea a membrului...ce se intampla
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Joi 23 11 2006, 9:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

userul pt magazin nu este acelasi si pt forum.
asa ca trebuie sa mai faci inca unul pt sectiunea de magazin (banuiesc ca ai vrut sa cumperi ceva on-line si nu a mers)
Succes!
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 22/01/2007

MesajTrimis: Vin 26 01 2007, 11:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

stie careva cintre mamici daca pentru alocatia de 2000000 de lei ce se va acorda ptr. copii pana in doi ani, trebuie sa depunem alte acte doveditoare sau se aloca automat?Au ei o evidenta, oare?
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Sam 27 01 2007, 12:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

daca sunteti deja inregistrati si ati primitr-o pana acum o veti primi si de acum incolo fara alte acte.
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> URGENTE! Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum