| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Joi 26 01 2006, 8:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Superrrrrrr Ralu!!!!!
Deja te poti considera profesionista
Ai intins coca cu sucitoru?daca nu,incearca data viitoare(si cu putina faina)si sa vezi ce fain o sa iasa blatu _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Dum 09 04 2006, 11:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Of fetelor, sinteti de milioane, chiar doream sa schimb reteta de aluat pentru pizza si bineinteles ca aici am gasit ce cautam. Asa ca am facut o pizza dupa reteta lui Theo si a iesit minunata. Poza nu am ca am fost putin plecata si cind am venit mai erau doar doua bucatele. Oricum a fost foarte buna, nu avea cum sa fie altfel ca doar aici gasesti doar retete verificate, nu? _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 16 04 2006, 12:39 am Titlul subiectului: |
|
|
| diana99ndd a scris: | Eu fac aluatul de pizza in felul urmator(atentie:reteta furata de la pizzerie)
Dizolv jumatate de cubulet de drojdie(din ala de 25g)cu 0 lingurita de sare si una de zahar.Apoi pun o cana de apa calduta ,2-3 linguri de margarina si faina cat cuprinde.Se face un aluat (sa nu se lipeasca de maini)si se lasa la crescut.Dupa ce creste il bag cam o jumatate de ora in frigider.Apoi intind aluatul cu sucitorul(merdeneaua).Restul il stiti.Am pus si eu acum condimentele spuse de Theodora si mi-a placut.
Inainte faceam si eu aluatul cu ulei,dar cel cu margarina iese mult mai bun.
Dupa ce pun de toate pe blat eu m-ai adaug oua batute bine sau chiar oul intreg. |
Dia... margarina margarina sau pot folosi si halvarina? E vreo diferenta?
TEO... am gasit si reteta ta cu bere... Mercic oricum! _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 16 04 2006, 12:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Teo... apropo de usturoi... putem pune si fresh? sau numa granule?... hmmm greut...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
roxy Membru nou

Data inscrierii: 18/05/2006 Mesaje: 8 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Vin 16 06 2006, 5:39 pm Titlul subiectului: pizza mea |
|
|
Am facut si eu pizza ta si e minunata!Mai trimite-ne retete pt ca tot ce am gatit dupa retetele tale a iesit f. bun.Multumim.imi trimiti si mie reteta de la pateuri cu branza si saratele?Arata super!Eu sunt la inceput si nu prea stiu sa gatesc.  |
|
| Sus |
|
 |
|