CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Pizza mea
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 8:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Superrrrrrr Ralu!!!!!
Deja te poti considera profesionista Laughing Laughing Laughing Laughing
Ai intins coca cu sucitoru?daca nu,incearca data viitoare(si cu putina faina)si sa vezi ce fain o sa iasa blatu Laughing Laughing Laughing Laughing Wink Wink

Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Dum 09 04 2006, 11:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Of fetelor, sinteti de milioane, chiar doream sa schimb reteta de aluat pentru pizza si bineinteles ca aici am gasit ce cautam. Asa ca am facut o pizza dupa reteta lui Theo si a iesit minunata. Poza nu am ca am fost putin plecata si cind am venit mai erau doar doua bucatele. Oricum a fost foarte buna, nu avea cum sa fie altfel ca doar aici gasesti doar retete verificate, nu?
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Dum 16 04 2006, 12:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diana99ndd a scris:
Eu fac aluatul de pizza in felul urmator(atentie:reteta furata de la pizzerie) Very Happy Very Happy Very Happy
Dizolv jumatate de cubulet de drojdie(din ala de 25g)cu 0 lingurita de sare si una de zahar.Apoi pun o cana de apa calduta ,2-3 linguri de margarina si faina cat cuprinde.Se face un aluat (sa nu se lipeasca de maini)si se lasa la crescut.Dupa ce creste il bag cam o jumatate de ora in frigider.Apoi intind aluatul cu sucitorul(merdeneaua).Restul il stiti.Am pus si eu acum condimentele spuse de Theodora si mi-a placut.
Inainte faceam si eu aluatul cu ulei,dar cel cu margarina iese mult mai bun.
Dupa ce pun de toate pe blat eu m-ai adaug oua batute bine sau chiar oul intreg.

Dia... margarina margarina sau pot folosi si halvarina? E vreo diferenta?

TEO... am gasit si reteta ta cu bere... Mercic oricum!

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Dum 16 04 2006, 12:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Teo... apropo de usturoi... putem pune si fresh? sau numa granule?... hmmm greut... Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
roxy
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 18/05/2006

MesajTrimis: Vin 16 06 2006, 5:39 pm    Titlul subiectului: pizza mea Raspunde cu citat (quote)

Am facut si eu pizza ta si e minunata!Mai trimite-ne retete pt ca tot ce am gatit dupa retetele tale a iesit f. bun.Multumim.imi trimiti si mie reteta de la pateuri cu branza si saratele?Arata super!Eu sunt la inceput si nu prea stiu sa gatesc. Sad Sad Sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum