| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Raluca_Z Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2005 Mesaje: 1017 Locatie: Botosani
|
Trimis: Lun 26 09 2005, 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Despre care E din biscuiti spui? cumva metabisulfitul de sodiu? ca si pe mine ma dispera problema asta, am si scris despre asta la un topic despre E-uri...
Dar daca e vorba de metabisulfitul de sodiu, am desoperit ca biscuitii de la Dobrogea nu il contin, si mai spunea si somnorici de niste biscuiti care nu il au.... _________________ Ralu si bebe Tudor-Andrei
http://community.webshots.com/user/ralutzu
http://chicbebe.ro/album/RalucaZ
 |
|
| Sus |
|
 |
dd-i Membru nou

Data inscrierii: 16/09/2005 Mesaje: 6
|
Trimis: Mar 27 09 2005, 10:01 pm Titlul subiectului: E |
|
|
Da, Raluca despre el vorbeam. O sa merg la topicul despre care vorbeai. Eu nu am gasit decat niste bicuiti frantuzesti fara E-uri dar sunt cam scumputi pt buzunarele mele  _________________ Alice, mama mandra a gemenilor Denisa si David |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Sam 02 09 2006, 2:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
heyyy unde ati disparut toate???????
era frumos subiectul asta siiii inca se pot discuta multeeeee...
aku intrebarea mea mai este psiholog Roxana pe aici?
sau altcineva avizat?
cum sa imi conving sottzu( ) sa dam copilu la cresa pt ca mi se pare mie ca e cel mai bun mediu(oricum mai bun ca acasa unde copilului de 1 an si 2 saptamani i se dau cafea si popcorn cu care se ineaca si vomita ) |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Dum 03 09 2006, 10:08 am Titlul subiectului: |
|
|
da, aicea sunt psihologii... numai ca nu-s de copiii
cea mai buna metode este sa il duci la o cresa si sa-i arati cum stau lucrurile _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|