| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Vin 21 01 2005, 1:43 pm Titlul subiectului: Mare-i gradina Ta, Doamne!!! |
|
|
Azi ii dau femeii de servici, care ne face si cumparaturile pentru masa de pranz de la servici, suma de 60.000, rugand-o ca de 30.000 sa-mi cumpere portocale, iar de restul de 30.000, branza de vaci.
Rezultat? O punga de portocale, in valoare de 60.000!
Motiv: N-a gasit branza de vaci!
No comment... noroc ca-mi plac portocalele... Dar daca ii dadeam sa-mi ia paine si branza de vaci? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 21 01 2005, 3:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Se vede treaba ca la voi sunt alte preturi.....la mine nici nu iesea din casa....pai ce portocale(a) sa ia cu 30.000 si ce branza?!  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Vin 21 01 2005, 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
La noi portocalele sunt in jur de 30.000 kilogramul, iar branza 80.000 aia degresata si 90.000 aia grasa... Eu am vrut doar o mica cantitate de branza, of course... _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 21 01 2005, 3:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
la noi portocalele e 25 000 . Pofta buna la portocale |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Vin 21 01 2005, 3:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si la noi, in anumite supermarketuri... Dar media este 30.000... taaaaaare buneeeee!! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Mar 25 01 2005, 11:03 am Titlul subiectului: |
|
|
La noi este 45.000 kg de portocale...  _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
Elody Parinte experimentat

Data inscrierii: 20/06/2005 Mesaje: 165 Locatie: Franta
|
Trimis: Lun 18 07 2005, 8:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
La noi sunt 2 euro kg  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Lun 18 07 2005, 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Wow , asa scumpe ? _________________

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Lun 12 12 2005, 3:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tare faza cu femeia de servici!  |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mar 10 01 2006, 5:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Alta faza "foarte tare frate"!!! Iesencele si cele care ati fost prin Iasi, stiti Hala Centrala... Booooooon...
Hala Centrala - Episodul 1
Inainte de Craciun, ma duc eu cu doua dintre prietenele mele cele mai bune la Hala Centrala si ne bagam nasul prin magazine...
Una dintre ele vede intr-o vitrina o vesta super chic, intram, intreaba de vesta, vanzatoarea ne directioneaza spre stand, unde erau 2 veste din alea, una neagra, una bej... Cea de pe manechin, din vitrina, era un cafeniu, pe departe cea mai misto culoare dintre cele disponibile... Prietena mea ii zice vanzatoarei:
- Doamna, as vrea sa cumpar si eu vesta asta - si i-o indica pe cea de pe manechin.
Vanzatoarea:
- Mergeti si luati din stand...
Prietena:
- Da, dar eu as vrea-o pe asta cafenie.
V: - Nu se poate!
P: (nedumerita) - Cum asa?
V: - Nu putem sa dezbracam manechinul.
P: (din ce in ce mai socata) - Si preferati sa nu castigati 800.000 (atata costa vesta aia) si sa ramana manechinul imbracat?
V (demna): - DA!
P: Dar totusi, nu puteti sa scoateti vesta asta de pe manechin si sa puneti alta vesta pe el, in loc? Stiti, eu chiar as vrea sa cumpar vesta cafenie.
V (plictisita): NU!
Noi toate
Concluzie: "It's too good to be light!" _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Mar 10 01 2006, 5:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
ca bine ai zis...mare e gradina Ta ,Doamne!!! |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mar 10 01 2006, 6:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hala Centrala - Episodul 2
Cu aceesi prietena patita cu vesta, acasa la mine... Ni se face foame si cum stiam ca la Hala Centrala este si una dintre cele mai vestite pizzerii din Iasi, punem mana pe telefon si sunam acolo. Ea comanda o pizza, eu voiam ceva de post. Si prietena mea o intreaba pe zana care raspunsese la telefon:
P: - Produse de post aveti?
Zana (denumita de aici inainte "Z"): - Nu.
P (putin nedumerita): - Cum, dar n-aveti si pizza de post?
Z: - A, ba da.
P: - Si in afara de pizza mai aveti ceva?
Z: - Nu.
P: - Cum, salate nu aveti?
Z: - A, ba da.
P: - Si in afara de salate ce produse de post mai aveti?
Z: - Nu mai avem.
P: - Cum, paste nu aveti?
Z: - Ba da!
Va jur ca nu stiu de unde a avut prietena mea atata amar de rabdare... Probabil a vrut sa stie pana unde se intinde prostia omeneasca.
Concluzie: Reclama sufletul comertului!!! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 10 01 2006, 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fluff esti culmea...fata se gandea la adevarata mancare de adevarat post...adica...urme de friptura la doba, umbra de carnatz afumat si d-astea...  |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mar 10 01 2006, 6:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hala Centrala - Episodul 3 (credeati ca se termina, huh? )
Prietenele sus-numite imi cumparasera de ziua mea o pijama de satin care imi era mica, asa ca mergem s-o schimbam, desi cu o zi inainte, cand o cumparasera ele, li se spusese ca marimi mai mari nu aveau. Booon, hai sa mergem totusi si surpriza... aveau si marimi mai mari, ba inca cu vreo 4 marimi mai mari aveau. Rezolvam cu schimbatul pijamalei si una dintre prietenele mele vede niste chiloti care-i placeau. Mentionez ca ea este grasa... Si o intreaba pe vanzatoare daca marimi mari la modelul ala au. Aia zice ca singura marime pe care o aveau este M. Se uita prietena mea in jur, vede alta pereche de chiloti, intreaba vanzatoarea daca marimea ei au... Raspunsul, inevitabil acelasi: "Avem doar marimea M"...
Se repeta faza asta la inca 3 modele de chiloti... Pana la urma, prietena mea, exasperata o intreaba: "Nu va suparati, dar marimea mea ce modele aveti?"
Raspunsul logic al vanzatoarei: "N-avem, avem doar marimea M".
Ultima intrebare a prietenei mele, care oricum a ramas fara raspuns: "Si nu puteati sa-mi ziceti de la inceput asa? M-ati lasat sa intreb la 5 modele de chiloti daca aveti marimea mea!" _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mar 10 01 2006, 6:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Bibicutza a scris: | Fluff esti culmea...fata se gandea la adevarata mancare de adevarat post...adica...urme de friptura la doba, umbra de carnatz afumat si d-astea...  |
Pai nu mai, ca ii spusese clar: "Produse de POST aveti?" _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 10 01 2006, 6:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai asta zic si eu...dar ea se gandea la umbra de curcan facuta gratar...si d-alea n-avea...asa ca zisa...n-am soro,n-am...  |
|
| Sus |
|
 |
Lala Parinte experimentat

Data inscrierii: 10/11/2005 Mesaje: 279 Locatie: Buc
|
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mar 10 01 2006, 6:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu ca eu, dar de zanele alea ce sa mai zicem? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mar 10 01 2006, 7:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
 |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Mie 18 01 2006, 4:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cit am putut sa rid... . Sint tari fazele dar si tu draga fluffy ai un talent de a povesti...  _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
|