CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Mare-i gradina Ta, Doamne!!!
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Vin 21 01 2005, 1:43 pm    Titlul subiectului: Mare-i gradina Ta, Doamne!!! Raspunde cu citat (quote)

Azi ii dau femeii de servici, care ne face si cumparaturile pentru masa de pranz de la servici, suma de 60.000, rugand-o ca de 30.000 sa-mi cumpere portocale, iar de restul de 30.000, branza de vaci.

Rezultat? O punga de portocale, in valoare de 60.000!
Motiv: N-a gasit branza de vaci!

No comment... noroc ca-mi plac portocalele... Dar daca ii dadeam sa-mi ia paine si branza de vaci? Laughing Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Vin 21 01 2005, 3:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing

Se vede treaba ca la voi sunt alte preturi.....la mine nici nu iesea din casa....pai ce portocale(a) sa ia cu 30.000 si ce branza?! Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 21 01 2005, 3:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La noi portocalele sunt in jur de 30.000 kilogramul, iar branza 80.000 aia degresata si 90.000 aia grasa... Eu am vrut doar o mica cantitate de branza, of course... Wink

Lachitza mea

Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Vin 21 01 2005, 3:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la noi portocalele e Mr. Green 25 000 . Pofta buna la portocale Laughing Laughing Laughing
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 21 01 2005, 3:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si la noi, in anumite supermarketuri... Dar media este 30.000... taaaaaare buneeeee!!

Lachitza mea

Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Mar 25 01 2005, 11:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La noi este 45.000 kg de portocale... Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Elody
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 20/06/2005

MesajTrimis: Lun 18 07 2005, 8:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La noi sunt 2 euro kg Laughing Laughing Laughing
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Lun 18 07 2005, 8:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Wow , asa scumpe ?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Lun 12 12 2005, 3:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tare faza cu femeia de servici! Laughing Laughing Laughing
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 10 01 2006, 5:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alta faza "foarte tare frate"!!! Iesencele si cele care ati fost prin Iasi, stiti Hala Centrala... Booooooon...

Hala Centrala - Episodul 1

Inainte de Craciun, ma duc eu cu doua dintre prietenele mele cele mai bune la Hala Centrala si ne bagam nasul prin magazine...
Una dintre ele vede intr-o vitrina o vesta super chic, intram, intreaba de vesta, vanzatoarea ne directioneaza spre stand, unde erau 2 veste din alea, una neagra, una bej... Cea de pe manechin, din vitrina, era un cafeniu, pe departe cea mai misto culoare dintre cele disponibile... Prietena mea ii zice vanzatoarei:
- Doamna, as vrea sa cumpar si eu vesta asta - si i-o indica pe cea de pe manechin.
Vanzatoarea:
- Mergeti si luati din stand...
Prietena:
- Da, dar eu as vrea-o pe asta cafenie.
V: - Nu se poate!
P: (nedumerita) - Cum asa?
V: - Nu putem sa dezbracam manechinul. Shocked
P: (din ce in ce mai socata) - Si preferati sa nu castigati 800.000 (atata costa vesta aia) si sa ramana manechinul imbracat?
V (demna): - DA!
P: Dar totusi, nu puteti sa scoateti vesta asta de pe manechin si sa puneti alta vesta pe el, in loc? Stiti, eu chiar as vrea sa cumpar vesta cafenie.
V (plictisita): NU!

Noi toate Shocked Shocked Shocked Shocked

Concluzie: "It's too good to be light!" Laughing

Lachitza mea

Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Mar 10 01 2006, 5:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ca bine ai zis...mare e gradina Ta ,Doamne!!!
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 10 01 2006, 6:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hala Centrala - Episodul 2

Cu aceesi prietena patita cu vesta, acasa la mine... Ni se face foame si cum stiam ca la Hala Centrala este si una dintre cele mai vestite pizzerii din Iasi, punem mana pe telefon si sunam acolo. Ea comanda o pizza, eu voiam ceva de post. Si prietena mea o intreaba pe zana care raspunsese la telefon:

P: - Produse de post aveti?
Zana (denumita de aici inainte "Z"): - Nu.
P (putin nedumerita): - Cum, dar n-aveti si pizza de post?
Z: - A, ba da.
P: - Si in afara de pizza mai aveti ceva?
Z: - Nu.
P: - Cum, salate nu aveti?
Z: - A, ba da.
P: - Si in afara de salate ce produse de post mai aveti?
Z: - Nu mai avem.
P: - Cum, paste nu aveti?
Z: - Ba da!

Va jur ca nu stiu de unde a avut prietena mea atata amar de rabdare... Laughing Laughing Probabil a vrut sa stie pana unde se intinde prostia omeneasca.

Concluzie: Reclama sufletul comertului!!!

Lachitza mea

Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 10 01 2006, 6:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Fluff esti culmea...fata se gandea la adevarata mancare de adevarat post...adica...urme de friptura la doba, umbra de carnatz afumat si d-astea... Laughing Laughing Laughing
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 10 01 2006, 6:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hala Centrala - Episodul 3 (credeati ca se termina, huh? Very Happy )

Prietenele sus-numite imi cumparasera de ziua mea o pijama de satin care imi era mica, asa ca mergem s-o schimbam, desi cu o zi inainte, cand o cumparasera ele, li se spusese ca marimi mai mari nu aveau. Booon, hai sa mergem totusi si surpriza... aveau si marimi mai mari, ba inca cu vreo 4 marimi mai mari aveau. Rezolvam cu schimbatul pijamalei si una dintre prietenele mele vede niste chiloti care-i placeau. Mentionez ca ea este grasa... Si o intreaba pe vanzatoare daca marimi mari la modelul ala au. Aia zice ca singura marime pe care o aveau este M. Se uita prietena mea in jur, vede alta pereche de chiloti, intreaba vanzatoarea daca marimea ei au... Raspunsul, inevitabil acelasi: "Avem doar marimea M"...
Se repeta faza asta la inca 3 modele de chiloti... Pana la urma, prietena mea, exasperata o intreaba: "Nu va suparati, dar marimea mea ce modele aveti?"
Raspunsul logic al vanzatoarei: "N-avem, avem doar marimea M". Shocked Shocked

Ultima intrebare a prietenei mele, care oricum a ramas fara raspuns: "Si nu puteati sa-mi ziceti de la inceput asa? M-ati lasat sa intreb la 5 modele de chiloti daca aveti marimea mea!"

Lachitza mea

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 10 01 2006, 6:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bibicutza a scris:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Fluff esti culmea...fata se gandea la adevarata mancare de adevarat post...adica...urme de friptura la doba, umbra de carnatz afumat si d-astea... Laughing Laughing Laughing

Pai nu mai, ca ii spusese clar: "Produse de POST aveti?"

Lachitza mea

Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 10 01 2006, 6:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai asta zic si eu...dar ea se gandea la umbra de curcan facuta gratar...si d-alea n-avea...asa ca zisa...n-am soro,n-am... Laughing Laughing
Sus
Lala
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 10/11/2005

MesajTrimis: Mar 10 01 2006, 6:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing fluffy esti mortala Laughing Laughing

Lala

http://chicbebe.ro/album/album-Lala
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 10 01 2006, 6:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu ca eu, dar de zanele alea ce sa mai zicem? Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 10 01 2006, 7:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Shocked Laughing
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mie 18 01 2006, 4:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cit am putut sa rid... Very Happy Very Happy Very Happy . Sint tari fazele dar si tu draga fluffy ai un talent de a povesti... cool2
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare
Pagina 1 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum