| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Vin 17 02 2006, 6:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| puiutu a scris: | Ooooo deja pare un topic de declaratii de dragoste daca va mai pupaciti mult  |
ce faaaaaaaaaain!!!!!!!!!
vreau si eu!!!!!!!!!Dragoste si Afectiune!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Vin 17 02 2006, 6:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Na si pe tine sa nu fii geloasa:  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Vin 17 02 2006, 6:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa Asa!!!!!Si eu pe voi!!!
 |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 17 02 2006, 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si pe mine cine?... Ori nu iubiti si capricornii???  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Vin 17 02 2006, 10:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Te iubim si pe tine , Georgi ! Ce faci iubire?Cum mere scarbiciul? _________________

|
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Mie 08 03 2006, 12:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Hihihihi !!!!  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
helena Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005 Mesaje: 403 Locatie: timisoara
|
Trimis: Mie 08 03 2006, 9:45 am Titlul subiectului: |
|
|
super fluffy  |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Vin 05 05 2006, 10:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Faza dura... Acum cca. 5 minute imi suna telefonul:
"Alo, ma numesc cutarica, reprezint firma cutarica si facem un sondaj despre pisici."
Buun... Imi cere acordul pentru sondaj si dupa aia ma asigura grijulie ca toate informatiile pe care le voi da vor ramane confidentiale. Ii zic OK, eu bucuroasa sa ajut iubitorii de pisici si implicit, pisicile.
Ma intreaba: "Cate pisici aveti?"
La care, eu foarte doritoare sa ajut cu cat mai multe informatii, ii zic 4, numarandu-le si pe cele de la parintii mei (inclusiv motanelul vagabond care vine si papa si doarme la ai mei).
La care tanara zice: "In acest caz, interviul se opreste aici. Ideea era sa aveti o singura pisica."
Ma gandesc ca s-or fi dat si premii si nu voiau sa dea pentru 4 pisici ci doar pentru una... Of... cine m-a pus sa fiu amabila? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
serini ramona Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005 Mesaje: 145 Locatie: cluj
|
Trimis: Vin 05 05 2006, 10:39 am Titlul subiectului: |
|
|
| fluffy a scris: | Faza dura... Acum cca. 5 minute imi suna telefonul:
"Alo, ma numesc cutarica, reprezint firma cutarica si facem un sondaj despre pisici."
Buun... Imi cere acordul pentru sondaj si dupa aia ma asigura grijulie ca toate informatiile pe care le voi da vor ramane confidentiale. Ii zic OK, eu bucuroasa sa ajut iubitorii de pisici si implicit, pisicile.
Ma intreaba: "Cate pisici aveti?"
La care, eu foarte doritoare sa ajut cu cat mai multe informatii, ii zic 4, numarandu-le si pe cele de la parintii mei (inclusiv motanelul vagabond care vine si papa si doarme la ai mei).
La care tanara zice: "In acest caz, interviul se opreste aici. Ideea era sa aveti o singura pisica."
Ma gandesc ca s-or fi dat si premii si nu voiau sa dea pentru 4 pisici ci doar pentru una... Of... cine m-a pus sa fiu amabila? |
SUPER TARE FAZA  _________________
www.chicbebe.ro/album/vanessa |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Vin 05 05 2006, 10:52 am Titlul subiectului: |
|
|
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Vin 05 05 2006, 12:27 pm Titlul subiectului: |
|
|

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Vin 05 05 2006, 12:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa va povestesc si eu o nebunie de-a femeii de servici:vinerea cand vine si face curat pe scari inchide toate geamurile si nu lasa nici usa de jos de la intrare deschisa sa se usuce dupa ce spala .Nu stiu ce are,parca ii este frica de aer!Si nu ma prea pot intelege cu ea ca e rusoaica si nu vorbeste italiana,intelege doar putin ....asa ceva nu am mai vazut..ce are ea cu geamurile nu stiu . |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Vin 05 05 2006, 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dany, o fi ca soacra-mea... ingrozita de curent! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Vin 05 05 2006, 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| DANY2005 a scris: | Sa va povestesc si eu o nebunie de-a femeii de servici:vinerea cand vine si face curat pe scari inchide toate geamurile si nu lasa nici usa de jos de la intrare deschisa sa se usuce dupa ce spala .Nu stiu ce are,parca ii este frica de aer!Si nu ma prea pot intelege cu ea ca e rusoaica si nu vorbeste italiana,intelege doar putin ....asa ceva nu am mai vazut..ce are ea cu geamurile nu stiu . | I-o fi frica sa nu evadeze microbii afara . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Vin 05 05 2006, 4:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tocmai venise rusoaica sa faca curat pe scari.De cum a intrat a inceput sa inchida geamurile ...a inceput sa spele,era ud pe jos si ea cu geamurile si usa de la intrare inchise.Eu ies si o intreb:"Nu te supara,dar de ce inchizi geamurile si usa? De ce nu lasi deschis sa se usuce si sa se aeriseasca?" La care ea imi raspunde:" Nu. Deschizi cand dormi." si apoi mai zicea ceva in ruseste....Tocmai intra si o vecina si o intreaba si ea acelasi lucru...dar de data asta nu a mai raspuns rusoaica.Eu am deschis geamurile si usa de la intrare(bloculetul unde stau eu e micut,are 3 etaje,cate un apartament pe etaj,e ca o vila mai mare) si i-am zis vecinei ca probabil are frica de hoti rusoaica.Cine stie daca o fi inteles sau nu ..vedem ce o sa faca vinerea viitoare.Oricum am stabilit cu vecinii sa vorbim cu patroana casei ca ea a adus-o pe rusoaica sa faca curat..poate ea o face sa inteleaga. |
|
| Sus |
|
 |
rbkalexandru Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006 Mesaje: 355 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 05 05 2006, 6:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Flufly tare faza cu sondajul!
Ce asemanator in preajma pastelui..
Tarrr, mobilul, deabea l-am auzit cu atat zgomot si treaba....Intr-un tarziu raspund.
La Telefonul un El..
- Alo, D-ra Rebecca Gavriloaia?
-Nu, mama ei!
Cu d-ra R.G., va rog!
- Cine suntetzi ?Putezi sa imi spunetzi mie?
Suntem de la Reifeissen, dar vrem sa vorbim personal cu d-ra Rebecca..
Sigur ca da, dar daca credetzi ca va intzelegetzi cu un copil de 3 ani si jum ,cum sa nu...
-AAAAA. Ma scuzatzi !....
Eu completez diverse formulare (cand mergem la cumparaturi) ptr. castigarea eventualelor premii, cu numele fiica-mi sau al lui fiul meu.... |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Sam 06 05 2006, 1:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Carmen,trebuia sa i-o dai pe Rebecca ,totusi,la telefon !!!!!!era interesant de vazut (auzit) cum se intzelegeau  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Sam 06 05 2006, 1:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| diana99ndd a scris: | Carmen,trebuia sa i-o dai pe Rebecca ,totusi,la telefon !!!!!!era interesant de vazut (auzit) cum se intzelegeau  | Chiar ca ar fi fost comic ! Mi-ar fi placut sa le vad fatza alora . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
rbkalexandru Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006 Mesaje: 355 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 07 05 2006, 5:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si asa aul..prelungit , ma facut sa pufnesc in ras.....
Pe urma zicea ca ma tzin de sotii! |
|
| Sus |
|
 |
|