CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Mare-i gradina Ta, Doamne!!!
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Vin 17 02 2006, 6:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

puiutu a scris:
Ooooo deja pare un topic de declaratii de dragoste daca va mai pupaciti mult Laughing Laughing Laughing

ce faaaaaaaaaain!!!!!!!!!
vreau si eu!!!!!!!!!Dragoste si Afectiune!!!!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 17 02 2006, 6:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Na si pe tine sa nu fii geloasa: pupatura pupatura

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Vin 17 02 2006, 6:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa Asa!!!!!Si eu pe voi!!!
pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 17 02 2006, 8:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si pe mine cine?... Ori nu iubiti si capricornii??? Evil or Very Mad

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 17 02 2006, 10:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Te iubim si pe tine , Georgi ! Ce faci iubire?Cum mere scarbiciul?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Vin 03 03 2006, 3:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din acelasi ciclu... "Mare-i gradina lui Dumnezeu"...

http://www.cyberpresse.ca/article/20060301/CPACTUALITES/603010849/5173/CPDROIT

Laughing Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 08 03 2006, 12:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hihihihi !!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
helena
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005

MesajTrimis: Mie 08 03 2006, 9:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

super fluffy Laughing Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 05 05 2006, 10:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Faza dura... Acum cca. 5 minute imi suna telefonul:

"Alo, ma numesc cutarica, reprezint firma cutarica si facem un sondaj despre pisici."

Buun... Imi cere acordul pentru sondaj si dupa aia ma asigura grijulie ca toate informatiile pe care le voi da vor ramane confidentiale. Ii zic OK, eu bucuroasa sa ajut iubitorii de pisici si implicit, pisicile.

Ma intreaba: "Cate pisici aveti?"

La care, eu foarte doritoare sa ajut cu cat mai multe informatii, ii zic 4, numarandu-le si pe cele de la parintii mei (inclusiv motanelul vagabond care vine si papa si doarme la ai mei).

La care tanara zice: "In acest caz, interviul se opreste aici. Ideea era sa aveti o singura pisica." Shocked Shocked Shocked

Ma gandesc ca s-or fi dat si premii si nu voiau sa dea pentru 4 pisici ci doar pentru una... Of... cine m-a pus sa fiu amabila? Laughing Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
serini ramona
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005

MesajTrimis: Vin 05 05 2006, 10:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fluffy a scris:
Faza dura... Acum cca. 5 minute imi suna telefonul:

"Alo, ma numesc cutarica, reprezint firma cutarica si facem un sondaj despre pisici."

Buun... Imi cere acordul pentru sondaj si dupa aia ma asigura grijulie ca toate informatiile pe care le voi da vor ramane confidentiale. Ii zic OK, eu bucuroasa sa ajut iubitorii de pisici si implicit, pisicile.

Ma intreaba: "Cate pisici aveti?"

La care, eu foarte doritoare sa ajut cu cat mai multe informatii, ii zic 4, numarandu-le si pe cele de la parintii mei (inclusiv motanelul vagabond care vine si papa si doarme la ai mei).

La care tanara zice: "In acest caz, interviul se opreste aici. Ideea era sa aveti o singura pisica." Shocked Shocked Shocked

Ma gandesc ca s-or fi dat si premii si nu voiau sa dea pentru 4 pisici ci doar pentru una... Of... cine m-a pus sa fiu amabila? Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing SUPER TARE FAZA Laughing Shocked

www.chicbebe.ro/album/vanessa
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 05 05 2006, 10:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 05 05 2006, 12:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 05 05 2006, 12:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa va povestesc si eu o nebunie de-a femeii de servici:vinerea cand vine si face curat pe scari inchide toate geamurile si nu lasa nici usa de jos de la intrare deschisa sa se usuce dupa ce spala Shocked .Nu stiu ce are,parca ii este frica de aer!Si nu ma prea pot intelege cu ea ca e rusoaica si nu vorbeste italiana,intelege doar putin ....asa ceva nu am mai vazut..ce are ea cu geamurile nu stiu Shocked .
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 05 05 2006, 12:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dany, o fi ca soacra-mea... ingrozita de curent! Laughing Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 05 05 2006, 12:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Sa va povestesc si eu o nebunie de-a femeii de servici:vinerea cand vine si face curat pe scari inchide toate geamurile si nu lasa nici usa de jos de la intrare deschisa sa se usuce dupa ce spala Shocked .Nu stiu ce are,parca ii este frica de aer!Si nu ma prea pot intelege cu ea ca e rusoaica si nu vorbeste italiana,intelege doar putin ....asa ceva nu am mai vazut..ce are ea cu geamurile nu stiu Shocked .
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing I-o fi frica sa nu evadeze microbii afara .

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 05 05 2006, 4:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tocmai venise rusoaica sa faca curat pe scari.De cum a intrat a inceput sa inchida geamurile ...a inceput sa spele,era ud pe jos si ea cu geamurile si usa de la intrare inchise.Eu ies si o intreb:"Nu te supara,dar de ce inchizi geamurile si usa? De ce nu lasi deschis sa se usuce si sa se aeriseasca?" La care ea imi raspunde:" Nu. Deschizi cand dormi." Shocked Shocked si apoi mai zicea ceva in ruseste....Tocmai intra si o vecina si o intreaba si ea acelasi lucru...dar de data asta nu a mai raspuns rusoaica.Eu am deschis geamurile si usa de la intrare(bloculetul unde stau eu e micut,are 3 etaje,cate un apartament pe etaj,e ca o vila mai mare) si i-am zis vecinei ca probabil are frica de hoti rusoaica.Cine stie daca o fi inteles sau nu ..vedem ce o sa faca vinerea viitoare.Oricum am stabilit cu vecinii sa vorbim cu patroana casei ca ea a adus-o pe rusoaica sa faca curat..poate ea o face sa inteleaga.
Sus
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Vin 05 05 2006, 6:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Flufly tare faza cu sondajul! Laughing Laughing Laughing
Ce asemanator in preajma pastelui..
Tarrr, mobilul, deabea l-am auzit cu atat zgomot si treaba....Intr-un tarziu raspund.
La Telefonul un El..
- Alo, D-ra Rebecca Gavriloaia?
-Nu, mama ei!
Cu d-ra R.G., va rog!
- Cine suntetzi ?Putezi sa imi spunetzi mie?
Suntem de la Reifeissen, dar vrem sa vorbim personal cu d-ra Rebecca..
Sigur ca da, dar daca credetzi ca va intzelegetzi cu un copil de 3 ani si jum ,cum sa nu...
-AAAAA. Ma scuzatzi !....
Eu completez diverse formulare (cand mergem la cumparaturi) ptr. castigarea eventualelor premii, cu numele fiica-mi sau al lui fiul meu....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Sam 06 05 2006, 1:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Carmen,trebuia sa i-o dai pe Rebecca ,totusi,la telefon !!!!!!era interesant de vazut (auzit) cum se intzelegeau Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 06 05 2006, 1:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diana99ndd a scris:
Carmen,trebuia sa i-o dai pe Rebecca ,totusi,la telefon !!!!!!era interesant de vazut (auzit) cum se intzelegeau Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Chiar ca ar fi fost comic ! Mi-ar fi placut sa le vad fatza alora .

Sus
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Dum 07 05 2006, 5:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si asa aul..prelungit , ma facut sa pufnesc in ras.....
Pe urma zicea ca ma tzin de sotii!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare
Pagina 5 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum