| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 16 05 2006, 5:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
felicitari Dariei!!! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mar 16 05 2006, 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multe felicitari ca le merita . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
claudiabesnea Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006 Mesaje: 226 Locatie: toronto
|
Trimis: Mar 26 09 2006, 6:41 am Titlul subiectului: |
|
|
| Despre Posta Romana numai cuvinte de ''lauda''.I-am trimis mamei mele,in Bucuresti,prima oara, un plic in data de 27.07.2006, nici pana in ziua de azi nu l-a primit.Plicul parea el mai stufos, dar continea invitatia ptr ambasada si o adeverinta de salariu, ca sa pot face dovada ca muncesc si o pot intretine pe perioada sederii ei aici.Fraierul care a dat peste plic o fi crezut ca am trimis bani, ca altfel nu-mi explic cum de n-a ajuns.Dar acum o saptamana i-am mai trimis din nou alt plic, de data asta cu semnatura de primire, pe care in sfarsit l-a primit,asa ca m-am invatat minte, numai recomandat! |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mar 26 09 2006, 9:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Te sfatuiesc sa trimiti prin DHL sau alta chestie de trimis pentru ca posta romana ( intentionat nu scriu cu majuscule ) merita ceva de genul : T76  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|