CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Daca vreti sa planificati sexul bebelusului vostru... :-))
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 11 01 2005, 3:26 pm    Titlul subiectului: Daca vreti sa planificati sexul bebelusului vostru... :-)) Raspunde cu citat (quote)

http://www.geocities.com/Heartland/5552/ancient.htm

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Mar 11 01 2005, 3:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

aha , il stiam , dar la mine nu se potriveste Cool
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 11 01 2005, 3:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ia refa tu dragutza (vezi varsta!)... ca tot asa se lauda si cumatra si cand a refacut ... s-a adeverit. Laughing

Lachitza mea

Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 11 01 2005, 3:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mey , daca roz si F inseamna ca e baiat , atunci ai dreptate ! Laughing
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 11 01 2005, 3:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu caut sa te conving... ma refeream sa calculezi in functie de varsta avuta la momentul conceptiei, si nu la cea avuta la momentul nasterii bebicului.

Lachitza mea

Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 11 01 2005, 4:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

stiu Wink . am dreptate au ba ? varsta e 19 iar luna noi Cool
Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Mar 11 01 2005, 6:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La mine se potriveste. Insa daca vreau sa fac baiat de data asta, mi-ati cam restrans lunile de "munca".

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
vlada
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 18/06/2004

MesajTrimis: Mar 11 01 2005, 6:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si la mine se potriveste ! Si pica si bine cand ma apuc de treaba - iunie-iulie- exact cum ne propusesem...dar si daca nu iese fetita...stiti cine e de vina,daaaa?

Andreea si Vlad
Iubirea mea
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mie 12 01 2005, 11:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu stiam un alt calendar, in functie si de varsta tatalui bebelusului. Noua ne-a iesit ca vom avea o fetita si abia la nastere am aflat ca e baiat. A fost o foarte mare surpriza. Dar, dupa acest calendar, baiatul mamei e acolo Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mie 12 01 2005, 12:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si pentru mine, si pentru sora mea a iesit corect..... Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mie 12 01 2005, 1:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

.........

Ultima modificare efectuata de catre Laura la Lun 14 02 2005, 8:10 am, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Dum 13 02 2005, 3:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La mine nu a iesit corect. Da cum calculati, Rolling Eyes daca mama are 24 ani si 5 luni, luati 24, sau 25 ca virsta? Eu daca iau 24 trebuia sa am fata, iar la 25 iese baiat. Iar eu am avut intradevar, 24,10 si am conceput baiat in februarie. Rolling Eyes

Sus
vlada
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 18/06/2004

MesajTrimis: Dum 13 02 2005, 5:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Se considera varsta mamei la data conceperii, nu a nasterii...

Andreea si Vlad
Iubirea mea
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Lun 14 02 2005, 1:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu am inteles ca tabelul face referire la momentul conceperii, eu am intrebat doar cum calculati virsta, prin rotunjire sau nu?

Sus
{alessia}
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 10/12/2004

MesajTrimis: Lun 14 02 2005, 3:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai..........eu dupa cum va spuneam acum lucrez la un bebe(adica lucram)deci eu daca am 21 de ani s-a dus sansa de a mai avea un baietel anul asta?saracul tata Laughing si ce mult isi dorea el un baietel........ Laughing si eu vroiam fetita Cool
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Lun 14 02 2005, 3:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing hehe ... si mie mi-a iesit ... Razz
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 24/02/2005

MesajTrimis: Dum 27 02 2005, 9:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetelor,si eu am facut"calcule"sa iasa baiat a doua oara,ca aveam o fetita si au iesit doua fete Laughing ,asa ca aveti grija Wink
Gina
Sus
{alessia}
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 10/12/2004

MesajTrimis: Vin 01 04 2005, 7:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fetelor vorbeam acum intr-o zi cu bunica sotului meu si venise discutia ca eu ce fac de nu mai fac bebe ca deja sunte casatoriti de aproape 3 ani,ca ce avem probleme? Evil or Very Mad in fine si incepuse sa-mi povesteasca cum s-a casatorit ea la 14 ani,(acum are vreo80)si ca ea a nascut de 12 ori,6 fete si 6 baieti(din care o fata si un baiat au murit la nastere),si mai in gluma mai in serios am intrebat-o ca de cum a programat asa fata baiat fata baiat,si ea mi-a zis ca pe vremea ei nu erau ecografe si nici nu facuse vre-un avort vreodata,asa ca a inceput sa-mi zica secretul sirului de indieni Laughing cica (zice ea)in fiecare luna cand iti vine menstruatia sunt unele luni cand curge Embarassed mai abundent si unele luni cand nu e asa multa cantitate sa zic asa,si ea avea un caietel unde scria data cand ii venea si daca a fost mult sau putin Shocked si cand ramanea insarcinata sau vroia sa ramana insarcinata se uita pe caietel si daca in luna respectiva avusese mult stia ca daca va ramane insarcinata luna aceea va avea baietel,daca vroia fetita mai astepta pana cand menstruatia ei era mai......putina cantitativ,si asa a facut ea fata baiat fata baiat dupa regula lui strabunica ca mi-a zis ea ca si ea stia asta de la mama ei,acum nici eu nu mai stiu ce sa mai cred o fi sau nu asa? Question dar totusi se pare ca metoda a mers la ea Laughing
scuze termeni folositi dar .....sper ca ati inteles voi
beatrice
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 18/07/2005

MesajTrimis: Joi 01 09 2005, 4:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai la mine s-a potrivit exact! Ce chestie... Hm! Deci daca vreau o fetita ma uit in calendar si asta este! Bravos...

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 14 09 2005, 4:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu stiam ceva de "cu gura inchisa" si "cu gura deschisa"... Laughing

Eu daca aveam 23 si 4 luni cand am conceput fata, in martie ...iese baiat... Rolling Eyes

Daca este nascuta in decembrie cand eu aveam 24 fara cateva zile, si a fost conceputa in martie, iese fata... deci care-i faza? Ultima varianta se potriveste... Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum