CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Daca vreti sa planificati sexul bebelusului vostru... :-))
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Mie 14 09 2005, 11:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai eu aveam 25 jumate cand l-am conceput, cum trebuie sa consider, 25 sau 26? vorba anei c, rotunjim sau nu?....ca daca rotunjim, se potriveste, daca nu, nu! Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 4:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca ar fi sa ma iau dupa tabelul acesta,ar trebui sa am o fetita....Hehehe..stati sa vad daca sunt insarcinata si apoi va voi zice daca s-a adeverit sau nu ce scrie acolo...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 13 02 2006, 10:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am ramas insarcinata in ianuarie,iar conform tabelului ar trebui sa am un baietel! Yupiiiiiii!!!!!!!!!!!!! Ar fi bine sa se potriveasca!
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 14 02 2006, 12:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca ma chinuiesc pana in Aprilie , fac baiat . Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 14 02 2006, 12:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La Alexa s-a potrivit de minune .Ya hooooooooooooooooooooooo !!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
helena
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005

MesajTrimis: Mar 14 02 2006, 12:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

serios?eu nu prea cred in chestile cu programarile sexului bebeului.............vb aia pina nu vad cu ochii mei pe cineva
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 14 02 2006, 3:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici eu nu cred 100% in acel tabel dar ma face sa ma simt bine pentru ca eu vreau un baietel! Mai este pana o sa stiu ce va fi bebe al meu ..atunci o sa vad daca se potriveste tabelul!
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mar 14 02 2006, 4:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Conteaza ce va fi? Pentru mine nu a contat doar sanatos sa fie iar daca va mai fi cazul tot nu ma intereseaza ce va fi. Ideal ar fi sa ai o fetita si un baiat poate de aceea ar merita incercata metoda calendarului nu?
Dar cum am zis , pentru cine conteaza.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 14 02 2006, 7:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Normal ca daca va fi o fetita tot o sa o iubesc.Mai nostim e sotul meu,daca il intreaba lumea ce vrea el zice:un copil! Laughing
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 14 02 2006, 7:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Normal ca daca va fi o fetita tot o sa o iubesc.Mai nostim e sotul meu,daca il intreaba lumea ce vrea el zice:un copil! Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 30 03 2006, 1:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca raman insarcinata in aprilie sau mai o sa am o fetita conform tabelului..tocmai acum cand sotul zice ca vrea un baiat! Laughing Laughing
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 20 09 2006, 8:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deci eu cand am ramas cu Mony aveam 23 si 3 luni si era inceputul lui martie... conform calendarului trebuia sa am baiat... Rolling Eyes Wink Iar acum am 26 si 9 luni, luna conceptiei august... conform calendarului am tot fata... pot sa sper ca acest calendar se inseala si fac exact inver... baiat adica? Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 21 09 2006, 8:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:
Deci eu cand am ramas cu Mony aveam 23 si 3 luni si era inceputul lui martie... conform calendarului trebuia sa am baiat... Rolling Eyes Wink Iar acum am 26 si 9 luni, luna conceptiei august... conform calendarului am tot fata... pot sa sper ca acest calendar se inseala si fac exact inver... baiat adica? Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing
Hihihihihi !!!! Poate faci gemeni ! Hihihihihihi !!!!!

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Joi 21 09 2006, 11:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Gemeni. Rolling Eyes ... nu mas supara, dar parca totusi 3 copiiiiiiii Shocked , cam multisor pt mine, care nu vroiam decat 2.... Rolling Eyes Dar pan la urma cati or fi.. sanatosi sa fie... Wink Laughing

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 09 11 2006, 7:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De data asta vad ca se potriveste tabelul,scrie ca voi avea o fata,la eco mi-a zis ca e fata.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 19 03 2007, 10:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La mine s-a potrivit,am o fetita....cat o fi de adevarat tabelul asta nu am idee......
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 09 08 2007, 3:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cine s-a mai luat dupa tabelul asta si s-a potrivit? Oricum,nu am planificat sa raman insarcinata in luna de ca sa am o fata,m-am uitat pe tabel dupa ce am ramas si asteptam sa vad daca se va potrivi sau nu.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum