CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ati face schimb ?
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Lun 13 12 2004, 8:01 pm    Titlul subiectului: Ati face schimb ? Raspunde cu citat (quote)

Se vorbeste zilele acestea de o noua emisiune in Romania ( mai veche in strainatate , ce-i drept ) . Cea in care 2 femei , 2 mame , isi schimba locul intre ele . In familie , la slujba , practic fac schimb de vieti . Voi ati face asta ? Ati avea curajul sa va lasati familia pe mana unei femei despre care nu stiti NIMIC , chiar si numai pt o saptamana ? Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Lun 13 12 2004, 8:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu una n-as face asa ceva
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
vlada
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 18/06/2004

MesajTrimis: Lun 13 12 2004, 11:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu..pentru nimic in lume ! Mi se pare prea mult chiar si numai de dragul unui show ...Oricum se va vedea cam ce tip de oameni se inscriu intr-o emisiune de genul asta...

Andreea si Vlad
Iubirea mea
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mar 14 12 2004, 8:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In nici un caz! Mad
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 14 12 2004, 8:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

No way!!! Mie mi se pare o incercare nefericita de teribilism... si lipsa de ocupatie! Dar... as fi curioasa sa urmaresc aceasta emisiune.

Lachitza mea

Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Mar 14 12 2004, 12:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu m-as simti in largul meu sa plec cateva zile de acasa si sa las copiii cu mama, in care am deplina incredere si stiu ca se poate descurca asa cum imi place mie in orice situatie, dar sa-i las cu o persoana straina, in nici un caz
Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mar 14 12 2004, 3:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici pe mine nu m-ar lasa sufletul sa-mi las bebicul in grija altei mamici.
Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Mar 14 12 2004, 10:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ceee maaaah? Bre io una zic ca mai am o urma de luciditate incat sa nu fac ashea ceva. Dar sunt curioasa sa vad emisiunea...interesant ce e drept sa vedem cine se inscrie. Pentru bani...unii fac multe.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
fish
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/05/2004

MesajTrimis: Mie 15 12 2004, 4:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fetilii, sa nu faceti asa ceva, Doamne fere!!
eu am vazut deja la BBc, ei au inceput genul asta de proiecte, tocmai ca sa arate ca o sotie/mama nu poate fi inlocuita...au mai facut si variatii: in loc de a pleca doar mama, muta toata familia din casa ei in alta casa, sau in locul mamei/sotie vine mama ei, adica socrella...aolicaaaa...ce injurii, certuri, stres, lacrimi, frustrare...
asta e...uite ca ne facu Dumnezeu unici...si de neinlocuit...si orice sac isi are peticul, e adevarat...insa se "protiveste" doar un petic...
pup iu... Very Happy

somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mie 15 12 2004, 4:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai draptate, fish, ca mama niciodata nu poate fi inlocuita, iti dai seama ce situatie artificiala si stresanta se creaza si pentru ce?... pentru un show televizat, pentru a se face remarcata o familie sau pentru a castiga un concurs.

Dar ce s-a intamplat de n-ai mai aparut de asa de mult timp pe site? Ca imi era dor de tine, fishule.
Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Joi 16 12 2004, 1:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

niciodata nu as face asa ceva... nu as fi in stare...

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
fish
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/05/2004

MesajTrimis: Joi 16 12 2004, 3:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu stiu care e strucutra emisiunii acolo, aici nu e gen concurs...asa ca nu prea e nimic de castigat, ci doar de pierdut...sau de dovedit ceea ce se stia pana acum...
somnorici, cu trebi mama...de-aia lipsii...insa recuperez io... Wink

ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Sam 18 12 2004, 2:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nici eu nu as putea face asa ceva.
da ia hai sa ne intrebam barbatii? oare ei ce-ar zice?

Sus
aissa
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 07/01/2005

MesajTrimis: Dum 30 01 2005, 8:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am urmarit vreo 2 emisiuni. Nu sunt concurs, deci nu castiga nimic. Sa dea naiba daca inteleg de ce se duc...
Aleg 2 femei diferite ca pregatire, mediu. Asa ajunge una din Bucuresti care e avocata, are casa (vila) + casa de vacanta, care tine un lichid dezinfectant langa copii (adica cine intra in contact cu ei tb sa se dezinfecteze inainte) sa schimbe locul cu o femeie simpla de la tara, care are grija de fete, de animale, are o casa ca la tara, fara apa, si are fier de calcat cu carbuni. E destul de interesant de urmarit reactiile, dar nu pricep de ce se duc.
Eu una nu m-as duce in alta casa!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
cerabela
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 11/02/2005

MesajTrimis: Lun 21 02 2005, 6:48 pm    Titlul subiectului: ati face schimb? Raspunde cu citat (quote)

Aici te contrazic.La noi in Bacau intr-o dimineata cand duceam copilul la camin era un anunt pe usa,si ce crezi ca era???cine vroia sa se inscrie la emisiunea<schimb de mame>,si acolo dadea toate detaliile:Ei se ocupau de invoirea ta dec la serviciu,si la sfarsit daca primeai cele mai multe sms-uri castigai 400 dolari.Cel putin asa scria acolo,nu pot baga mana in foc ca ii si dadea banii astia
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Lun 21 02 2005, 7:08 pm    Titlul subiectului: Re: ati face schimb? Raspunde cu citat (quote)

cerabela a scris:
Aici te contrazic.La noi in Bacau intr-o dimineata cand duceam copilul la camin era un anunt pe usa,si ce crezi ca era???cine vroia sa se inscrie la emisiunea<schimb de mame>,si acolo dadea toate detaliile:Ei se ocupau de invoirea ta dec la serviciu,si la sfarsit daca primeai cele mai multe sms-uri castigai 400 dolari.Cel putin asa scria acolo,nu pot baga mana in foc ca ii si dadea banii astia

Sigur asa e, se plateste cine castiga!

Sus
raluca badescu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 04/05/2004

MesajTrimis: Mie 25 05 2005, 9:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nici eu n-as face schimb, nici familie, job sau altceva.
e pentru mine ceva chiar care ma sperie, la mica intelegere fac si schimb de soti?
nu blamez pe cele care vor, e fun pana la urma,pana in ce punct, ele stiu, n-am inca certitudinea ca n-au fost si situatii mai putin placute.
Sus
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Sam 28 05 2005, 9:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Doamne, n-as putea sa plec si sa las copilul pe mana unei necunoscute, care vine poate din cu totul alt mediu si are cine-stie-ce idei in cap.....N-as putea, pentru nici o suma din lume. Si la fel, nici pe TATI nu prea l-as lasa...ca cine stie ce le mai trece prin cap? Laughing Laughing Laughing

Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 23 06 2005, 5:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici eu nu as putea pleca o saptamana departe de copiii mei .Cum sa nu stiu eu ce se intampla cu ele? Si Cezar cred ca i-ar scoate peri albi saracutzei mamici de schimb ca el face "misto " de oricine si oricand si nu toata lumea ii intelege glumele .Eu am noroc ca imi lipsesc si mie cate tiglisoare de pe mansarda , hihihi , si din doi nebuni ies doi copii zdraveni .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Elody
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 20/06/2005

MesajTrimis: Lun 18 07 2005, 8:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu pot sa_mi las fata pe man alteia.In nici un caz Confused
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum