| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Sam 10 12 2005, 4:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Categoric nuuuuuuu! |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Lun 15 05 2006, 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
M-am uitat aseara la emisiunea "respectiva" iar mamele care au facut schimb aveau copilasi de 3 ani si pot sa spun ca nu as putea face acest lucru pentru nimic in lume. Nu as putea pleca de buna voie de linga copilasul meu, nu penru o saptamina, nici pentru o zi. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 15 05 2006, 1:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
nici eu nu as putea desi, de multe ori cand ma enerveaza Alin ca nu se inghesuie sa ma ajute cu treaba prin casa ii spun ca ma duc la schimb de mame si atunci o sa vada el:lol:
am urmarit si eu cand am apucat emisiunea asta si am vazut diverse femei in diverse ipostaze. pe unele le-am inteles pe altele nu.
si din tot ce am vazut eu am retinut o tipa tinerica ( o fi fost tipa avocata cu vila? ) care avea copii mici, o super casa, bani tot ce-si dorea si a ajuns la o femeie care nu avea nici macar un fier de calcat ca lumea in casa (i-a daruit ea unul la sfarsitul calvarului)...cat despre fol aspiratorului...cred ca i se parea de domeniul SF-ului.
si alta "doamna" o parvenita cu 2 copii super rasfatati care aruncau monitoare pe geam cand se enerveau, sunau la taxi sa le ia cineva burgeri...
Dumnezeule...
si asa am ajuns la concluzia ca nu as putea participa la asa ceva din 2 motive: 1) nu pot sa-mi las puiul singur atata timp.
2) chiar nu am nevoie sa-mi demonstrez nimic. sunt multumita cu ceea ce am, sunt fericita cu familia mea si asta este tot ce conteaza  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Lun 15 05 2006, 3:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu la fel ,Marinuta !Nu mi-as da copiii pe mana alteia . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
serini ramona Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005 Mesaje: 145 Locatie: cluj
|
Trimis: Lun 15 05 2006, 7:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
mi-e greu sa stiu ca peste un an jumate tre sa o duc la gradi dar sa o las pe mana alteia nici nu intra in discutie _________________
www.chicbebe.ro/album/vanessa |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 15 05 2006, 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu suport emisiunea in discutie... Nui vad rostul... numa cat se sacaie si se cearta si cat sufera unii dupa altii... plus ca nu se schimba femei de acelasi nivel social si educational, ci una se duce la mai rau si ii face sa se simta aiurea pe cei mai saraci, iar cea saracuta sufera cand vede cum se poate trai totusi pe lumea asta...
EU NU M-AS DUCE IN VECI!!!
Si oricum eu nu mi-as da familia nici pentru o zi...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
serini ramona Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005 Mesaje: 145 Locatie: cluj
|
Trimis: Lun 15 05 2006, 9:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Georgi a scris: | Eu nu suport emisiunea in discutie... Nui vad rostul... numa cat se sacaie si se cearta si cat sufera unii dupa altii... plus ca nu se schimba femei de acelasi nivel social si educational, ci una se duce la mai rau si ii face sa se simta aiurea pe cei mai saraci, iar cea saracuta sufera cand vede cum se poate trai totusi pe lumea asta...
EU NU M-AS DUCE IN VECI!!!
Si oricum eu nu mi-as da familia nici pentru o zi...  |
AI TARE MARE DREPTATE  _________________
www.chicbebe.ro/album/vanessa |
|
| Sus |
|
 |
claudiabesnea Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006 Mesaje: 226 Locatie: toronto
|
Trimis: Mar 16 05 2006, 1:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| Daca la emisiunea asta n-ar fi participat si familii cu stare materiala buna as fi crezut ca famiile participante ar face-o sa mai dea saracia afara din casa.Dar nu-mi dau seama ptr ce participa?Experienta in ce domeniu?Ca si voi impartasesc acelasi nuuuuuuuu! |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Mar 16 05 2006, 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu inteleg de ce tot plang de dorul copiilor,le forteaza cineva sa plece ???????cand au fost de acord sa participe nu s-au gandit ca or sa fie departe de copii ?????? _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 16 05 2006, 5:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
eh...tb sa dea bine la public  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Mar 16 05 2006, 8:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Normal .Cat mai lacrimogen ca sa fie cat mai mare audienta .Nu neg ca mi-ar fi buna si mie o pauza , sa ma odihnesc dar dupa o zi fara picele mele deja umblu ca turbata prin casa .Cand e fi-mea la ai mei o sun zilnic macar sa-i aud glasul iar cd e bebita la cretini ma buseste plansul la fiecare carucior ce trece pe lg mine . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Mar 16 05 2006, 10:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce pauza Nicky? Poate ai norocul sa te trimita undeva la tara sa trebuiasca sa mulgi vaci, capre sau oi, sa dai mincare si sa cureti la porci, cai sau mai stiu eu ca. Si dupa o zi de munca sa n-ai nici unde sa faci o baie iar sotul mamei de schimb sa fie vreun incuiat sau necioplit care sa te jigneasca toata ziua. Decit asa pauza mai bine gasesti alt mod de relaxare. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Mie 17 05 2006, 1:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai eu nu ma refeream la pauza aia .Eu spuneam de pauza de-o zi , doua .Mai mult nu rezist . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Amedy Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004 Mesaje: 551 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 17 05 2006, 9:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce ne miram?! probabil ca acele femei o fac din acelasi motiv din care unele isi duc copiii la parinti cand se nasc si ii mai iau cand se duc la scoala la 7 ani.Unii pot sta saptamani,luni,ani fara copiii lor,ce mare lucru o saptamana pt ele? Eu nici in vizita la mma nu-mi place sa se duca de la pranz pana seara si cand e piticul la vecini (usa in usa ) sa se joace,fac ce fac si ma duc si eu la ei ca e casa pustie fara copii.Cand lucram babysitter la copilul unei prietene si al meu era acasa cu tata ma topeam de dorul lui ,plangeam prin parc cu copilul ei de mana de dorul la al meu(si erau doar 6 ore).nimic nu poate inlocui familia mea dar probabil unele nu sunt convinse de asta si de aceea se duc la emisiune.Cred ca e aceeasi chestie ..de ce fac unii ba..jumping sau cum ii zice(cand se arunca cu coarda elastica in cap0  _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
|