CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Babau
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Psihologul raspunde
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Joi 13 01 2005, 11:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Draga de ea, scumpa mica... auzi... sa-si ia ea servici ca sa va aduca banutzi... Cred ca te-a topit, si alta nu!
Si ce frumusica este... zici ca-i un portret facut de Tonitza, asa are o fetzisoara!!!!

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
vlada
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 18/06/2004

MesajTrimis: Joi 13 01 2005, 1:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La noi cei mai importanti sunt banii Wink . Nu pleaca de acasa decat daca are bani in buzunar, iar cand gaseste pusi pe cate undeva vine si imi da si mie, dar isi opreste si lui...si spune ca sunt ai lui, ca nu cumva sa ii luam ... Laughing E drept ca si la mot a ales cu ambele maini bani...

Andreea si Vlad
Iubirea mea
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Joi 13 01 2005, 2:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si marc e topit dupa bani . s-ar juca toata ziua cu ei - bancnote , dar mai ales monedele ii plac Rolling Eyes
Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Joi 13 01 2005, 3:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Merci, fluffy.
Monica a inteles f. bine (chiar prea bine dupa parerea mea) la ce folosesc banii. Adica se joaca cu banii (pot fi si pietricele) zicand ca se duce la piata si cumpara banane ......
Aunci cand cere bani zice "da-mi cateva milioane" Laughing deci .... mai greu de indeplinit.
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Vin 14 01 2005, 9:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana a scris:
Aunci cand cere bani zice "da-mi cateva milioane" Laughing deci .... mai greu de indeplinit.

Hehee... stai sa se treaca la leul greu... sa te vad atunci cum ii dai fetei "cateva milioane" Laughing Laughing Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Vin 14 01 2005, 9:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hm... apropos de speriat copiii.... nici eu nu prea sunt de acord, mai bine ii explici ce s-ar putea intampla daca... Intr-adevar nu functioneaza intotdeauna. Cel mai nasol este cand fuge de langa mine; este un semntiment super nasol sa nu-l gasesti. Ii mai spun ca daca face chestii din astea poate sa il ia cineva, un om rau care este mai mare ca el, il ia pe un sac, ii pune mana la guritza, n-o sa-i dea de mancare, o sa stea in frig s.a.m.d. Pentru ca "domnul" meu pitic este foarte curajos si zice ca se lupta cu el si il bate s.a.m.d. Nu stiu cum proceseaza el aceasta informatie, da' sincer.... tot mai fuge din cand in cand de langa mine, dar se mai uita si se opreste.
Iar chestia cu "daca te imbraci mergem si iti iau ..." este OK pana la un moment dat. Nu se poate sa trebuiasca sa ii iei tot timpul ceva. Mai aplic si eu metoda asta din cand in cand, dar uneori ii spun (chiar daca nu este adevarat, dar trebuie sa se invete si cu "nu se poate"): nu avem bani, azi nu pot sa-ti iau nimic... mergem, facem cumparaturile de rigoare, el totusi incearca sa ma convinga sa-i iau. Dar o data ce i-am spus ca nu se poate vreau sa ramana asa sau ii spun dinainte ca ii cumpar doar un singur lucru si il las sa decida ce anume.
Stiti cumva cum l-as putea convinge sa manance carne? nu vrea sub nici o forma. M-am saturat sa i-o dau pe robot (s-o fac pasta), m-am saturat sa-i tot spun "daca nu mananci carnitza, nu faci muschi si nu cresti mare"... Question
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 14 01 2005, 9:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

soacra mea l-a obisnuit, de cate ori venea la noi, sa ii aduca ceva, sa caute in geanta, in sacosa, in ce avea ea. Acum de cate ori venim acasa ne intreaba daca i-am adus ceva. Nici nu ne saluta cand intram in casa, ne intreba direct "mi-ai adus ceva?" L-am certat de mai multe ori spunandu-i ca nu e frumos si ca trebuie sa ne salute. I-am tot spus ca nu am in fiecare zi bani sa-i cumpar sau chestii de genul asta. Acum s-a invatat sa ne salute mai intai si pe urma "am fost cuminte, mi-ai adus ceva?" sau ma intreaba direct: ai luat azi bani de la serviciu? Smile
Da' cu plecatul la serviciu cum va descurcati? la mine de obicei functioneaza cand reusesc sa plec din casa inainte sa se trezeasca el. Daca a apucat si s-a trezit, depinde cum s-a trezit. Uneori n-are nici o problema, alte ori blocheaza usa si spune ca o sa-i dea foc la serviciul ala. Mai zicea la un moment dat sa mearga numai tati la servici iar acum zice ca isi doreste ca tati sa fie bogat ca sa stau eu acasa Laughing
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 16 01 2005, 10:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, Paula, e adevarat ca nu trebuie totdeauna sa ii iei ceva. Dar nici ea nu face fite totdeauna. Adica are zile in care are chef sa mearga pur si simplu si atunci nu e nevoie sa promit nimic. Oricum am grija sa promit chestii "mici" si in general de mancare, foarte rar (cred ca o data la cateva luni) promit Jucarie (oricum i-as fi luat).
Despre mersul la serviciu - a inteles ca mergem sa aducem bani (v-am zis ca e materialista nu?) si nu zice nimic. Asa a fost de cand se stie ea (eu am inceput serviciul cand ea avea 3 luni) asa ca atunci cand se scoala dimineata striga "Ileanaaaa" (bona) .... si nu o deranjeaza ca nu suntem cu ea.
Aia cu fugitul e destul de grava .... da, cred ca trebuie speriat cu ceva .....
"il bate el" Laughing cu ce il mai sperii atunci?
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Joi 13 04 2006, 11:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

oauuuuuuuuuuuuuuuu fetelorrrrrrr.deja ma sperii.hmm
al meu de acuma are faza cu plansu cand plec la serv.are aproape 8 luni.si daca doarme cand plec e bine.dar cand vin si ma vede nu ma mai scapa din ochi.si cand il iau in bratze imediat ma musca de fatza(a fi interpretat ca si sarut sau ca muscat??)
hmmmm in ce stadii mai sunteti?
Sus
paula
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 13 04 2006, 11:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acum e mare, merge si el la serviciul lui Very Happy adica la gradinita. Nu prea are chef , mai rar asa ... Dar ii explic tot timpul ca toata lumea are serviciul lui si al lui este gradinita. De asemenea ii mai spun si ca mama Nutzi (bona) nu poate sa vina dimineata. Din pacate a ajuns la o varsta la care chiar nu mai poate fi pacalit. Nu crede nimic din ce ii spun, trebuie sa-i demonstrez sau sa se convinga singur ca este asa cum spun, desi nu l-am mintit tocmai in ideea asta ca la un moment dat n-o sa ma creada. Ei uite ca totusi am ajuns la asa ceva si ma oftic rau de tot cand vad ca nu-i ajunge explicatia mea si nu ma crede. Ba uneori mai zice: da' tu de unde stii? si atunci ma apuc sa-i explic ca mi-a spus si mie mama, ca am crescut si am invatat si eu la randul meu cum o sa invete si el s.a.m.d.
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Joi 13 04 2006, 12:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hmm paula cred ac exista o perioada pt fiecare copil sa fie toma intrebatorul.stiu ac sora mea se ruga de copilul ei sa taca din gura macar cand merge pe strada.ca cerea explicatii pt orice.de o innebunea pe sora mea.
doamne ce ma asteapta. Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes cea mai complicata meserie dinlume
Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 13 04 2006, 1:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si Monica merge acum la gradi si avem alte probleme..... acum se imbraca la gradi doar "cu bluza aia rosie cu tweety" si eu (s-a schimbat situatie, acum eu sunt cea cu "da' de ce?" si ea e cu raspunsurile): "Dar de ce? Ca e murdara!" Ea: Ca ii place lui Cosmin Laughing Si sa vezi explicatii ca lui Cosmin ii place doar cand e curata, ca daca se duce cu Tweety pata n-o sa-i mai placa lui Cosmin, ooofffff.
Dar din cate stiu nici mama lui Cosmin nu sta mai bine ..... ca si Cosmin vroia sa-i puna agrafe in par pt. ca ii plac Monicai Laughing

Dragoste mare domne'. si uneori e suparata foc ca nu-s ce i-a facut Cosmin si alteori imi spune educatoarea ca Andrei si-a cam luat-o de la Cosmin ca vroia sa se apropie de Monica ...... Si au doar 3-4 ani ...... cred ca la adolescenta Monicai (daca supravietuiesc pana atunci cu capul Laughing ) o sa ajunc sa scriu mult mai mult la lup sau la "datul cu capul de pereti" Laughing
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Joi 13 04 2006, 1:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana a scris:
Si Monica merge acum la gradi si avem alte probleme..... acum se imbraca la gradi doar "cu bluza aia rosie cu tweety" si eu (s-a schimbat situatie, acum eu sunt cea cu "da' de ce?" si ea e cu raspunsurile): "Dar de ce? Ca e murdara!" Ea: Ca ii place lui Cosmin Laughing Si sa vezi explicatii ca lui Cosmin ii place doar cand e curata, ca daca se duce cu Tweety pata n-o sa-i mai placa lui Cosmin, ooofffff.
Dar din cate stiu nici mama lui Cosmin nu sta mai bine ..... ca si Cosmin vroia sa-i puna agrafe in par pt. ca ii plac Monicai Laughing

Dragoste mare domne'. si uneori e suparata foc ca nu-s ce i-a facut Cosmin si alteori imi spune educatoarea ca Andrei si-a cam luat-o de la Cosmin ca vroia sa se apropie de Monica ...... Si au doar 3-4 ani ...... cred ca la adolescenta Monicai (daca supravietuiesc pana atunci cu capul Laughing ) o sa ajunc sa scriu mult mai mult la lup sau la "datul cu capul de pereti" Laughing

oau sorana ai fata mareeeeeeeeee.cred ca supravietuiesti tu intr-un fel sau altul.
nepotu meu s-a indragostit cand avea 4 ani de o fetita de 7 luni si a zis ca se va casatori cu ea...asa caaaa imagineaza-ti. Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
dar sa ne tii la curent
Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 13 04 2006, 10:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu e bine sa sperii copilul cu nimic. Bona a speriat anul trecut copilul cu baubau...si inca nu am reusit sa-l fac sa inteleaga ca nu exista. A inceput acum cu fantomele...dar stie ca exista doar la Scooby Laughing

In ceea ce priveste tiganii....eu ii spun doar ca sunt niste oameni rai de care e bine sa se fereasca.

Daca nu vrea sa faca ceva, sa stea cuminte etc, la varsta lui inca merge: "Eu am plecat si poti sta aici si iti face de cap cat vrei!" Incepe imediat sa planga si sa vina repede cuminte la mine. Wink
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Vin 14 04 2006, 2:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La noi ramane autoritate de necontestat Laughing Laughing , politistul de la sectia 16. Laughing Laughing
Nu se potolea intr-o seara de nici un fel si, foarte calma, am sunat la sectia 16 si am pus pe speaker ce s-a auzit: "Alo, Sectia 16 de politie, aici ofiterul de serviciu, cu ce va putem ajuta"?" (am inchis)
Ma credeti ca numa daca zic: "sun la ofiterul de serviciu?" si se transforma in cel mai cuminte copil din galaxie? Laughing Laughing
Trebuie sa aibe si politistii un rol pe lumea asta! Laughing Laughing

Ultima modificare efectuata de catre Forumista start la Lun 17 04 2006, 2:22 pm, modificat de 1 data in total
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 14 04 2006, 4:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Geanina-Luminita a scris:
La noi ramane autoritate de necontestat Laughing Laughing , politistul de la sectia 16. Laughing Laughing
Nu se potolea intr-o seara de nici un fel si, foarte calma, am sunat la sectia 16 si am pus pe speaker ce s-a auzit: "Alo, Sectia 16 de politie, aici ofiterul de serviciu, cu ce va putem ajuta"?" (am inchis)
Ma credeti ca numa daca zic: "un la ofiterul de serviciu?" si se transforma in cel mai cuminte copil din galaxie? Laughing Laughing
Trebuie sa aibe si politistii un rol pe lumea asta! Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 09 06 2006, 4:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca cel mai bine e sa nu ii speriem pe copii cu tot felul de chestii ci sa incercam sa le explicam e cat posibil ce e bine sa faca si ce nu.Stiu ca poate nu de fiecare data functioneaza dar parerea mea e ca e mai bine asa decat sa ii speriem.
Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Dum 20 05 2007, 9:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ehe...aci cum mai sta treaba? Rolling Eyes

euu...am ajuns si eu...la faza asta...sii a inceput soacra mea munca de speriat copilu...cu...un om mare si negru de ne face curentu in casa... Embarassed Laughing Laughing si functioneaza de fiecare data...il cheama Hassan...off...sunt si nu sunt de acord...uneori ma scoate din minti...dar de fiecare data ma gandesc..ca offf nu e bine... Embarassed Crying or Very sad Crying or Very sad poate oi gasi alta metoda...cert e ca ii e frica de intuneric....
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Psihologul raspunde Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum