| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 10 10 2004, 11:57 am Titlul subiectului: Babau |
|
|
Ieri in parc , treceam pe langa o mamica a carei fetitza o luase la fuga . Mama ii striga sa vina inapoi ca vine omu negru cu sacul si o duce in padure si o lasa acolo . Voi aveti vreun astfel de babau ? E bine sa procedam astfel ? |
|
| Sus |
|
 |
Roxana_G Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2004 Mesaje: 941 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 10 10 2004, 3:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
La mine este cam devreme...Insa am citit ca nu este bine sa creem astfel de fobii copiilor. _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003 Mesaje: 1302 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 10 10 2004, 4:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu una zic ca e o prostie sa sperii copilul asa, mie si acum imi mai e oarecum teama sa stau pe intuneric, si ma gandesc ca asta sa nu mi se traga de la tampeniile cu care eram speriata in copilarie. |
|
| Sus |
|
 |
Roxana_G Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2004 Mesaje: 941 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 10 10 2004, 7:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe mine ma speriau ca vine cainele lup si ma mananca daca nu dorm la pranz. Combinat cu o intamplare nefericita in care era sa fiu muscata de un catel, am ramas multa vreme cu frica de caini. De cainii lupi nu ma mai tem ptr ca am avut si eu unul, insa tot am asa o retinere legata de caini in general.
La fel cu intunericul. Adita, ai mare dreptate. _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 10 10 2004, 9:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu l-am speriat cu politia si bunicile cu tiganii
De politie nu-i mai este chiar frica ...a mai vorbit cu unul cu altul...dar de tigani...aoleu
De multe ori nu sti ce sa-i spui doar ca sa stea cuminte...  _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Lun 11 10 2004, 8:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Pe mine nu m-au speriat in nici un fel, dar auzind pe afara de diversi "bau-bau"... mi-am inventat eu singura unul... Al meu se numea inspaimantator... "Mileau" (cu accent pe "u")... _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Lun 11 10 2004, 9:06 am Titlul subiectului: |
|
|
...
Ultima modificare efectuata de catre Forumista start la Mar 23 11 2004, 10:02 am, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
vlada Parinte efervescent

Data inscrierii: 18/06/2004 Mesaje: 370 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 11 10 2004, 10:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu sunt de acord...si nu o sa folosesc asa ceva...Prefer sa cred ca ii voi explica de ce nu este voie si el va intelege... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 11 10 2004, 11:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Andreea , subscriu |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

|
Trimis: Lun 11 10 2004, 12:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Asta cu printul e tare draguta. dar in legatura cu frica de politisti, chiar aseara citeam pe undeva ca nu e bine sa le inspiram copiilor asa ceva. Ideea era ca n-ar trebui sa le fie frica de ei, ci sa-i considere niste "pieteni" care au grija de siguranta noastra, si la care sa aiba curajul sa apeleze cand au vreo problema( de exemplu daca se pierd sau cine mai stie ce) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 11 10 2004, 12:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu am auzit asta , plus ca nu trebuie sa ii speriem cu nenea doctoru care vine si iti face injectie daca nu esti cuminte . |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 11 10 2004, 12:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
asta nu...
dar daca nu vrea sa se imbrace sau umbla descult pe gresie...cu ce sa-l sperii...nu cu doctorul si cu spitalul?
Daca de noi nu asculta si nu inteleg de vorba buna si de explicatii ...cat de cat logice..pentru ei...atunci...  _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 11 10 2004, 1:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vlada, mai vedem noi cand o fi si micutul tau la varsta critica , cand nici o explicatie, spusa de mii de ori, nu are vreun efect.
Si ca sa ma fac mai clara, Alexei nu-i e frica de nenea gardianu', ea are un profund respect pentru oamenii legii
Cat despre faza cu speriatul cu nenea doctoru si seringa, asta e o mare aberatie, pe care, din pacate, multi parinti o folosesc.
Alexa merge de placere la dna doctor, despre care stie ca este prietena noastra. |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

|
Trimis: Lun 11 10 2004, 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Asa si Antim, a mers foarte curajos la ultimul vaccin, convins fiind ca-i ceva care chiar daca doare putin, ii va face bine. |
|
| Sus |
|
 |
vlada Parinte efervescent

Data inscrierii: 18/06/2004 Mesaje: 370 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 11 10 2004, 2:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Geanina - am zis ca prefer sa cred...
Stiu ca nu o sa fie chiar asa,dar incerc sa-mi fac curaj...si poate cine stie?! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 12 10 2004, 9:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Andreea - speram, ca speranta e alinarea sufletelor noastre .
Eu iti doresc sa nu speri in zadar, dar curiozitatea copiilor e mare si limitele, la 2,3 ani, foarte greu de respectat. Plus ca asa le place sa testeze rabdarea parintilor, mama-mama....
|
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Mar 12 10 2004, 11:36 am Titlul subiectului: |
|
|
cum o sa vedeti toate si toti, e imposibil sa nu incerci pana la urma sa sperii cu ceva copilul care nu mai poate fi potolit in anumite situatii!
la noi merge cel mai bine si acum e singurul lucru care mai tine: tiganca cu sacul, cea care cauta copiii care nu sunt cuminti si mai ales care pleaca singuri pe strada de langa parintii lor! _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 09 01 2005, 3:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Su nu sunt de acord cu speriatul cu ceva ci incer sa ii spun pe intelesul ei ce se intampla daca .... de ex: fugi de langa mine, te loveste masina si te doare rau, mai rau decat atunci cand ti-ai rupt mana, etc Sper sa fac fata in continuare cu explicatii ... pamantene. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Lun 10 01 2005, 5:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sorana a scris: | | Su nu sunt de acord cu speriatul cu ceva ci incer sa ii spun pe intelesul ei ce se intampla daca .... de ex: fugi de langa mine, te loveste masina si te doare rau, mai rau decat atunci cand ti-ai rupt mana, etc Sper sa fac fata in continuare cu explicatii ... pamantene. |
si reusesti??? _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 13 01 2005, 10:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Danielac - deocamdata reusesc.
Viitorul nu este clar.
Atunci cand este posibil o las sa "suporte consecintele naturale".
Adica: Nu vrea sa se incalte. Ok, o las in pace - sperand ca se loveste. Evident, se loveste, plange. Ii spun: Vezi, daca nu ma asculti - te-ai lovit la picior pt. ca nu erai incaltata, daca erai incaltata nu te mai loveai.
Data viitoare cand nu vrea sa se incalte: stii ca daca nu te incalti te vei lovi la picior .....
Deocamdata functioneaza.
Si incerc sa extrapolez - tii minte cand ti-am zis sa te incalti, nu ai ascultat si te-ai lovit la picior - ei bine daca nu iti pui caciula o sa te doara tare capul .......
Este posibil sa nu mai tina mult - este posibil sa ajungem si noi la diverse sperietori.
Acum este si foarte materialista - se imbraca imediat (de obicei "operatiunea" ne ia o gramada de timp) daca ii spui "ne imbracam ca sa mergem la cumparaturi si iti iau si tie un ou Kinder ....... " sau: "ne imbracam ca sa mergem la xxx care te asteapta sa iti dea un suc"
Si ... nu mint. Daca am zis ca ii iau ou, ii iau ou, etc.
Recunosc ca am si un copil bun si milos, care, recent, s-a oferit sa mearga la serviciu sa aduca bani deoarece i-am zis ca nu am bani sa-i iau nu-stiu-ce prostioara de jucarie.  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
|