CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
ROXANIQUEEEEEEEEEEE !!!!
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Lun 12 01 2009, 7:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la o bere orchestra welcome Pa cuvant de nu ma duc acasa si ma imbat petrecareti Laughing
Asa mare bucurie am trait cand ti-am vazut chipul frumos in noile mesaje Razz
Ma bucur ca sunteti bine, sanatosi si...MARRI: 6 ANI?? Cand au trecut????
IMBATRANIM!!! Laughing Laughing
Transmite-i lui Fisch din partea noastra toate cele bune si sa-i traiasca piticul!
Te sarut Roxule!

roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Mie 14 01 2009, 4:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa stii ca imbatranim ! Asa batrana ma simt astazi Laughing Anyway , Fishu vad ca a intrat pe baricade ca nu mai raspunde la mail Wink

PS - sper ca s-a rezolvat cu problema aia , mii de scuze , dar de la o varsta mai incepi sa uiti Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mie 14 01 2009, 5:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Roxanique, imi pare asa de bine ca te vad pe aici! Ce m-as bucura sa ne reintregim familia Chic, ca pe vremuri! pupatura

De fish nu stiam ultimele noutati! Sa-i traiasca flacaul, cred ca albinutza e foarte mandra de fratiorul ei!

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 20 01 2009, 12:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

S-a rezolvat oarecum. Sper sa ajunga sa finalizeze. Timpul ne omoara pe toti Laughing Laughing
Cat despre uitat....eu mi-am luat agenda mobila ANDREI!!
Cand iesim dimineata din casa ma intreaba: "chei? telefon?...n-ai uitat nimic?" Laughing Laughing

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum