| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Amedy Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004 Mesaje: 551 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 26 09 2004, 11:45 am Titlul subiectului: Ajutor pt Ingrid! |
|
|
M-am gandit foarte mult pana sa va scriu,de multe ori am scris si nu am trimis,am sters.Cu toate ca eu am o situatie f.grea,sunt singura cu doi copii,fara servici,fara ajutor de nicaieri,doar putin din partea parintilor si ala doar financiar,nu am cerut niciodata nimic pt mine si nici nu as cere pt ca am facut in asa fel mereu ca copiilor mei sa nu le lipseasca nimic.Dar exista persoane,mame care nu sunt asa norocoase cum am fost eu(ma consider norocoasa pt ca am doi copii sanatosi,minunati,fara de care nu as putea trai,o casa a mea,prieteni,putini dar adevarati,etc).Aceasta mamica de care va povestesc nu e asa norocoasa.Are 36 de ani si are o fetita.Ingrid.Atat are!Nimic altceva.Nu are casa nu are parinti sau rude langa ea,sunt f departe,nu are sot sau tata la copil pt ca el a considerat ca e prea greu sa-l creasca,ma are doar pe mine uneori cand am timp, si eu sa ma intalnesc cu ea.Imi dau lacrimile de fiecare data cand vad fetita aceea superba,blonda cu ochii albastri-verzi(are 11 luni si jumatate),ma gandesc cum a putut omul acela sa o paraseasca si sa spuna ca nu e a lui cand ii seamana leit.Pe 5 octombrie va implini un an.Nici nu poate fi vorba de o sarbatorire a zilei de nastere dar as vrea macar un mic cadou sa-i fac.Sta impreuna cu mama ei cu chirie intr-un apartament impreuna cu o familie compusa din mai multi membrii(nu mai stiu cati),plateste 2.000.000 pe luna,mama lucreaza la un leagan de copii pe la Arcul de Triumf,e ingrijitoare,acum e in concediu 2 ani pt. copil(6 milioane pe luna)Cu toate greutatile pe care le are(inclusiv un proces pe care l-a deschis tatalui -pt stabilirea paternitatii si a pensiei-are avocat de la o biserica)fetita arata foarte bine ,este foarte ingrijita,curata si sanatoasa.Daca ati vedea-o,ce frumoasa este si dezghetata pt varsta ei,imi pare rau ca nu am aparat sa-i fac poze sa vi le arat.O frumusete de copil,ma intreb uneori ce sansa are in viata avand in vedere situatia ei,o viata pe nisipuri miscatoare,cu chirie ,din casa in casa,fara tata si in curand fara mama prea mult caci o sa inceapa serviciul si e f departe de aici unde sta(face vreo ora si ceva pe drum-dus).Nici nu stie ce sa faca cu ea cand o sa inceapa serviciul.Daca mai sunt acasa atunci poate o sa stea la mine.O iubesc f mult pe fetita,din prima clipa cand am vazut-o mi s-a lipit de suflet,si pe cat de frumoasa e fetita pe atat de trista e mama ei.Are o privire trista si resemnata dar se apride o luminita in ochii ei cand isi priveste fetita sau vorbeste despre ea.Se ocupa f mult de ea,tot timpul,o admir f mult.Si-a dorit-o foarte mult e primul copil si prima oara cand ramane insarcinata in 36 de ani.Nici nu a vrut sa auda de avort.Intr-un fel situatia ei se apropie f mult de a mea,poate ca din aceasta cauza m-am legat asa de mult de fetita asta(mai ales ca eu mi-am dorit enorm ca al doilea copil sa fie fata si a fost tot baiat).Daca as fi avut o fetita mi-as fi dorit tare mult sa fie ca ea.Situatia mea materiala totusi e mai buna decat a ei,nu foarte mult dar este.(eu nu am salariu platit 2 ani).Ce vreau sa va rog!Daca nu cer prea mult,va rog sa va ganditi ce va prisoseste ,mai ales de imbracat pt. o fetita de un an sau chiar mai mari,lucruri mai ales groase,nu are ceva gros ,ca lumea,ieri pe vantul ala m-am intalnit cu ea si mi s-a rupt inima ca mama nu aputut sa stea de vorba cu mine ca se facuse frig si copilul era cam desbracat ca NU AVEA ceva gros nu ca uitase sau ...Ii pusese geaca ei pe ea.Daca nu si-ar ingriji copilul cu atata devotament poate ca nu m-ar impresiona asa tare dar in situatia ei foarte multe femei si-ar fi dat sau parasit copilul,stiti cum e ,auziti zilnic de atatea cazuri de genul asta,ii lasa prin parcuri,lifturi sau ghene de gunoi,sau in spitale.Dar ea o iubeste si o ingrijeste asa de bine in ciuda lipsurilor.Ii face mancare special pt ea ,ii ia tot ce ii trebuie unui copil de mancare la varsta ei.Nu stiu ce mai mananca ea din 4 milioane care ii raman,va dati seama,se scad lumina ,mancarea copilului,pampers(nu am vazut niciodata copilul ud sau murdar),dero si altele .Vreau sa va rog doar niste hainute daca ati avea,care va prisosesc,groase ar fi foarte bine primite,eu i-am dat ce am putut dar fiul meu cel mic este mai mic decat Ingrid si nici eu nu am foarte multe(le-am pastrat de la cel mare)Nici premergator nu a avut,merge de manuta,acum e prea tarziu pt el.,dar orice alt mic lucrusor ar fi binevenit.Chiar si jucarii mai vechi chiar si stricate,nu conteaza ,va dati seama ca nu are cum sa-i cumpere si jucarii.Are cateva ,o sa-i mai fac si eu o plasuta dar nici noi nu avem prea multe (si vine din urma asta mic al meu care e f stricacios la jucarii spre deosebire de cel mare).
In speranta ca nu v-am plictisit,va rog sa va opriti o clipa din drumul dvs. sa va priviti copilul o clipa si sa va ganditi cat de fericiti sunteti ca e sanatos si ca il aveti,ca rade si e fericit.Eu asa fac!Va multumesc mult ca ati avut rabdare sa cititi povestea unui copil care poate nu e asa norocos ca ai nostrii dar caruia Dumnezeu i-a dat un dar nepretuit:o mama care il iubeste!
Scuzati greselile m-am grabit sa va scriu,si credeti-ma ca nu pot citi din nou ce am scris,cred ca va imaginati de ce!Va stau la dispozitie cu orice intrebare,si va multumesc din suflet ca macar m-ati ascultat chiar daca nu veti putea sa o ajutati,macar un gand bun si o rugaciune tot e mai mult decat nimic!Iertati ca am indraznit sa apelez la dvs. prin acest forum,am facut-o cu greu si dupa mult timp,ea nici nu stie,oricum nu stie cum se foloseste calculatorul sau internetul.
Nu voi da telefonul aici din motive lesne de inteles,mai ales ca am doar fix dar va stau la dispozitie cu raspunsuri la intrebari si va dau oricand telefonul sau adresa mea sau a ei pe PM.
Va multumesc,Amedy. _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 26 09 2004, 12:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Amedy , sa vad si eu ce lucrusoare am si vorbim , eventual o sa iti dau un PM dupa ce ma uit prin dulapul lui marc ; sa vedem ce gasesc , caci e apropiata de varsta ca marc , si inca nu i-au ramas multe lucrusoare mici ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum 26 09 2004, 12:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Amedy , fetitza e mai solida ca Marc ? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum 26 09 2004, 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc mult!E grasuta,are vreo 11 kg,e dolofanica.Eu am pus un costum gros ,intreg,de iarna ,deoparte cred ca e bun,o sa-l masor si iti mai scriu.Inca o data multumesc. _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum 26 09 2004, 12:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
inseamna ca e mai mare ca marc . sa vedem ce putem gasi ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum 10 10 2004, 11:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Amedy , daca fetitza nu mai are nevoie de ele , te rog sa imi spui ca sa le dau unui alt copilash |
|
| Sus |
|
 |
Capri Membru nou

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 7 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 22 10 2004, 2:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bine v-am gasit!
As putea sa gasesc ceva pentru micuta Ingrid pe acasa. Fetita mea are 3 1/2 ani, o camera plina cu jucarii si multe hainute, pe care, multe, nici nu le-a purtat. Chiar daca mai asteptam o fetita de Sf. Ion, tot se strange cate ceva. Cum pot sa iau legatura cu tine, Amedy, sa ti le dau?
Imi cer scuze pentru stangacii, e cam prima oara pe aici. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 22 10 2004, 2:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumim din suflet,eu stau in Berceni,vin eu sa le iau de la tine sau o trimit pe mama ei,depinde unde stai. _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
Capri Membru nou

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 7 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 22 10 2004, 2:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu stau pe Berzei, pe langa Cismigiu, pe la Vasile Parvan. In timpul zilei sunt la servici (ca si acum, de altfel), dar de la pranz este tot timpul cineva acasa. Unde stau fetita si cu mama ei? Poate ajungem noi prin zona sa i le ducem, sau vine chiar ea intr-o zi. Ca sa vii tu din Berceni, e totusi departe.. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 22 10 2004, 2:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tot in Berceni sta si ea dar am mai ajutat-o eu ca ma deplasez cat de cat mai usor,ma mai duce tata pe unde am nevoie cu masina cand are timp.Sa vad,iti scriu nr meu pe PM. _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 01 11 2004, 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Amedy , am o papusha pt Ingrid . Crezi ca mai ajungi pe la mine ? daca nu poti , sa imi spui ca o sa dau altcuiva , pliz ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 02 11 2004, 8:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Stai sa vorbesc azi cu mamica ei,poate ajunge ea,multumim.Ai vreo statie de metrou in apropiere? _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 02 11 2004, 11:00 am Titlul subiectului: |
|
|
Amedy , nu este metrou in zona . Astept raspunsul vostru . |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 02 11 2004, 12:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adminutza , cred ca subiectul cu Ingrid ar trebui mutat la "daca poti sa ajuti " , nu ? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 04 11 2004, 11:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Hellooooooooo ! Amedy , ma roaga alte persoane pt jucarii si daca nu poate ajunge mama lui Ingrid am sa dau papushoiul altcuiva , bine ? astept totusi raspuns pana maine .
ps - daca nu poate ajunge nu e nici o suparare , ca doar nu ii baga nimeni nimic pe gat |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 05 11 2004, 7:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Scuze,eu sunt de vina,dar nu mi-a mers netul deloc ieri,pana la urma m-am enervat ,am inchis calculatorul si m-am culcat.A zis mama ei ca vine,ii explica azi tata unde trebuie sa ajunga si te sun sa-mi spui cand esti acasa.Multumesc! _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 05 11 2004, 8:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Amedy , poate lua metroul pana la Crangasi si de acolo tramvaiul 41 . E cel mai simplu asa . Tramvaiul il ia pana la capat la Bd Ghencea . Astept tel tau - daca nu raspund il culc pe Marc , eventual revii , ok ? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 05 11 2004, 3:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chiar acum am venit si eu si am vorbit cu ea.O sa vina maine daca poti si tu.Face cam o ora si jumatate asa ca te sun cand pleaca de acasa ca ea nu are mobil . _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 05 11 2004, 8:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi cer mii de scuze dar acum am vazut mesajul!
Ma interesez si eu sa vad daca te pot ajuta cu ceva.
Eu stau mai pe aproape...in cursul zilei...asa ca ...daca gasesc ceva te anunt!
Pupici tuturor! _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 05 11 2004, 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va multumesc in numele ei ,orice lucru care va prisoseste este de folos pt ea.In curand sper sa va pot trimite poze,am facut cateva impreuna dar trebuie developate. _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|