CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Viatza on-line - intre fictiune si adevar
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Sam 25 09 2004, 9:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

FISHULICa... ce sa spun decat ca meriti aplauze si felicitari pentru sinceritate.

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dani
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 07/06/2004

MesajTrimis: Lun 27 09 2004, 2:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pentru mine a fost si este o surpriza foarte mare...nu ma asteptam la asa ceva. E trist ca se intampla astfel de lucruri. Poate ca, asa cum spuneati, are probleme patologice...mi se pare ceva cumplit sa furi identitatea cuiva...ma intreb ce a obtinut?

Distractie? Poate o vreme...dar pe urma?! Confused

Fish, te apreciez pentru gestul tau.

Am cel mai frumos nepot din lume!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Lun 27 09 2004, 9:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu te apreciez ...ai fost la inaltime...
Ideea este...SUNTEM NOI SIGURE CA NU SE ASCUNDE IN SPATELE UNEI ALTE IDENTITATI??? Rolling Eyes ... este urat din partea ei... Sad
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Dum 03 10 2004, 10:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cucu Bau ! Ghici cine s-a intors din delegatzie ? Laughing Buhuhu ! Laughing Laughing Laughing
Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Mie 06 10 2004, 3:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hai ca m-ati lasat paf, eu azi am aflat si sunt inca socata!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Theodora
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003

MesajTrimis: Mie 06 10 2004, 3:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca vedeam la timp subiectul asta,nu-l mai deschideam pe celalalt!
Pacat!
O intrebare pt toti si in special pt adminutza:DE CE CONTINUA SA FIE MODERATOARE???
Nu credeti ca nu mai merita aceasta incredere?
Si o alta:Cum ati descoperit-o?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Mie 06 10 2004, 3:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

aceleasi intrebari mi le-am pus si eu:

1. nu mai e moderatoare, apare dar pe prima pagina dar la profil nu
2. sper sa aflam toate detaliile

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Mie 06 10 2004, 3:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Theo , ea nu mai este moderator . Dintr-o eroare inca apare pe prima pagina acest lucru . Dar daca te uiti la profilul ei vei vedea ca e "parinte cu greutate" .... yeah , right ! Rolling Eyes
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 17 01 2006, 6:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu mi-am asumat nicciodata o alta identitate pe net si nici nu am de gand sa fac asta!
Sus
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Dum 26 02 2006, 2:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acum ca urechile mele sunt linistite si se aud doar mici sforaituri, iar eu nu pot sa dorm, asa ca tocmai am citit acest subiect........
M-ati omorat..........cum sa isi dea cineva o identitate falsa si mai ales sa o foloseasca cu scopul de a mintzi si a rade de cineva?
Sa-mi fie cu iertare daca nu reusesc sa intzeleg de ce ar face cineva asta....care este scopul (ca unul trebuie sa existe) si la ce i-ar folosi cuiva sa aibe un asemenea comportament?
Eu personal am folosit atat numele reale ale copiilor cat si al meu si fiind un forum dedicat copiilor,am folosit un nick din numele celor doi copii ai mei si nu m-am ascuns......chiar daca este un site pe care poate intra si citi oricine si oricand!Asa am gandit eu in momentul in care m-am inscris pe forum ca este normal si nici nu imi venea in minte un nick care sa mi se potriveasca si am venit animata de buna credintza asa cu toate cele ale mele bune si rele cu dorintz de comunicare si de a lega prietenii!
De ce s-ar inscrie cineva pe forum ca sa minta si sa rada de ceilaltzi care nu i-au facut nici un rau!
Daca nu iti place si crezi ca nu te reprezinta asa cum te-ai incris de buna voie, tot asa in momentul in care ceva ti se pare ca nu este conform asteptarilor tale, te potzi retrage !Nimeni nu stia ca vei venii, nimeni nu trebuie sa stie ca pleci...o faci pur si simplu!
Ma punetzi pe ganduri, oare sunt printre noi oameni care ar putea rade de noi!?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Dum 26 02 2006, 9:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Abia azi am citit topicul asta si am ramas Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked cred ca doar o persoana "bolnava cu capul"poate sa faca asa ceva.
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Dum 26 02 2006, 11:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma io recunosc .Nu obisnuiesc sa-mi pierd vremea pe mirK sau cum s-o mai numi acum dar o prietena de-a mea il prinsese pe mandrul ei bantuind pe acolo si agatand alte mandrute asa ca ne-am hotarat sa-i dam o lectie si am intrat si noi cu identitati false si l-am abramburit de mai ca se ruga de noi sa ne intalnim .Ne-am distrat copios pe seama lui dar si-o merita cu varf si indesat .Asta a fost acum 5-6 ani cand eram si noi mai mici si fraiere.
Pe forum nu am facut asta si chiar nickurile mele provin de la numele reale:Nicky vine de la Nicoleta , cel de al doilea nume al meu , primul fiind Laura , asa cum toate o cunoasteti .
Pe prietena mea cea mai buna , geamana mea de suflet , o cheama tot Laura si parintii ei , ca sa ne deosebeasca , m-au numit pe mine Nicky si spuneau la toata lumea ca si eu sunt fata lor .Asa ca jumatate din cei care ma cunosc imi spun Nicky iar cealalta jumatate Laura .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Dum 26 02 2006, 3:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici eu n-as putea sa insel pe cineva pe net folosind un nume fals in primul rind ca nu as avea timp pentru asa ceva, abia am timp sa rasfoiesc forumul, sa caut ce ma intereseaza si chiar sa ma relaxez un pic asa ca n-am deloc timp de prostii iar nikul "puiutu" vine de la numele de alint cu care mi si adreseaza sotul deoarece eu ma numesc Daniela iar la inscriere am tot incercat dani, dana, daniela si toate erau ocupate asa ca am ales puiutu. Rusine la care se ocupa cu asa ceva, ar trebui sa caute alte situri pt. divertisment unde probabil va mai gasi persoane ca el.
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Lun 27 02 2006, 3:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si nikul meu provine de la numele meu(primul,si asa ma striga toata lumea) si nr. de la masina mea (99 ndd) care reprezinta initialele noastre de la numele mic si numele de familie si 99 anul de cand suntem impreuna.
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum