CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Viatza on-line - intre fictiune si adevar
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 1:27 pm    Titlul subiectului: Viatza on-line - intre fictiune si adevar Raspunde cu citat (quote)

ei , poate ca titlul e cam pompos , dar sunt curioasa de un lucru ... de fapt mai multe ! Mr. Green

Petrecem atata timp pe internet incat putem spune ca avem o viatza on-line . Si , ca si in viatza reala , unele persoane nu sunt ceea ce vor sa para . Vi s-a intamplat sa fiti inselate astfel ? Sa descoperitzi ca o persoana , pretinsa prietena , nu e deloc ceea ce pare ? Rolling Eyes Mie mi s-a intamplat si am ramas cu un gust tare amar . Ce folos ai sa pacalesti alti oameni ? Sad In fine , inca una si ma duc Laughing . V-ati asuma / V-ati asumat vreodata o identitate falsa pe net ? cowboy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 1:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu mi-am asumat niciodata o falsa identitate si nici nu o voi face pe viitor. Insa da, cunosc pe cineva care a facut acest lucru. Ba si mai grav, nu si-a creat o identitate... ci a luat-o pe cea a altcuiva... A unei persoane care nici macar nu stie acest lucru...

Mie asta mi se pare semn de boala, este marca unei persoane careia ii lipsesc foarte multe chestii si care este foarte foarte singura. Dar in felul acesta, parerea mea este ca nu face decat sa-si faca prieteni pe termen scurt, pentru ca nimeni nu agreeaza sa fie mintit si pacalit la nesfarsit, mai ales cand investeste niste trairi, timp si... de ce nu?... bani pe telefoane, emailuri si asa mai departe, destinate unei persoane care se amuza de fapt in spatele acestei false identitati.

Insa cum ulciorul nu merge de multe ori la apa... si minciuna are picioare scurte... adevarul iese la iveala... Si atunci de ce sa mintim? Suntem cine suntem si lumea ne place sau nu pentru ceea ce suntem noi, prin fiinta si natura noastra.

Lachitza mea

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 2:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ete bre! Toate cunoasteti? Ce-i asta? Ca, culmea-culmilor, si eu cunosc Laughing Laughing Si am aflat cine e, unde sta, ce face, tot-tot Laughing Laughing
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 2:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

join the club ! io propun sa ne numim .... " Stramtoarea Marianelor" ! Laughing Laughing Laughing
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 2:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vrajitor

Lachitza mea

Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 2:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din pacate am avut ocazia sa cunosc astfel de persoane. Mi-am irosit timp, ingaduinta si idei pentru persoane care nu meritau, am redus din timpul dedicat familiei mele pentru a acorda atentie unor astfel de persoane. E drept ca e vina mea, probabil crezand ca toata lumea a fost sincera si deschisa asa cum am fost eu (asa raspund si la cealalta parte a intrebarii, eu ASA sunt, nu am o alta identitate reala decat cea virtuala). Insa e si vina celor ce abuzeaza de noi astfel, a celor ce merg prea departe, a celor ce nu inteleg ca sunt oameni care poate chiar au nevoie de o mana de ajutor reala.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 2:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dedicatzie speciala : .. I KNOW WHAT U DID LAST SUMMER ! bine_rau
Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 2:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bre, daca tot stiti cu toatele, atunci cine a votat NU? Rolling Eyes

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 2:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rox, reciteste intrebarea...

"V-ati asuma / V-ati asumat vreodata o identitate falsa pe net ?"

Cum cine a votat NU??? Pai NU era raspunsul normal. Wink

Lachitza mea

Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 3:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca nu a inteles intrebarea...se mai intampla... Razz
Eu cu siguranta ca nu mi-as da o identitate falsa...
Cred ca exista persoane care fac chestii de genul asta cu anumite scopuri...si persoane care fac asta pentru ca nu au cu ce sa se "laude"din viata lor de zi cu zi.

...nu este corect...asta este tot ce pot spune! Razz
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 3:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Roxule, Laughing Laughing Laughing stiam al cui e primul vot de la DA, acum stiu si ca al doilea este al tau Laughing
Sus
fish
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/05/2004

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 3:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hait?!
s-a descoperit acoperirea?
io atata zic: asteptam provincia...cu reactii...
oare o sa spuie ceva?
sau e prea ocup?e?
las' sa fie...
pupici si...aveti grija, ca viata e scurta, aia pe care o traiti "in real", nu "the virtual reality" Wink
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 3:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Care provincie, bre Fishulica... Protipendada vrei sa spui... Laughing

Lachitza mea

Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 3:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fish a scris:
hait?!
s-a descoperit acoperirea?
io atata zic: asteptam provincia...cu reactii...
oare o sa spuie ceva?
sau e prea ocup?e?

i love you
Sus
fish
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/05/2004

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 4:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tanti mama lu' Marc, doamna moderatoareeeeeee?
poci pentru ca sa fac si eu o completatiune cu modificare, 2-in-1?
in loc sa numesti postul : Stramtoarea Marianelor" sa-i spui "Stramtorarea...", si sa pui la singulier...adecatelea:Stramtorarea Marianei, ca sa stie tot poporu' ce carevasazica... %d
in rest, mi se pare frustrant, deprimant, josnic, murdar...si inainte de toate, MINCIUNA!!!! si inca d-aia crasa... bang
asta e, nu toti suntem "prefecti", unii mai si bagam la cap cand ni se spune ceva, si comparam, ne miram, etc.
Exclamation
Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 5:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu mi-am asumat niciodata o falsa identitate pe net si nici nu cred ca as dori sa o fac vreodata!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 10:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai stati bre ca am stricat votarea... Embarassed Na sa ma mai bag sa scriu ceva de la serviciu, mai ales cand nu pricep. Crying or Very sad Acusa ce fac cu votu' fals? Confused La fel ca si cu persoanele cu identitate falsa? Adica le ignor?

Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 10:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ia ca asta vroiam si eu sa va intreb grup ! Ce hatitudine sa avem fatza de aceste asa zise "persoane" ??? Rolling Eyes Sa le ignoram ? ....hm ! cam greu ca ne streseaza part ! Wink Sa le spunem verde-n fatza ce credem despre ele ? Sa platim cu aceasi moneda ? .......... Io propunesc asa : box3 crazy killer Cal, calaret calaret_dur box_ko shot bataie Cine-i pentru sa ridice o manutza !

Voturile le intelegem , no problemo ! Ca doar stim cu tontzii cine ce cum ! Wink
Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 10:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da' despre cine vorbiti voi aici?
Eu una nici nu mi-am asumat identitati false pe net, nici nu am avut ghinionul sa am de-a face cu persoane care sa se distreze mintind si inventand diverse povesti, dar nu mi s-ar parea surprinzator sa existe si astfel de oameni, din pacate
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Joi 23 09 2004, 10:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

roxanica-mamica a scris:

Voturile le intelegem , no problemo ! Ca doar stim cu tontzii cine ce cum ! Wink [/b]

Eu nu stiu, si ma simt cam in plus in discutia asta Sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum