| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 23 09 2004, 1:27 pm Titlul subiectului: Viatza on-line - intre fictiune si adevar |
|
|
ei , poate ca titlul e cam pompos , dar sunt curioasa de un lucru ... de fapt mai multe !
Petrecem atata timp pe internet incat putem spune ca avem o viatza on-line . Si , ca si in viatza reala , unele persoane nu sunt ceea ce vor sa para . Vi s-a intamplat sa fiti inselate astfel ? Sa descoperitzi ca o persoana , pretinsa prietena , nu e deloc ceea ce pare ? Mie mi s-a intamplat si am ramas cu un gust tare amar . Ce folos ai sa pacalesti alti oameni ? In fine , inca una si ma duc . V-ati asuma / V-ati asumat vreodata o identitate falsa pe net ? |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi 23 09 2004, 1:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu mi-am asumat niciodata o falsa identitate si nici nu o voi face pe viitor. Insa da, cunosc pe cineva care a facut acest lucru. Ba si mai grav, nu si-a creat o identitate... ci a luat-o pe cea a altcuiva... A unei persoane care nici macar nu stie acest lucru...
Mie asta mi se pare semn de boala, este marca unei persoane careia ii lipsesc foarte multe chestii si care este foarte foarte singura. Dar in felul acesta, parerea mea este ca nu face decat sa-si faca prieteni pe termen scurt, pentru ca nimeni nu agreeaza sa fie mintit si pacalit la nesfarsit, mai ales cand investeste niste trairi, timp si... de ce nu?... bani pe telefoane, emailuri si asa mai departe, destinate unei persoane care se amuza de fapt in spatele acestei false identitati.
Insa cum ulciorul nu merge de multe ori la apa... si minciuna are picioare scurte... adevarul iese la iveala... Si atunci de ce sa mintim? Suntem cine suntem si lumea ne place sau nu pentru ceea ce suntem noi, prin fiinta si natura noastra. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Joi 23 09 2004, 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ete bre! Toate cunoasteti? Ce-i asta? Ca, culmea-culmilor, si eu cunosc Si am aflat cine e, unde sta, ce face, tot-tot  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 23 09 2004, 2:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
join the club ! io propun sa ne numim .... " Stramtoarea Marianelor" ! |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Joi 23 09 2004, 2:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
 _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Roxana_G Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2004 Mesaje: 941 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 23 09 2004, 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate am avut ocazia sa cunosc astfel de persoane. Mi-am irosit timp, ingaduinta si idei pentru persoane care nu meritau, am redus din timpul dedicat familiei mele pentru a acorda atentie unor astfel de persoane. E drept ca e vina mea, probabil crezand ca toata lumea a fost sincera si deschisa asa cum am fost eu (asa raspund si la cealalta parte a intrebarii, eu ASA sunt, nu am o alta identitate reala decat cea virtuala). Insa e si vina celor ce abuzeaza de noi astfel, a celor ce merg prea departe, a celor ce nu inteleg ca sunt oameni care poate chiar au nevoie de o mana de ajutor reala. _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 23 09 2004, 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dedicatzie speciala : .. I KNOW WHAT U DID LAST SUMMER ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 23 09 2004, 2:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bre, daca tot stiti cu toatele, atunci cine a votat NU?  _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Joi 23 09 2004, 2:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Rox, reciteste intrebarea...
"V-ati asuma / V-ati asumat vreodata o identitate falsa pe net ?"
Cum cine a votat NU??? Pai NU era raspunsul normal. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 23 09 2004, 3:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca nu a inteles intrebarea...se mai intampla...
Eu cu siguranta ca nu mi-as da o identitate falsa...
Cred ca exista persoane care fac chestii de genul asta cu anumite scopuri...si persoane care fac asta pentru ca nu au cu ce sa se "laude"din viata lor de zi cu zi.
...nu este corect...asta este tot ce pot spune!  _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Joi 23 09 2004, 3:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Roxule, stiam al cui e primul vot de la DA, acum stiu si ca al doilea este al tau  |
|
| Sus |
|
 |
fish Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/05/2004 Mesaje: 164 Locatie: Olanda
|
Trimis: Joi 23 09 2004, 3:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
hait?!
s-a descoperit acoperirea?
io atata zic: asteptam provincia...cu reactii...
oare o sa spuie ceva?
sau e prea ocup?e?
las' sa fie...
pupici si...aveti grija, ca viata e scurta, aia pe care o traiti "in real", nu "the virtual reality" |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Joi 23 09 2004, 3:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Care provincie, bre Fishulica... Protipendada vrei sa spui... _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 23 09 2004, 3:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| fish a scris: | hait?!
s-a descoperit acoperirea?
io atata zic: asteptam provincia...cu reactii...
oare o sa spuie ceva?
sau e prea ocup?e? |
 |
|
| Sus |
|
 |
fish Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/05/2004 Mesaje: 164 Locatie: Olanda
|
Trimis: Joi 23 09 2004, 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
tanti mama lu' Marc, doamna moderatoareeeeeee?
poci pentru ca sa fac si eu o completatiune cu modificare, 2-in-1?
in loc sa numesti postul : Stramtoarea Marianelor" sa-i spui "Stramtorarea...", si sa pui la singulier...adecatelea:Stramtorarea Marianei, ca sa stie tot poporu' ce carevasazica... %d
in rest, mi se pare frustrant, deprimant, josnic, murdar...si inainte de toate, MINCIUNA!!!! si inca d-aia crasa...
asta e, nu toti suntem "prefecti", unii mai si bagam la cap cand ni se spune ceva, si comparam, ne miram, etc.
|
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Joi 23 09 2004, 5:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu mi-am asumat niciodata o falsa identitate pe net si nici nu cred ca as dori sa o fac vreodata! _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 23 09 2004, 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai stati bre ca am stricat votarea... Na sa ma mai bag sa scriu ceva de la serviciu, mai ales cand nu pricep. Acusa ce fac cu votu' fals? La fel ca si cu persoanele cu identitate falsa? Adica le ignor? _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 23 09 2004, 10:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
ia ca asta vroiam si eu sa va intreb ! Ce hatitudine sa avem fatza de aceste asa zise "persoane" ??? Sa le ignoram ? ....hm ! cam greu ca ne streseaza ! Sa le spunem verde-n fatza ce credem despre ele ? Sa platim cu aceasi moneda ? .......... Io propunesc asa : Cine-i pentru sa ridice o manutza !
Voturile le intelegem , no problemo ! Ca doar stim cu tontzii cine ce cum ! |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003 Mesaje: 1302 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 23 09 2004, 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da' despre cine vorbiti voi aici?
Eu una nici nu mi-am asumat identitati false pe net, nici nu am avut ghinionul sa am de-a face cu persoane care sa se distreze mintind si inventand diverse povesti, dar nu mi s-ar parea surprinzator sa existe si astfel de oameni, din pacate |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003 Mesaje: 1302 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 23 09 2004, 10:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| roxanica-mamica a scris: |
Voturile le intelegem , no problemo ! Ca doar stim cu tontzii cine ce cum ! [/b] |
Eu nu stiu, si ma simt cam in plus in discutia asta  |
|
| Sus |
|
 |
|