| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 11 12 2006, 6:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmmm dificil subiect.
eu as alege in primul rand niste nasi care stiu ca-l iubesc, ca-l sfatuiesc si-l indruma cand creste mare. nicidecum pe principiul care are bani mai multi asa cum se poarta in ziua de azi.
eu pt copilul meu mi-am dorit alti nasi, prietena mea cea mai buna care in fiecare zi ma intreaba de el ce face, ce progrese etc. sotul meu s-a impus si a ales nasi pe considerentul ca ei au 3 fete, si-au dorit enorm un baiatel dar n-a fost sa fie. el zice ca-l iubesc pe Alex, eu ma indoiesc de asta pt ca nu se implica, nu vin sa-l viziteze si stam destul de aproape. eu stiu ca au treburi, sunt ocupati dar macar o data pe luna sau la 2 luni tot iti faci timp macar o juma' de ora sa-ti vezi finul. am ajuns sa-l duc eu pe Alex la ei la serviciu sa-l vada si se mai mira de ce Alex plange cand il iau in brate...
asta e. nu-mi ramane decat sa fiu eu o nasa buna pt finuta mea, o nasa asa cum mi-as dori eu pt copilul meu.
spor la ales nasii Dany, gandest-te ca o faci o singura data si pt totdeauna. alege-i nasi care o iubesc sincer nu doar pt a "intra in rand cu lumea". _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Lun 11 12 2006, 8:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa este Marinutza,ai dreptate,si noi vrem pe cineva care sa-i fie alaturi,nu cineva cu bani.Speram sa gasim persoanele bune. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Mar 12 12 2006, 10:12 am Titlul subiectului: |
|
|
bafta Dany...e greu intr-adevar...ufff ..lasa ca esti fata descurcareata..  |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 12 12 2006, 5:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
De accord cu Marinuta.... Nasa noastra e model... nasu mai putin, dar atenti au fost intotdeauna amandoi... Conteaza enorm atentia pe care o acorda copilului ca pan la urma botezul si nasitul nu se incheie odata cu procedura propriu-zisa de botez...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mie 13 12 2006, 5:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa e,Georgi,ai dreptate. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mie 31 10 2007, 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pana la urma printesa noastra a fost botezata de o familie de tineri romani care sunt si ei aici si cred ca am facut alegerea cea mai buna,simt ca pot conta pe ei daca ar fi ceva pentru fata. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|