CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
alimentatia bebelusilor

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ariadna
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 18/08/2004

MesajTrimis: Joi 19 08 2004, 12:00 am    Titlul subiectului: alimentatia bebelusilor Raspunde cu citat (quote)

salut ! sunt o mamica tanara si fara experienta in cresterea copiilor Sad .am o fetita de 4 luni , o scumpete . as dori sa aflu cit mai multe despre alimentatia unui copil de 4 -5 luni . ceea ce am citit pe net sau prin carti nu coincide cu ceea ce imi impartasesc unele mamici (unele chiar exagerate) dar fiecare isi creste copilul asa cum crede ca e mai bine . in unele cazuri depinde si de educatie Sad . alimentatia pe care i-o ofer acum iubitei (asa o alintam) Very Happy cred ca este corecta ; piureuri de fructe (facute de mine sau cele de la hipp, nestle), cereale milupa , humana, supa de legume , lapte humana , sucuri de fructe si de morcov . cereale fara gluten pt ca am inteles ca prezenta glutenului ar provoca iritatii de colon mai tirziu.m-a contrazis cineva Very Happy spunind ca nu si-a crescut copii dupa carte ca ar trebui sa ii dau ceea ce maninc eu , ciorba etc, Sad mi se pare de-a dreptul exagerat . am concluzionat ca fiecare isi creste copilul asa cum crede ca e mai sanatos.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Joi 19 08 2004, 12:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

in primul rand welcome in familia noastra grup . ofer_floare sa iti traiasca iubita ! pupic
Din ceea ce ai descris tu alimentatia fetitei este ok . desi este micutza la 4 luni , cred eu , pt supa . te-ai consultat cu medicul pediatru ? de ce ai inceput diversificarea asa devreme ? sau , mai exact , de la ce varsta ai inceput diversificarea ?
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Joi 19 08 2004, 12:50 am    Titlul subiectului: Re: alimentatia bebelusilor Raspunde cu citat (quote)

ariadna a scris:
m-a contrazis cineva Very Happy spunind ca nu si-a crescut copii dupa carte ca ar trebui sa ii dau ceea ce maninc eu , ciorba etc,

sigur , eventual si o ciorba de burta si niste sarmale , ca sa fie meniul complet !!! Confused
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Joi 19 08 2004, 9:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ariadna, uite, aici poti gasi discutii pe care noi le-am mai purtat, pintre care si o schema cu Diversificarea. Sunt sigura ca te vor ajtua. Daca ai nelamuriri, te rog sa imi scrii.
http://www.chicbebe.ro/forum/viewtopic.php?t=219
Sus
Chatonel
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 17/05/2004

MesajTrimis: Joi 19 08 2004, 3:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce ma enerveaza fel de fel de tanti de astea de radiosantz care iti spun cum sa iti cresti copilul Mad eu am ince[put la 5 luni jumate,l-am alaptat exclusiv pana atunci si inca il alaptez. Am inceput cu suc de morcov si mar,apoi usurel supica ,piureuri de fruct si leguma.Daca nu o alaptezi diversificarea se face mai devreme ca sa isi ia vitaminele si ce are nevoie si din papa solid,nu stiu care e cazul tau.Dar vadca ai inceput deja.Iar treaba cu tatnti"radiosantz",vorba lui Rox,de ce nu si niste sarmale,ciulama,pai?aoleu ce m-am enervat!!creste-ti copilutul cum simti tu,sanatos sa fie puiul!! Razz pupici
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Mar 24 08 2004, 3:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am inceput diversificarea la 3 luni si jumatate in conditiile in care nu am alaptat aproape deloc, pe schema de diversificare de care vorbea Lumi. Stiu multa lume cu ideea asta de a da copilului dupa ureche, uite chiar una din bonele din parc avand in ingrijire o fetita de seama Alexandrei mele de vreo luna si ceva ii tot inmoaie paine in supa sa manance copilul ca lumea. Nu asculta sfaturi idioate. Tu ca mamica stii ce e mai bine pentru copilul tau. Asta o spun eu, cea mai mare "vaicarici" de pe aici legat de mancare.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
fish
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/05/2004

MesajTrimis: Lun 30 08 2004, 1:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bine zici tu vaicarici... Laughing Wink treaba e ca ariadna, din cate am inteles eu din mesajul ei, e putin confuza, de aceea a cerut sfaturi...deci nu prea are acum cum sa se increada in ceea ce stie ea, asa ca te incurajez si eu, ca si celelalte mamici meseriase Wink , sa continui cu ce ii dai deocamdata, mai consulta si "Mama si Copilul", care mie mi s-a parut, ca si ghid orientativ, buna, nu m-a luat ad literam dupa ea, si nici tu nu te lua...bafta!!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum