CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Nastere asistata ?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
kytty_s123
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 17/01/2006

MesajTrimis: Mar 24 01 2006, 1:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai si eu spun tot DA pentru ca e important, dar daca nu se poate nu se poate si cu asta basta, macar sa fie acolo imediat dupa nastere sa simta si ele pentru prima data ce inseamna cu adevarat sa "dai nastere unei noi vietii pe acest pamant" .

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Dum 29 01 2006, 12:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mi-as fi dorit sa stea sotul cu mine daca as fi stiut ca vrea sa stea,sa ma sprijine pe mine nu numai sa vada nasterea.. Laughing La prima cezariana a stat mama,fiind medic, in sala cu mine. Nu m-a operat ea,a privit doar si a fost un suport extraordinar,moral,pt mine s-o stiu acolo. La a doua cezariana am fost in sala cu o prietena asistenta in acelasi spital care a a vut maaaare grija de mine in toate modurile posibile,si a fost de un real ajutor si mare sprijin. Alti copii nu mai fac deci nu are rost sa votez dar daca as mai face as vota DA. Very Happy

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Lun 28 05 2007, 5:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Un mare DA! E de foarte mare ajutor sa-ti fie cineva alaturi la nastere.Pe mine m-a ajutat enorm prezenta sotului,il strangeam de mana la fiecare contractie ,mi-a turnat apa calda pe burtica cand eram in travalui in cada cu apa(ceea cerelaxa si scadea din durere),deci da,e de ajutor prezenta lui in acest moment.
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 12 06 2007, 6:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi,sotul a stat cu tine acum cand ai nascut?
Sus
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Vin 29 06 2007, 1:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Raspunsul este evident...DA. Vrea, nu vrea, trebuie sa stea cu noi, daca simte ca i se face rau, poate sa plece, dar trebuie sa intre cu noi, sa incerce. Merita sa vada si sa traiasca alaturi de noi experienta, ca e ceva unic pentru ceea ce pot simti, si trebuie sa o stie dinainte: sa vina cu noi pentru a se simti tatici fericiti inca din prima secunda.
diana maria
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005

MesajTrimis: Vin 10 08 2007, 9:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am nascut normal si sotul meu a fost non-stop langa mine. A fost cel mai mare suport pe care l-am avut, pe langa doctorul "de milioane". Nici nu cred ca mi-as putea imagina sa nu vina...A fost destul de tare ca spirit, doar ca s-a cam inmuiat cand a iesit bebe plin de sange si cand m-a cusut pe viu (fara anestezice si ma durea groaznic). Dar a fost super. La urmatoarea nastere vreau la fel.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Sam 22 09 2007, 1:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu mine sotul a stat in "sala de travaliu" si (desi nu ma asteptam) a stat si la nastere. A stat la capul meu si m-a tinut de mana. Este un suport extraordinar, nu-mi imaginez cat de rau ar fi fost sa fiu singura acolo.
Imediat ce s-a nascut Monica "m-a parasit" Laughing si a fugit dupa fi-sa. Avem poze cu Monica de cand avea 5 minute Very Happy . Sotul meu s-a lipit de copil din prima secunda si nu a mai putu fi dat la o parte - cu greu l-au gonit asistentele dupa vreo ora, cand s-a intors la mine Laughing Laughing
Bine, ca le-am intrerupt eu "tete a tete"-ul, cerand sa vad si eu copilul, asa ca s-a facut pauza din cusutul meu si mi s-a adus copilul sa-l vad, copilul venind si taticul fotograf dupa ea Laughing
In concluzie as putea spune ca el a vazut-o primul, el a tinut-o primul in brate si cred ca participarea lui la nastere a contribuit, macar un pic, la marea dragoste dintre ei doi Very Happy
Pentru a alunga temerile lui Fluffy mai fac o dezvaluire - nu a avut nici un fel de impact negativ asupra relatiei sexuale dintre noi, sotul meu fiind foarte entuziast si grabit sa ne intoarcem la bunele obiceiuri de dinainte de a avea bebe Embarassed - atat de entuziast incat a convins si doctorita ca nu e nevoie sa asteptam chiar 6 saptamani, de a zis femeia ca e ok dupa vreo 4 saptamani Embarassed
PAPATYA
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008

MesajTrimis: Lun 31 03 2008, 1:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu mi-as fi dorit mult ca sotul meu sa fie langa mine la nastere dar nu s-a putut era departe iar Crying or Very sad m-as fi multumit sa fie langa mine chiar si fara sa intre in sala de nastere.de aia am fost si suparata si nici nu mi-a venit laptele in primele 3 zile Sad

http://img228.imageshack.us/img228/7127/blmrdrose2za8.gif
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum