| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
kytty_s123 Membru nou

Data inscrierii: 17/01/2006 Mesaje: 20 Locatie: rm.valcea
|
Trimis: Mar 24 01 2006, 1:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai si eu spun tot DA pentru ca e important, dar daca nu se poate nu se poate si cu asta basta, macar sa fie acolo imediat dupa nastere sa simta si ele pentru prima data ce inseamna cu adevarat sa "dai nastere unei noi vietii pe acest pamant" .
 |
|
| Sus |
|
 |
Amedy Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004 Mesaje: 551 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 29 01 2006, 12:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Mi-as fi dorit sa stea sotul cu mine daca as fi stiut ca vrea sa stea,sa ma sprijine pe mine nu numai sa vada nasterea.. La prima cezariana a stat mama,fiind medic, in sala cu mine. Nu m-a operat ea,a privit doar si a fost un suport extraordinar,moral,pt mine s-o stiu acolo. La a doua cezariana am fost in sala cu o prietena asistenta in acelasi spital care a a vut maaaare grija de mine in toate modurile posibile,si a fost de un real ajutor si mare sprijin. Alti copii nu mai fac deci nu are rost sa votez dar daca as mai face as vota DA.  _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Lun 28 05 2007, 5:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Un mare DA! E de foarte mare ajutor sa-ti fie cineva alaturi la nastere.Pe mine m-a ajutat enorm prezenta sotului,il strangeam de mana la fiecare contractie ,mi-a turnat apa calda pe burtica cand eram in travalui in cada cu apa(ceea cerelaxa si scadea din durere),deci da,e de ajutor prezenta lui in acest moment. |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mar 12 06 2007, 6:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Georgi,sotul a stat cu tine acum cand ai nascut? |
|
| Sus |
|
 |
ancuza Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006 Mesaje: 350
|
Trimis: Vin 29 06 2007, 1:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Raspunsul este evident...DA. Vrea, nu vrea, trebuie sa stea cu noi, daca simte ca i se face rau, poate sa plece, dar trebuie sa intre cu noi, sa incerce. Merita sa vada si sa traiasca alaturi de noi experienta, ca e ceva unic pentru ceea ce pot simti, si trebuie sa o stie dinainte: sa vina cu noi pentru a se simti tatici fericiti inca din prima secunda. _________________ sint un copil fericit |
|
| Sus |
|
 |
diana maria Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005 Mesaje: 95 Locatie: arad
|
Trimis: Vin 10 08 2007, 9:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am nascut normal si sotul meu a fost non-stop langa mine. A fost cel mai mare suport pe care l-am avut, pe langa doctorul "de milioane". Nici nu cred ca mi-as putea imagina sa nu vina...A fost destul de tare ca spirit, doar ca s-a cam inmuiat cand a iesit bebe plin de sange si cand m-a cusut pe viu (fara anestezice si ma durea groaznic). Dar a fost super. La urmatoarea nastere vreau la fel. _________________ Diana Maria
mami de Glad si Elena |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 22 09 2007, 1:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Cu mine sotul a stat in "sala de travaliu" si (desi nu ma asteptam) a stat si la nastere. A stat la capul meu si m-a tinut de mana. Este un suport extraordinar, nu-mi imaginez cat de rau ar fi fost sa fiu singura acolo.
Imediat ce s-a nascut Monica "m-a parasit" si a fugit dupa fi-sa. Avem poze cu Monica de cand avea 5 minute . Sotul meu s-a lipit de copil din prima secunda si nu a mai putu fi dat la o parte - cu greu l-au gonit asistentele dupa vreo ora, cand s-a intors la mine
Bine, ca le-am intrerupt eu "tete a tete"-ul, cerand sa vad si eu copilul, asa ca s-a facut pauza din cusutul meu si mi s-a adus copilul sa-l vad, copilul venind si taticul fotograf dupa ea
In concluzie as putea spune ca el a vazut-o primul, el a tinut-o primul in brate si cred ca participarea lui la nastere a contribuit, macar un pic, la marea dragoste dintre ei doi
Pentru a alunga temerile lui Fluffy mai fac o dezvaluire - nu a avut nici un fel de impact negativ asupra relatiei sexuale dintre noi, sotul meu fiind foarte entuziast si grabit sa ne intoarcem la bunele obiceiuri de dinainte de a avea bebe - atat de entuziast incat a convins si doctorita ca nu e nevoie sa asteptam chiar 6 saptamani, de a zis femeia ca e ok dupa vreo 4 saptamani  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
PAPATYA Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008 Mesaje: 93 Locatie: medgidia-constanta
|
Trimis: Lun 31 03 2008, 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu mi-as fi dorit mult ca sotul meu sa fie langa mine la nastere dar nu s-a putut era departe iar m-as fi multumit sa fie langa mine chiar si fara sa intre in sala de nastere.de aia am fost si suparata si nici nu mi-a venit laptele in primele 3 zile _________________

http://img228.imageshack.us/img228/7127/blmrdrose2za8.gif |
|
| Sus |
|
 |
|