CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Nastere asistata ?
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Dum 04 07 2004, 2:25 pm    Titlul subiectului: Nastere asistata ? Raspunde cu citat (quote)

Ai vrea ca sotul tau sa te asiste la nastere ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Dum 04 07 2004, 6:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi doresc tare mult acest lucru...
Cand l-am nascut pe Andrei aveam telefonul langa mine si dupa fiecare contractie il sunam si vorbeam cu el...mie mi se pare un nemaipomenit suport moral...pupatura doi+unu
E foarte important sa-l ai pe cel drag langa tine in astfel de momente! dans
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Lun 05 07 2004, 8:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu pot bifa nici una dintre optiunile chestionarului (a propos, bre Roxanique... ai dezvoltat o mare pasiune pentru chestionare - ce-ai patit, maica? Wink ) pentru ca eu as bifa optiunea "Nu, e un spectacol prea neplacut".

Eu nu il voi lasa pe sotul meu sa asiste la nastere pentru ca eu consider ca acest "spectacol" este unul destul de neplacut, in urma caruia un barbat poate fie sa se apropie mai mult de sotie (caz fericit), fie sa se indeparteze de orice poarta numele de femeie pe lumea asta. Cum nu se poate sti de la inceput care va fi varianta, eu nu as risca sa se intample cazul 2. Asa ca mai mult de holul maternitatii nu depaseste! Laughing Laughing Laughing

Dar, sa tin legatura cu el prin telefon, sau sa stea cu mine pana in momentul in care ar trebui sa intru in sala de nasteri pentru faza finala, da, sunt de acord.

Lachitza mea

Sus
dani
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 07/06/2004

MesajTrimis: Lun 05 07 2004, 10:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu imi doresc sa fie alaturi de mine. Imi place sa facem aproape totul impreuna si mi s-ar parea ca asta ar incununa cumva relatia noastra.

Am cel mai frumos nepot din lume!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
fish
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/05/2004

MesajTrimis: Lun 05 07 2004, 10:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu l-as tara in sala, daca nu vrea sa vina...da' vine...ca fu si la prima...eu spun un mare da!
nu stiu ce m-as fi facut fara el...si daca asta i-ar fi schimbat "optica" despre mine, desi nu s-a intamplat, m-as fi intrebat daca nu era deja schimbata, zacea acolo, asteptand sa se iveasca un moment potrivit sa iasa si coana prejudecata...eteee, la placinte inainte, la razboi, ...pe hol???
Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Lun 05 07 2004, 10:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

As fi vrut sa fie alaturi de mine, din pacate nu s-a putut. Nu e neaparat sa vada lucrurile cele mai rele si cred ca participarea lui e benefica pentru toti.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Lun 05 07 2004, 12:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

as fi vrut sa fie langa mine, nu a fost posibil din pacate!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Lun 05 07 2004, 1:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu n-am zis ca nu mi-as dori sa fie cu mine in sala de nasteri. Am zis ca n-as risca sa se intample cum v-am povestit mai sus. Iar faza pe care a zis-o Fishulica cu "la placinte inainte..." e foarte adevarata si dreapta... dar eu totusi n-as risca nici macar in baza asta. Las' ca are destul timp sa stea sa legene bebele si alte chestii de genul asta. Razz

Lachitza mea

Sus
miha
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 13/07/2004

MesajTrimis: Mar 20 07 2004, 2:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetelor, eu am nascut acum 10 luni jumate la Polizu si da, sotzul a asistat la nastere. A venit odata cu doctorul. Nu a fost deloc grotesc, nici inspaimantator. Eu am fost destul de cumintzica si nu am zis nici pas iar el a stat langa capul meu si ma tinea de mana. Asa ca, l-am vazut amandoi pe Matei cand s-a nascut. Eu cred ca depinde de fiecare sot si sotie, bineinteles. Dar daca ei vor si se simt in stare sa participe eu cred ca e bine sa-i lasam. Si ei au participat la venirea copilului pe lume, si au dreptul sa vada puiutzul din primele momente. Sotul meu si-a luat f. in serios rolul si mereu ma secondeaza cand e vorba de ingrijirea micutzului. Si in timpul sarcinii tinea neaparat sa vina cu mine la controale, ecografii. De regula cand faceam control, faceam si ecografie.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
iulianaem
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 11/09/2005

MesajTrimis: Joi 01 12 2005, 12:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am nascut prin cezariana!! Cand am hotarat data nasterii(22 martie) stiam ca o sa-mi faca anestezie epidurala!! Asa ca i-am zis doctorului ca sotul meu vreau sa fie langa mine!! Asa ca pe 21 seara m-au internat ca ma dilatasem deja la 2 iar noaptea la 1.30 mi s-a rupt apa!! Asa ca am intrat in cezariana cu anestezie totala, dar Radu a stat tot timpul cu mine!!!( numai cand m-au intubat, adica la inceput, nu) Si a fost super, el a filmat iesirea puiului nostru!!! Smile
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 01 12 2005, 4:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Inca nu m-am gandit la asta....chiar nu stiu ce sa zic deocamdata...
Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Vin 02 12 2005, 12:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noroc cu fish ca nu mai trebuie sa scriu eu.
Subscriu 100% la raspunsul lui fish.
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Dum 04 12 2005, 10:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .Sa stie si el prin ce trec eu , hihihihi .Glumesc .M-ar calma si m-ar ajuta mult sa stiu ca e lg mine .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Sam 17 12 2005, 2:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am votat "As vrea, dar ar lesina:)" Laughing , pentru ca asa este.
Sotul meu are o f mare fobie de spitale, seringi, sange, dr etc. Cand ne-am casatorit si am facut analizele pentru acte, era sa lesine cand i-a luat sange, a dat capul pe spate, s-a facut galben..... Laughing
Cand m-am internat sa nasc, el era galben-vinetiu Laughing , a trebuit sa ma imbrac cu ce mi-au dat alea si sa ii dau lui sacosa cu hainele mele, o chestie aiurea, ca la puscarie Laughing , stiu ca am iesit pe hol sa ii dau sacosa si scumpul meu sotz era rezemat de un perete, cu o culoare ciudata la fatza si de acum incepea sa se prelinga pe perete de frica si emotie....Mi-a fost mila de el, i-am dat sacosa si i-am spus sa o duca acasa, el m-a intrebat speriat : "Da' tu ce faci? Ramai aici? Shocked " M-a apucat rasul, cu toate durerile pe care le aveam, pai sigur ca ramaneam, trebuia sa nasc, nu? Laughing In fine, la firea lui, am considerat ca e mai bine sa stea acasa, astfel incat la nastere dr sa se ocupe de mine si nu de sotul meu lesinat langa masa Laughing . Am vorbit mult la telefon cat am fost in travaliu si....asta e! Conteaza mult sa il ai langa tine in momentele alea, dar unul ca al meu, care ar lesina si mai tare te-ar speria, am zis ca mai mult ma complic! Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
MIADIA
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 19/02/2005

MesajTrimis: Dum 18 12 2005, 12:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am raspuns da, dar din pacate la maternitatea la care am nascut eu nu se putea.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Dum 18 12 2005, 6:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

L-am intrebat si p-al meu dc ar face-o si a zis ca i-ar veni rau Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
MIADIA
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Lun 19 12 2005, 6:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Al meu nu vrea sa recunoasca ca i-ar fi rau, face pe durul dar, eu cred ca in primele 5 minute ar iesi afara, daca nu sigur ar da la rate.
Sus
MIADIA
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Lun 19 12 2005, 6:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Al meu nu vrea sa recunoasca ca i-ar fi rau, face pe durul dar, eu cred ca in primele 5 minute ar iesi afara, daca nu sigur ar da la rate.
Sus
madalina
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 20/10/2005

MesajTrimis: Mie 04 01 2006, 8:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

EU LA-M INTREBAT PE SOTUL MEU SI MI-A SPUS CA NU VREA, SINCER MA ASTEPTAM, ESTE FOARTE SPERIOS SI CAND VINE VORBA DE SPITALE E GRAV.ABIA DACA MERGE IN VIZITA LA CINEVA CARE ESTE INTERNAT.ASA CA MA-M RESEMNAT. Smile POATE E MAI BINE ASA, CRED CA DACA AR FI CU MINE MA-S RASFATA MAI MULT , ASA STIU CA TREBUIE SA INFRUNT SINGURA SITUATIA.
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Joi 05 01 2006, 10:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si sotul meu trebuie tarat cu forta daca avem pe cineva bolnav in spital, pentru ca are asa o groaza de spitale, incat nu vrea sa mearga nici in vizita.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum