| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 04 07 2004, 2:25 pm Titlul subiectului: Nastere asistata ? |
|
|
| Ai vrea ca sotul tau sa te asiste la nastere ? |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 04 07 2004, 6:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi doresc tare mult acest lucru...
Cand l-am nascut pe Andrei aveam telefonul langa mine si dupa fiecare contractie il sunam si vorbeam cu el...mie mi se pare un nemaipomenit suport moral...
E foarte important sa-l ai pe cel drag langa tine in astfel de momente!  _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Lun 05 07 2004, 8:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu pot bifa nici una dintre optiunile chestionarului (a propos, bre Roxanique... ai dezvoltat o mare pasiune pentru chestionare - ce-ai patit, maica? ) pentru ca eu as bifa optiunea "Nu, e un spectacol prea neplacut".
Eu nu il voi lasa pe sotul meu sa asiste la nastere pentru ca eu consider ca acest "spectacol" este unul destul de neplacut, in urma caruia un barbat poate fie sa se apropie mai mult de sotie (caz fericit), fie sa se indeparteze de orice poarta numele de femeie pe lumea asta. Cum nu se poate sti de la inceput care va fi varianta, eu nu as risca sa se intample cazul 2. Asa ca mai mult de holul maternitatii nu depaseste!
Dar, sa tin legatura cu el prin telefon, sau sa stea cu mine pana in momentul in care ar trebui sa intru in sala de nasteri pentru faza finala, da, sunt de acord. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
dani Parinte experimentat

Data inscrierii: 07/06/2004 Mesaje: 283 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 05 07 2004, 10:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu imi doresc sa fie alaturi de mine. Imi place sa facem aproape totul impreuna si mi s-ar parea ca asta ar incununa cumva relatia noastra. _________________
Am cel mai frumos nepot din lume! |
|
| Sus |
|
 |
fish Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/05/2004 Mesaje: 164 Locatie: Olanda
|
Trimis: Lun 05 07 2004, 10:23 am Titlul subiectului: |
|
|
eu l-as tara in sala, daca nu vrea sa vina...da' vine...ca fu si la prima...eu spun un mare da!
nu stiu ce m-as fi facut fara el...si daca asta i-ar fi schimbat "optica" despre mine, desi nu s-a intamplat, m-as fi intrebat daca nu era deja schimbata, zacea acolo, asteptand sa se iveasca un moment potrivit sa iasa si coana prejudecata...eteee, la placinte inainte, la razboi, ...pe hol??? |
|
| Sus |
|
 |
Roxana_G Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2004 Mesaje: 941 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 05 07 2004, 10:33 am Titlul subiectului: |
|
|
As fi vrut sa fie alaturi de mine, din pacate nu s-a putut. Nu e neaparat sa vada lucrurile cele mai rele si cred ca participarea lui e benefica pentru toti. _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Lun 05 07 2004, 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
as fi vrut sa fie langa mine, nu a fost posibil din pacate! _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Lun 05 07 2004, 1:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu n-am zis ca nu mi-as dori sa fie cu mine in sala de nasteri. Am zis ca n-as risca sa se intample cum v-am povestit mai sus. Iar faza pe care a zis-o Fishulica cu "la placinte inainte..." e foarte adevarata si dreapta... dar eu totusi n-as risca nici macar in baza asta. Las' ca are destul timp sa stea sa legene bebele si alte chestii de genul asta. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
miha Membru nou

Data inscrierii: 13/07/2004 Mesaje: 24 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 20 07 2004, 2:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Fetelor, eu am nascut acum 10 luni jumate la Polizu si da, sotzul a asistat la nastere. A venit odata cu doctorul. Nu a fost deloc grotesc, nici inspaimantator. Eu am fost destul de cumintzica si nu am zis nici pas iar el a stat langa capul meu si ma tinea de mana. Asa ca, l-am vazut amandoi pe Matei cand s-a nascut. Eu cred ca depinde de fiecare sot si sotie, bineinteles. Dar daca ei vor si se simt in stare sa participe eu cred ca e bine sa-i lasam. Si ei au participat la venirea copilului pe lume, si au dreptul sa vada puiutzul din primele momente. Sotul meu si-a luat f. in serios rolul si mereu ma secondeaza cand e vorba de ingrijirea micutzului. Si in timpul sarcinii tinea neaparat sa vina cu mine la controale, ecografii. De regula cand faceam control, faceam si ecografie. |
|
| Sus |
|
 |
iulianaem Parinte experimentat

Data inscrierii: 11/09/2005 Mesaje: 134
|
Trimis: Joi 01 12 2005, 12:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am nascut prin cezariana!! Cand am hotarat data nasterii(22 martie) stiam ca o sa-mi faca anestezie epidurala!! Asa ca i-am zis doctorului ca sotul meu vreau sa fie langa mine!! Asa ca pe 21 seara m-au internat ca ma dilatasem deja la 2 iar noaptea la 1.30 mi s-a rupt apa!! Asa ca am intrat in cezariana cu anestezie totala, dar Radu a stat tot timpul cu mine!!!( numai cand m-au intubat, adica la inceput, nu) Si a fost super, el a filmat iesirea puiului nostru!!!  |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 01 12 2005, 4:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Inca nu m-am gandit la asta....chiar nu stiu ce sa zic deocamdata... |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 02 12 2005, 12:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Noroc cu fish ca nu mai trebuie sa scriu eu.
Subscriu 100% la raspunsul lui fish. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Dum 04 12 2005, 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .Sa stie si el prin ce trec eu , hihihihi .Glumesc .M-ar calma si m-ar ajuta mult sa stiu ca e lg mine . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Raluca_Z Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2005 Mesaje: 1017 Locatie: Botosani
|
Trimis: Sam 17 12 2005, 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am votat "As vrea, dar ar lesina:)" , pentru ca asa este.
Sotul meu are o f mare fobie de spitale, seringi, sange, dr etc. Cand ne-am casatorit si am facut analizele pentru acte, era sa lesine cand i-a luat sange, a dat capul pe spate, s-a facut galben.....
Cand m-am internat sa nasc, el era galben-vinetiu , a trebuit sa ma imbrac cu ce mi-au dat alea si sa ii dau lui sacosa cu hainele mele, o chestie aiurea, ca la puscarie , stiu ca am iesit pe hol sa ii dau sacosa si scumpul meu sotz era rezemat de un perete, cu o culoare ciudata la fatza si de acum incepea sa se prelinga pe perete de frica si emotie....Mi-a fost mila de el, i-am dat sacosa si i-am spus sa o duca acasa, el m-a intrebat speriat : "Da' tu ce faci? Ramai aici? " M-a apucat rasul, cu toate durerile pe care le aveam, pai sigur ca ramaneam, trebuia sa nasc, nu? In fine, la firea lui, am considerat ca e mai bine sa stea acasa, astfel incat la nastere dr sa se ocupe de mine si nu de sotul meu lesinat langa masa . Am vorbit mult la telefon cat am fost in travaliu si....asta e! Conteaza mult sa il ai langa tine in momentele alea, dar unul ca al meu, care ar lesina si mai tare te-ar speria, am zis ca mai mult ma complic!  _________________ Ralu si bebe Tudor-Andrei
http://community.webshots.com/user/ralutzu
http://chicbebe.ro/album/RalucaZ
 |
|
| Sus |
|
 |
MIADIA Parinte incepator

Data inscrierii: 19/02/2005 Mesaje: 52 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Dum 18 12 2005, 12:38 am Titlul subiectului: |
|
|
| Eu am raspuns da, dar din pacate la maternitatea la care am nascut eu nu se putea. |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Dum 18 12 2005, 6:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
L-am intrebat si p-al meu dc ar face-o si a zis ca i-ar veni rau  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
MIADIA Parinte incepator

|
Trimis: Lun 19 12 2005, 6:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Al meu nu vrea sa recunoasca ca i-ar fi rau, face pe durul dar, eu cred ca in primele 5 minute ar iesi afara, daca nu sigur ar da la rate. |
|
| Sus |
|
 |
MIADIA Parinte incepator

|
Trimis: Lun 19 12 2005, 6:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Al meu nu vrea sa recunoasca ca i-ar fi rau, face pe durul dar, eu cred ca in primele 5 minute ar iesi afara, daca nu sigur ar da la rate. |
|
| Sus |
|
 |
madalina Membru nou

Data inscrierii: 20/10/2005 Mesaje: 13 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Mie 04 01 2006, 8:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
EU LA-M INTREBAT PE SOTUL MEU SI MI-A SPUS CA NU VREA, SINCER MA ASTEPTAM, ESTE FOARTE SPERIOS SI CAND VINE VORBA DE SPITALE E GRAV.ABIA DACA MERGE IN VIZITA LA CINEVA CARE ESTE INTERNAT.ASA CA MA-M RESEMNAT. POATE E MAI BINE ASA, CRED CA DACA AR FI CU MINE MA-S RASFATA MAI MULT , ASA STIU CA TREBUIE SA INFRUNT SINGURA SITUATIA. _________________ MADA |
|
| Sus |
|
 |
Raluca_Z Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2005 Mesaje: 1017 Locatie: Botosani
|
|
| Sus |
|
 |
|