| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Vin 02 07 2004, 2:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Geanina-Luminita a scris: | | Gardienii publici violeaza fete, ce, nu stiai? |
Ha???? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 02 07 2004, 2:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
nici , ca daca nu cunosc pe nimeni .... si in plus ne plictisim sa stam pe loc . |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 02 07 2004, 6:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mie imi face placere sa merg cu taticul prin parc ...dar daca nu vrea sau nu are timp...nu-i bai...am facut judo.. .le vin eu de hac!
Noi acum iesim de obicei toti trei, duminica...baietii pe bicle ...si eu pe role...  _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata
Ultima modificare efectuata de catre admin la Lun 16 03 2009, 11:48 am, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Lun 05 07 2004, 12:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu cand spun ca nu ma simt in siguranta ma refer la altceva, la biciclisti si la cei cu role. au o viteza , de iti zboara copilul de langa tine...
anul trecut a fost omorat un copil de 2 ani de o bicicleta in plin centrul orasului, cu parintii langa el... si tot nu s-au uat masuri, circula in voie, prin parc, noi trebuie sa ne ferim! _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
Roxana_G Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2004 Mesaje: 941 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 05 07 2004, 6:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Haideti sa va spun ce se practica la noi in Parcul Circului si de catre 2 tiganusi pana in 14 ani. Unul vine pe bicileta langa caruciorul cu copil si fie se face ca ii face ceva fie il lauda. Mamica evident se apropie de copil sa vada ce vrea individul, iar intre timp celalalt tiganus fura ce apuca (preferabil mobil sau geanta) din carucior sau de pe banca. Ieri o vecina de a mamei a ramas fara geanta, azi au atentat la mobilul unei prietene.
Eram 3 persoane pe banca. Primul a venit si a scuipat langa caruciorul bebelusului prietenei mele vizand evident ca ea sa se ridice si el sa ia mobilul de langa ea. Insa prietena mea l-a ignorat si a trecut la mine. A incercat ca baga mana in cosul de la carut, cica voia 100 mii. L-am amenintat ca il bat si chem gardienii si intre timp celalat coborase cu bicileta dintr-un trufis din spate si atacase iar caruciorul prietenei. Pana nu ne-am ridicat sa ne ducem catre ei nu au abandonat. Sincer mi-e frica sa mai ies diseara in parc. Nu ca ar fura ceva, ca nu am niciodata nimic la mine, insa cine stie ce imi fac mie sau copilului. Prietenei mele i-au zis de exemplu ca ii iau copilul ca vor si ei. _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 05 07 2004, 10:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nenorocitii ! Sa ai la tine un spray paralizant , e bun ! |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 06 07 2004, 9:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Da, asta e o idee buna... Din moment ce gardienii publici nu-si fac datoria, eu zic ca ar trebui sa ai un spray paralizant la tine, in caz de nevoie.
Auzi ce tupeu pe tiganusii aia... daca ai sti ca nu mai mergi in parcul respectiv ceva vreme, ar merita sa le arzi o sfanta de bataie... _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 06 07 2004, 10:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Treaba asta cu sprayul paralizant e cu dus si intors. Eu am purtat vreo 3-4 ani in geanta asa ceva pana mi l-au confiscat la aeroport ca il uitasem pe acolo. Spuneam ca are si un revers, pentru ca nu am suficienta dexteritate sa dau cu el, e dificil sa pulverizezi cu un copil langa tine, oricand pot sa ti-l smulga din mana si sa fie o arma impotriva ta. _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Mie 07 07 2004, 10:37 am Titlul subiectului: |
|
|
| Eu as face reclamatie la sectia de politie "aferenta" parcului. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 07 07 2004, 12:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca sunt atat de dese aceste intamplari ca nici nu s-ar mai sinchisi . Rox , si eu m-am gandit la ac lucru referitor la spray , dar oricum , mai bine decat fara aparare complet , nu ? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 07 07 2004, 3:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aolica fetelor sa va povestesc. Aseara i-am vazut pe cei doi de care va vorbeam intr-o gasca de vreo 9 tigani mai mari. Asa ca nu prea poti sa te iei de ei ca nu mai dai prin parc! _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |
raluca badescu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 04/05/2004 Mesaje: 887
|
Trimis: Lun 20 06 2005, 7:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu daca sunt singura cu orice fata sau chiar cu toate, sau combinatii de cate doua,evit zonele prea laturalnice dintr-un parc sau unde nu-mi pare ok chiar daca sunt si cu o amica.Am amice mai temerare si mereu le temperez ca nu e cazul sa se avante in locuri nesigure sau la ore foarte tarzii.acum fiind vara lumea are tendintza sa iasa seara si uita ca infractorii abia asteapta lasarea serii. _________________ A gresi e omenesc, a ierta e divin! |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 26 02 2009, 5:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu cred ca sunt norocoasa,aici in parc chiar ma simt in siguranta,nimeni nu-ti ia nimic de pe banca.De multe ori mai cumpar cate ceva de la magazin si apoi ma duc in parc cu fata sa se joace dar nu am avut incidente de acest gen.Intr-o zi am gasit o minge in parc,fata avrut sa se joace cu ea dar apoi am lasat-o acolo,a 2 a zi si-a recuperat-o copilul care o uitase. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 16 03 2009, 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
De ceva vreme am vazut foarte multi politisti comunitari in parcuri. Parca nici tigani nu mai sunt asa multi... _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 16 03 2009, 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa este - sunt multi politisti comunitari pe strazi. Acum vreo saptamana se certau in parc o bunica cu un tatic si m-am bucurat sa vad ca au venit sa vada ce se intampla doi politisti comunitari care treceau pe strada.
Ce ma deranjeaza pe mine acum sunt cainii comunitari care nu stiu sa citeasca afisele din locurile de joaca pe care scrie ca nu au voie cainii, amenda, ma rog, ce scrie acolo. Si totusi sunt 3-4 caini comunitari in locul de joaca in care mergem. Nu sunt agresivi, eu in general sunt iubitoare de animale dar .... cainii astia isi fac nevoile in nisipul in care apoi se aseaza copii, baga mana .... parca era vorba ca ii castreaza, macar sa nu se mai inmulteasca .... _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 16 03 2009, 2:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sorana a scris: | | Si totusi sunt 3-4 caini comunitari in locul de joaca in care mergem. Nu sunt agresivi, eu in general sunt iubitoare de animale dar .... cainii astia isi fac nevoile in nisipul in care apoi se aseaza copii, baga mana .... parca era vorba ca ii castreaza, macar sa nu se mai inmulteasca .... |
Si sa le puna si dop!  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 17 03 2009, 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, Laura, un dop ar fi bun Ca unul venise si ridicase piciorul la rolele Monicai lasate prin parc .....  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
|