CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
In sigurantza ?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 2:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Geanina-Luminita a scris:
Gardienii publici violeaza fete, ce, nu stiai?

Ha???? Shocked Shocked Shocked

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 2:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nici , ca daca nu cunosc pe nimeni .... si in plus ne plictisim sa stam pe loc . Rolling Eyes
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 6:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie imi face placere sa merg cu taticul prin parc ...dar daca nu vrea sau nu are timp...nu-i bai...am facut judo.. karatist .le vin eu de hac! Laughing Laughing
Noi acum iesim de obicei toti trei, duminica...baietii pe bicle ...si eu pe role... bicicleta Laughing

Ultima modificare efectuata de catre admin la Lun 16 03 2009, 11:48 am, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Lun 05 07 2004, 12:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu cand spun ca nu ma simt in siguranta ma refer la altceva, la biciclisti si la cei cu role. au o viteza , de iti zboara copilul de langa tine...
anul trecut a fost omorat un copil de 2 ani de o bicicleta in plin centrul orasului, cu parintii langa el... si tot nu s-au uat masuri, circula in voie, prin parc, noi trebuie sa ne ferim!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Lun 05 07 2004, 6:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Haideti sa va spun ce se practica la noi in Parcul Circului si de catre 2 tiganusi pana in 14 ani. Unul vine pe bicileta langa caruciorul cu copil si fie se face ca ii face ceva fie il lauda. Mamica evident se apropie de copil sa vada ce vrea individul, iar intre timp celalalt tiganus fura ce apuca (preferabil mobil sau geanta) din carucior sau de pe banca. Ieri o vecina de a mamei a ramas fara geanta, azi au atentat la mobilul unei prietene.

Eram 3 persoane pe banca. Primul a venit si a scuipat langa caruciorul bebelusului prietenei mele vizand evident ca ea sa se ridice si el sa ia mobilul de langa ea. Insa prietena mea l-a ignorat si a trecut la mine. A incercat ca baga mana in cosul de la carut, cica voia 100 mii. L-am amenintat ca il bat si chem gardienii si intre timp celalat coborase cu bicileta dintr-un trufis din spate si atacase iar caruciorul prietenei. Pana nu ne-am ridicat sa ne ducem catre ei nu au abandonat. Sincer mi-e frica sa mai ies diseara in parc. Nu ca ar fura ceva, ca nu am niciodata nimic la mine, insa cine stie ce imi fac mie sau copilului. Prietenei mele i-au zis de exemplu ca ii iau copilul ca vor si ei.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 05 07 2004, 10:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nenorocitii ! Evil or Very Mad Sa ai la tine un spray paralizant , e bun ! Rolling Eyes
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 06 07 2004, 9:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, asta e o idee buna... Din moment ce gardienii publici nu-si fac datoria, eu zic ca ar trebui sa ai un spray paralizant la tine, in caz de nevoie.

Auzi ce tupeu pe tiganusii aia... daca ai sti ca nu mai mergi in parcul respectiv ceva vreme, ar merita sa le arzi o sfanta de bataie...

Lachitza mea

Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mar 06 07 2004, 10:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Treaba asta cu sprayul paralizant e cu dus si intors. Eu am purtat vreo 3-4 ani in geanta asa ceva pana mi l-au confiscat la aeroport ca il uitasem pe acolo. Spuneam ca are si un revers, pentru ca nu am suficienta dexteritate sa dau cu el, e dificil sa pulverizezi cu un copil langa tine, oricand pot sa ti-l smulga din mana si sa fie o arma impotriva ta.

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mie 07 07 2004, 10:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu as face reclamatie la sectia de politie "aferenta" parcului.
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 07 07 2004, 12:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cred ca sunt atat de dese aceste intamplari ca nici nu s-ar mai sinchisi Sad . Rox , si eu m-am gandit la ac lucru referitor la spray , dar oricum , mai bine decat fara aparare complet , nu ? Rolling Eyes
Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mie 07 07 2004, 3:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aolica fetelor sa va povestesc. Aseara i-am vazut pe cei doi de care va vorbeam intr-o gasca de vreo 9 tigani mai mari. Asa ca nu prea poti sa te iei de ei ca nu mai dai prin parc!

Sus
raluca badescu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 04/05/2004

MesajTrimis: Lun 20 06 2005, 7:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu daca sunt singura cu orice fata sau chiar cu toate, sau combinatii de cate doua,evit zonele prea laturalnice dintr-un parc sau unde nu-mi pare ok chiar daca sunt si cu o amica.Am amice mai temerare si mereu le temperez ca nu e cazul sa se avante in locuri nesigure sau la ore foarte tarzii.acum fiind vara lumea are tendintza sa iasa seara si uita ca infractorii abia asteapta lasarea serii.
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 26 02 2009, 5:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu cred ca sunt norocoasa,aici in parc chiar ma simt in siguranta,nimeni nu-ti ia nimic de pe banca.De multe ori mai cumpar cate ceva de la magazin si apoi ma duc in parc cu fata sa se joace dar nu am avut incidente de acest gen.Intr-o zi am gasit o minge in parc,fata avrut sa se joace cu ea dar apoi am lasat-o acolo,a 2 a zi si-a recuperat-o copilul care o uitase.
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Lun 16 03 2009, 11:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De ceva vreme am vazut foarte multi politisti comunitari in parcuri. Parca nici tigani nu mai sunt asa multi... Rolling Eyes
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Lun 16 03 2009, 12:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa este - sunt multi politisti comunitari pe strazi. Acum vreo saptamana se certau in parc o bunica cu un tatic si m-am bucurat sa vad ca au venit sa vada ce se intampla doi politisti comunitari care treceau pe strada.

Ce ma deranjeaza pe mine acum sunt cainii comunitari care nu stiu sa citeasca afisele din locurile de joaca pe care scrie ca nu au voie cainii, amenda, ma rog, ce scrie acolo. Si totusi sunt 3-4 caini comunitari in locul de joaca in care mergem. Nu sunt agresivi, eu in general sunt iubitoare de animale dar .... cainii astia isi fac nevoile in nisipul in care apoi se aseaza copii, baga mana .... parca era vorba ca ii castreaza, macar sa nu se mai inmulteasca ....
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 16 03 2009, 2:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sorana a scris:
Si totusi sunt 3-4 caini comunitari in locul de joaca in care mergem. Nu sunt agresivi, eu in general sunt iubitoare de animale dar .... cainii astia isi fac nevoile in nisipul in care apoi se aseaza copii, baga mana .... parca era vorba ca ii castreaza, macar sa nu se mai inmulteasca ....

Laughing Laughing Laughing Si sa le puna si dop! Laughing Laughing Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mar 17 03 2009, 2:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, Laura, un dop ar fi bun Laughing Ca unul venise si ridicase piciorul la rolele Monicai lasate prin parc ..... Very Happy
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum