CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
In sigurantza ?
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 1:17 pm    Titlul subiectului: In sigurantza ? Raspunde cu citat (quote)

Te simti in siguranta cand plimbi singura copilul in parc ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 1:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

...

Ultima modificare efectuata de catre Forumista start la Mar 23 11 2004, 11:49 am, modificat de 1 data in total
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 1:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Votati va rog ! Wink
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 1:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Io nu pot sa raspund decat ipotetic... Dar stiu ca atunci cand esti mama, te transformi, la figurat vorbind, intr-o adevarata leoaica si iti aperi copilul cu orice pret... Prin urmare, de ce m-as teme????

Lachitza mea

Sus
dani
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 07/06/2004

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 1:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu cred ca nu m-as avanta...depinde si de ora, si de loc, si de cat de circulat e parcul...

cand eram in liceu, era la noi in oras unul care venea in parc si se dezbraca....(eram odata cu niste copilasi de clasa 5-6 si s-a afisat in fata lor Sad Sad )

Am cel mai frumos nepot din lume!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 1:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ca doara eu n-am zis ca ma duc in parc la ora 22 sau ma bag in desisuri greu de strapuns.
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 1:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am patit-o si io acum vreo 2 luni . Il dadeam pe Marc in leagan si langa mine s-a asezat unu pe o banca si a inceput sa se masturbeze ranjind la mine crazy ! In secunda urmatoare eram in celalalt capat al parcului avion . Il vad mai mereu , dar acum ii arunc niste priviri Evil or Very Mad si ma ocoleste ! Oricum , am si spray-ul pregatit mitraliera !

Ultima modificare efectuata de catre roxanica-mamica la Vin 02 07 2004, 2:08 pm, modificat de 1 data in total
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 1:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ba fix printre desisuri tre' sa te bagi cumatra, in cazuri de-astea... ca nu-si permite exhibitionistul sa intre prin ele, ca-i ramane "rushinica" agatzata printre crengi. Laughing Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 2:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Saracuta de tine, Roxutza!

Si eu am patit o faza asemanatoare cand era Alexa mica, de cateva luni si o plimbam cu carutul. Nu pot reproduce ce a fost la gura mea atunci! Laughing Laughing Si cum a plecat ala cu dansa atarnandu-i speriata Laughing Laughing . Eram in stare sa-l sfasii pe dementul ala daca nu disparea urgent. Si, iti dau cuvantul meu ca nu exagerez. Asta era in parc.
Insa, aceeasi faza a fost, o data, in tramvai, cand veneam seara de la servici, pentru ca soata era plecata cu masina. Tramvaiul era aproape gol.
Asa ca... nu e vorba numai de siguranta in parc.
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 2:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca nu purtati foarfecele de gradina in poseta.... Laughing Laughing Laughing

Acu' serios, pe mine m-a ferit Dumnezeu pana acum, dar cred ca m-as speria ingrozitor... O singura data am vazut un exhibitionist.

Lachitza mea

Sus
vlada
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 18/06/2004

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 2:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aoleu Roxanica !!!! Shocked Sper ca nu in parcul Moghioros.... ca am vazut ca stai in Dr. Taberei si pe acolo ne facem si noi veacul.
Eu m-am simtit in siguranta pana acum....si sper ca si de-acu' incolo.

Andreea si Vlad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 2:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ba exact acolo ! Laughing e unu tanar , care umbla cu o geanta neagra , si cu pantalonii ridicat pana in gat Embarassed , si pare cam zbanghiu asa . Cum de nu ne-am intalnit noi ? La ce ora iesiti voi ?
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 2:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bre... da' gardienii publici ce fac in Bucuresti???? Nu l-a reclamat nimeni pana acum????

Lachitza mea

Sus
vlada
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 2:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa stii ca nu l-am remarcat...dar o sa fiu cu ochii in patru {e .
Iesim in jur de 5- 5.30. Voi ?

Andreea si Vlad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 2:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cam pe la 5.30 - 6 . Noi avem un carucior verde cu galben . Voi ?
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 2:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Gardienii publici violeaza fete, ce, nu stiai?
Sus
dani
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 07/06/2004

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 2:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lumi, nu conteaza ora la care te duci. Astia nu au ora. Poti sa ii gasesti si dimineata pe acolo.

La noi era chiar greu de crezut cu omul ala, pentru ca lucra cineva cu el si spunea ca e un om serios.... Sad Sad

Am cel mai frumos nepot din lume!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
vlada
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 2:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi albastru...suntem ori la locul de joaca bebelusi ori la masinute... ca domnu' nu vrea plimbat in carut prea mult.

Andreea si Vlad
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 2:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la locul pt bebelusi nu mergem ca e mai mult nisip , iar pt masinute suntem inca mici . Dar facem 2-3 ture de parc . Daca ne vedeti , agatati-ne ! Laughing
Sus
vlada
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 2:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici pe iarba de langa nisip ?
Oricum o sa fim cu ochii dupa voi...

Andreea si Vlad
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum