CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ai numarul de mobil al pediatrului ?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 1:15 pm    Titlul subiectului: Ai numarul de mobil al pediatrului ? Raspunde cu citat (quote)

Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 1:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, al ambelor d-ne dr.
Si al ortopedului-pediatru si al neurologului si al dentistei. Serios!
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 1:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Votati va rog ! Laughing
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 1:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E obligatoriu?
cu fumuri
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 1:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu este obligatoriu , insa cred ca asta e scopul unui chestionar . De aceea v-am rugat sa votati . Dar daca nu vrei nu e nici o problema Wink
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 1:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu, mi-l dai tu? Wink

Lachitza mea

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 1:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai cine a zis ca nu vreau?
Sus
vlada
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 18/06/2004

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 2:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu le am - am tot 2 medici pediatru.
Si am votat !!!

Andreea si Vlad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 2:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bre... ce tot votati atat??? S-a terminat campania de vreo 2 saptamani Laughing ... Si din cate vad... s-a votat in unanimitate DA... Deci toata lumea care a participat pana acum la discutie are constiinta impacata. Laughing Eu ma abtin pen' ca n-am bebe, prin urmare n-am pediatru... Dar cand o sa am bebe... o sa am si eu pediatru, na! Razz

Lachitza mea

Sus
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 03/02/2004

MesajTrimis: Vin 02 07 2004, 9:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si noi avem numerele de telefon la 2 medici ,bine ca nu prea le-am folosit, si am mare noroc ca langa mine sta un medic si bun prieten de familie Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Lun 05 07 2004, 12:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da bre, normal ca il am!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Lun 05 07 2004, 12:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am de la mai multi din oras! din pacate nu prea sunt toti buni!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mie 11 08 2004, 11:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am si numarul de mobil si numarul de acasa.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 13 06 2007, 5:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu inca nici nu am pediatru la fata! Suntem pe lista de asteptare.Insa nu e o problema,pentru controlul lunar mergem la pediatru la spital unde am nascut-o,iar daca e ceva urgent,tot la spital la urgente.
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 13 06 2007, 5:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acum il avem si pe al dentistei (ca ieri scoaseram doi dinti la copila Laughing , ca au iesit permanentii si astia mici nu se miscau) si pe al ORL-istului si mai am cateva Laughing . O intreaga agenda medicala Laughing
Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mie 13 06 2007, 10:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ooo, deja schimbati dintii?
Si eu am numarul pediatrei de telefon, chiar mi-a acordat consultatii prin telefon si mi-a indicat tratament, care s-a si nimerit sa fie cel potrivit pentru Matei.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 9:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si dna dr s-a mirat si a zis ca acum dintii copiilor nu mai respecta nici o schema Laughing
Urmeaza sa iasa molarii de 6 ani, sa vedem cand ies Razz
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 2:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Geanina-Luminita a scris:
Acum il avem si pe al dentistei (ca ieri scoaseram doi dinti la copila Laughing , ca au iesit permanentii si astia mici nu se miscau) si pe al ORL-istului si mai am cateva Laughing . O intreaga agenda medicala Laughing

Deja i-au iesit permanentii?Alexa inca si-i mai schimba , motiv pentru care nu-i pot pune inca aparat dentar .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 11:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si noi avem nr pediatrelor... Wink

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum