CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
IMUNIZAREA
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mie 30 07 2008, 11:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dar este oare bine sa ii vaccinam de toate bolile? Sistemul lor imunitar chiar beneficiaza? Rolling Eyes
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Joi 31 07 2008, 3:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu l-am facut lui Edi. anul asta a cam faut 3 pneumonii si cum antibioticele ii fac varza stomacelul, am zic ca mai bine incerc vaccinul
Laura, nu stiu daca ar fi bine sa-i imunizam pentru toate bolile. dar parca nici nu vrem sa regretam ca nu l-am vaccinat atunci cind e bolnav...

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 27 02 2009, 10:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pentru cele cu bebelusi, ce schema de vaccinare ati ales? cea de la stat sau alternativa?
eu am fost nevoita sa aleg alternativa deoarece statul tot nu avea anumite vaccinuri pe stoc si... asta e
la 2 luni infarix hexa, iar la 4 infarix penta va fi
la 6 si 8 tot infarix hexa, si cred ca la 12 penta.
nelamurirea mea e ce fac cu antipolio? deocamdata e continut in infarix, dar am inteles ca in rominia, calea d etransmitere pentru antipolio e cea bucala, deci nu ar fi eficient numai antipolio injectat, ci e nevoie si de 1 doza picaturi. medicul s-ar putea sa nu stie, ca e medic de familie si el recomanda vaccinul in fucntie de distribuitor . Rolling Eyes

Sus
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Vin 27 02 2009, 1:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu merg pe mina statului, sa zic asa, ca aici fiecare comunitate are schema ei de vaccinare, doar in plus i-am facut un vaccin de 4 doze de PREVENAR, e impotriva unei boli respiratorii.
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 27 02 2009, 2:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu am facut prevenar, dar doar 1 doza ca avea peste 1 an.
la voi cum e? ce e inclus in schema obligatorie? se intimpla sa nu va dea statul vaccinul?

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Dum 01 03 2009, 1:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si la a mea i-am facut vaccinurile obligatorii(primesc acasa o scrisoare prin care ma anunta cand trebuie sa merg sa-i fac) si doar 1 data era si ceva facultativ si te punea sa semnezi si sa zici daca vrei sa-l faci la copil si nu am platit nimic .Dar oricum e putin diferita schema de vaccinari aici .
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum