CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Imi iau si eu bye-bye pt. o perioada
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Lun 23 06 2008, 7:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Unde ati fost, Laura?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 23 06 2008, 9:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Embarassed Scuze.....Singapore
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Lun 23 06 2008, 11:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laura
Noi plecam saptamana viitoare in Tunisia!
Si eu sunt curioasa ce o sa zica si ce o sa faca Monica la contactul cu un alt fel de civilizatie ... E drept ca ei nu sunt diferiti mult ca infatisare, doar mai bruneti - dar Monica n-a iesit inca din tara si prima data cand iese, iese din Europa ... alta vegetatie, alti oameni, alte obiceiuri ... va povestesc la intoarcere.
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Lun 23 06 2008, 2:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura, cum a fost in Singapore? Pune citeva poze sa vedem si noi!
Sorana, concediu placut si asteptam poze!

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 26 06 2008, 9:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana,concediu placut!
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 26 06 2008, 9:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc Dany

Abia astept sa plec. Sunt foarte curioasa cum e pe acolo si foarte nerabdatoare sa ajung. Deocamdata ma tot gandesc ce mai trebuie sa cumpar (colac pentru fi-mea, palarie de soare pentru mine, crema de plaja, etc).
Si pentru ca mi s-a deschis apetitul de calatorii trebuie sa cumpar si bilete de avion pentru Paris Very Happy
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Joi 26 06 2008, 10:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Super dragut...sa ne povestiti si noua cum a fost in Singapore...in Tunisia...poate ne orientam si noi in viitor...
Drum bun tuturor plimbaretilor!

somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Joi 26 06 2008, 1:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bre, da' ce plimbate mai sunteti!
Bravos! Pe bune mi-as dori si eu asa concedii exotic.
Deschideti subiecte despre concediile voastre si povestiti, aratati poze, nu fiti zgarcite!
Sorana, concediu placut!
Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 27 06 2008, 12:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din pacate drumul nostru in Tunisia s-a amanat o saptamana.
Nu imi convine dar n-am ce-i face.
Deci mai vorbim pe aici pana plec .....
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 27 06 2008, 5:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am mutat discutiile despre avion aici
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 15 10 2008, 3:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am facut cerere sa inchidem netul asta ca merge foarte rau,e slab semnalul(e a doua firma cu care avem net deja!) si nu stiu cand vom ramane fara net,dar oricum imi pun de la alta firma neaparat.Deci daca "dispar" sa stiti de ce.
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 15 10 2008, 8:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa ne auzim curand! cu net brici Very Happy
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 16 10 2008, 2:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Speram ca da,sa avem si noi parte e ceva bun ca ne-am saturat! Dar pana atunci aici sunt,nu scapati de mine!
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 26 11 2008, 11:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am revenit,de azi dimineata am iar net,am de citit ceva de pe aici...va pup pe toate!
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum