CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Crima sau Sinucidere ?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Joi 24 06 2004, 5:46 pm    Titlul subiectului: Crima sau Sinucidere ? Raspunde cu citat (quote)

Dumnezeu sa il odihneasca pe Mihai Erbasu . Ce credeti ca a fost ? Crima ? Accident ? Sinucidere ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dani
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 07/06/2004

MesajTrimis: Joi 24 06 2004, 5:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu cred ca a fost crima...oricum e ciudat cum a reactionat si sotia lui...

Am cel mai frumos nepot din lume!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 03/02/2004

MesajTrimis: Joi 24 06 2004, 8:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dumnezeu sa il odihneasca!

La fel da Dani zic si eu crima , ma intreb ce scria in cele 6 pagini aruncate la wc Question
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 24 06 2004, 9:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu nu cred ca le-a aruncat ! Nu poti arunca ultimele cuvinte si ganduri ale persoanei dragi ! eu cred ca le-a pastrat ! Rolling Eyes
Sus
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Joi 24 06 2004, 9:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca nu este implicata in toata chestia asta poate le-a pastrat ,daca nu cred ca vroia sa scape cat mai repede de ele Rolling Eyes
Sus
Theodora
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003

MesajTrimis: Vin 25 06 2004, 7:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai multe amanunte cine poate sa -mi dea si mie?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Vin 25 06 2004, 9:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Theo un om de afaceri din Romania Mihai Erbasu a fost gasit in piscina casei sale de vacanta de la Snagov ,mort cazut de la inaltimea de 9 metri nu se stie inca daca a fost crima sau sinucidere .
Medici legisti nu isi explica o taietura pe obrazul lui drept de 8 cm , sotia s-a nu a arat procurarilor toata scrisoarea de adio lasata (din 7 pagini a dat 1),plus ca cei 3 caini care pazeau locuinta si de care se stiu ca erau foarte agresivi au fost gasiti drogati ......
Sus
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Vin 25 06 2004, 9:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si nu cred ca poate fi vorba sinuciderii din cauza numeroaselor datori pe care le avea.
Si la firma la care lucrez eu mai are o datorie , a fost mult mai mare ,dar cand a spus primiti banii pe X banii au fost transferati .
Sus
dani
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Vin 25 06 2004, 9:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

in plus, e chestia cu spanzuratul; cum sa incerci sa te spanzuri cu o cravata, el om la nu stiu cate zeci de kile? (in jur de 100)

iar cu datoriile....cred ca nu e firma care nu are datorii; si asta nu cred ca se datoreaza faptului ca nu au bani, ci ca prefera sa investeasca banii si sa isi plateasca datoriile cat mai tarziu.

Dumnezeu sa il odihneasca!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 25 06 2004, 9:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.ziarulcn.com/index.php?pid=article&aid=5105
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Vin 25 06 2004, 10:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ehe, cate sunt si noi nu le stim.
Cine a comandat crima asta, nu e fraier sa fie descoperit.
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 26 06 2004, 12:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.ziarulcn.com/index.php?pid=article&aid=5159
Sus
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Sam 26 06 2004, 4:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pe buna dreptate ca e crima , de ce sa se sinucida ,poate cine stie ce motive ar fi fost insa nu cred ca e sinucidere....
Sus
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Sam 26 06 2004, 8:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Erbasu avea degetele strivite.
De articolul scris in Libertatea ce sa mai spune Rolling Eyes
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 28 06 2004, 1:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

argumente pro si contra http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=magazine&detail=article&aid=78034
Sus
dani
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Lun 28 06 2004, 2:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pe langa cele scrise in articol, am inteles ca s-au gasit si urme ca ar fi fost tarat, ceea ce conduce mai mult spre crima Sad

Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Mar 29 06 2004, 5:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu sunt tot cu ideea ca este vorba de o crima...

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mie 30 06 2004, 8:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?page=articol&section_id=16&article_id=87790
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mie 30 06 2004, 3:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu stiu ce sa cred....80% crima...19% sinucidere...1%accident...NUmai Bunul Dumnezeu poate sti ce a fost acolo: Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!!!
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum