| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Cristina Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 03/02/2004 Mesaje: 827
|
Trimis: Mar 22 06 2004, 12:28 pm Titlul subiectului: Ce nota ii dai soacrei?! |
|
|
Nota 10: Prietena:
Din pacate ,asemenea soacre sunt o raritate. E cea care se poatra cu nora ei ca si cu ce mai buna prietena .E foarte intelegatoare cand apar probleme intre ea si sotul ei .
Nota 9 : Saritoarea
Nu se amesteca neintrebata in problemele conjugale ale norei ei, dar se implica atunci cand " copiii " au nevoie de ea si se straduieste sa fie impartiala. Chiar daca nu reuseste intotdeauna ?pentru ca e convinsa ca baiatul ei preferat are intotdeauna dreptate- intentia conteaza...
Nota 8 :Harnica
Spala, calca , si fac ecuratenie neobosita pentru fiul ei iubit si sotia lui.Isi scuteste nora de o multime de treburi neplacute, dar inconstient ,incearca sa fie mereu prezenta in viata " copiilor ". Se intampla, de plida ,deseori sa ramana la ei mai mult decat si-ar dori nora.
Nota 6/7 : Victima
Joaca de minune rolul mamei " parasite ", care sufera ca prezenta ei in viata baiatului mult iubit a devenit inutila. " Voi nu mai aveti nevoie de mine " si " Nu vreau sa va mai deranjez " sunt frazele ei favorite. Dupa multe insistente ,accepta sa vina in vizite si isi manifesta apoi-intr-un mod care te face sa te simti prost ?gratitudinea pentru asta.
Nota5 : Independenta
Nu are niciodata timp-sau se poarta ca si cand nu ar avea .Ori este hiperactiva,ori dezinteresul ei este pur demonstrativ.
Nota 4 :Bestia
Nu pierde niciodata o ocazie sa bage zazanie intre tine si el.E intriganta ,te barfeste si nu ezita nici sa impiedice terte personale in actiuni impotriva armoniei voastre conjugale .
Sursa LumeaFemeilor |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Mar 22 06 2004, 1:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| La a mea ii dau 9 cu plus. |
|
| Sus |
|
 |
vlada Parinte efervescent

Data inscrierii: 18/06/2004 Mesaje: 370 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 22 06 2004, 1:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Note mai jos de 4 nu sunt ?
Din pacate, pentru a mea 4 este mult prea mult,chiar si cu indulgenta...
Andreea si Vlad |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Mar 22 06 2004, 2:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ups! |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 22 06 2004, 2:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aoleu, mai Cristinica mama... m-ai lovit... Pai nu puteai sa mai astepti vreo luna asa ca sa ma supui chestionarului astuia????
Bine... intre 9 si 8! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Cristina Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 03/02/2004 Mesaje: 827
|
Trimis: Mar 22 06 2004, 3:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fluffy mama te inteleg perfect !!!
Eu daca nu ii dau nota maxima nu sunt corecta si mint . Eu acord nota 10 cu felicitari soacrei mele ,care in acelasi timp imi este prietena,mama si soacra |
|
| Sus |
|
 |
dani Parinte experimentat

Data inscrierii: 07/06/2004 Mesaje: 283 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 22 06 2004, 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
conteaza si viitoarele soacre?
A mea este un fenomen. In 4 ani nu a intervenit niciodata peste noi, nu vine in vizita decat daca insist foarte tare, in schimb atunci cand mergem la ea nu stie ce sa ne mai puna pe masa.
Cand ne mai certam (a fost o vreme cand am fost chiar despartiti), ne beam amandoua cafeaua in continuare, fara sa ma intrebe o data ce se intampla cu noi doi sau sa intervina la mine sau la el.
Pot sa vorbesc cu ea despre orice, fara nici un fel de retinere. Deoarece nu se incadreaza in nici o categorie, pot sa ii dau nota 11?
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 22 06 2004, 3:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu ma inteleg bine cu ea... desi mi-a pus, si nu o singura data in vedere, ca fiecare mama este "pentru" copilul sau - ceea ce e de altfel foarte normal... Deci, sa nu ma imbat cu apa rece... Insa, recunoaste atunci cand "copilul" greseste, se straduieste sa remedieze. La capitolul ajutor in casa, eu oricum prefer sa imi fac treburile singura, in stilul meu si la momentele alese de mine, asa ca fie soacra, fie mama, fie matusa sau bunica... eu prefer sa-mi rezolv cum stiu eu treburile casei, dar apreciez intentia.
Insa in ultima vreme am ajuns si eu la concluzia celor care mi-au spus acest lucru... e mai bine ca fiecare sa stea la casa lui... (trimitere la nota 8! ) _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003 Mesaje: 1302 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 23 06 2004, 9:52 am Titlul subiectului: |
|
|
| Eu i-as da 8 soacrei mele, dar nu fiindca se incadreaza la categoriile astea. Pur si simplu atat am considerat eu ca merita. E tipul de soacra care vrea sa-i controleze in continuare viata copilasului ( sotiorul meu e singur la parinti). CAnd era sotul meu flacau la mama, ea visa sa-i cumpere apartament pe aceeasi scara cu ea, sa aiba cheia sa vina tot timpul in control. Dar ce apreciez eu e ca nu numai ca nu baga zazanie intre noi, dar chiar trece cu vederea multe dintre iesirile mele mai nepotrivite fata de ea si incearca sa fim cat mai apropiate. Nu prea am de ce sa ma plang de ea, mai ales atata timp cat ne vedem doar 2-3 zile pe luna. |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Vin 09 07 2004, 2:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca intre 8 si 9! _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 12 07 2004, 1:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca tin cont de criteriile de mai sus as incadra-o undeva intre 8 si 10...
Daca ma gandesc in general la soacra mea....i-as da intre 8,75-9....este insa bine tinand cont ca sta in blocul de vis-a-vis....nu?? _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata
Ultima modificare efectuata de catre admin la Dum 04 06 2006, 11:41 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Elody Parinte experimentat

Data inscrierii: 20/06/2005 Mesaje: 165 Locatie: Franta
|
Trimis: Lun 18 07 2005, 8:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nota 10 cu felicitari.Ma inteleg super bine cu ea.Sper ca si pe viitor !!! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Lun 18 07 2005, 8:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
A mea , deocamdata 10 .Sa vedem dupa rodaj  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 19 07 2005, 1:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca 3. sau 5? E indiferenta. Uneori, daca o bagi in seama, face tampenii ....
As prefera sa ramana la 5. Si nu e hiperactiva.
Cred ca cel mai bine e sa o lasam in pace. Am ajuns la concluzia ca asta si vrea. Cred ca o oboseam vizitand-o 2 ore la 2-3 saptamani. Acum au trecut 4 luni de cand nu am vazut-o si nu ne simte lipsa (nu adata nici un tel.). Asa ca .... SUNT LBERA! NU MAI AM SOACRA!  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mar 19 07 2005, 1:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Mai rarut ca-i mai dragut ! Hihihihi . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Sam 10 12 2005, 4:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nota 9.Adevarul e ca este o femeie foarte de treaba si foarte intelegatoare! Sunt tare norocoasa cu asa o soacra! |
|
| Sus |
|
 |
Lala Parinte experimentat

Data inscrierii: 10/11/2005 Mesaje: 279 Locatie: Buc
|
Trimis: Sam 10 12 2005, 4:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dupa criteriile de mai sus este o '' VICTIMA '' acum nu stiu care dintre noi este adevarata victima
Poate fi o femeie care sa ajute mult cand ai nevoie ( dar iti scoate ochii dupa ) dar isi iubeste fanatic baietii si noi nurorile suntem niste accesorii neplacute _________________ O zi minunata tuturor ,
Lala
http://chicbebe.ro/album/album-Lala |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 10 12 2005, 5:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
subiectul meu preferat
soacra mea e prietena sau ma rog era pe vremuri.ne intelegam f bine, puneam tara la cale asta cand nu eram casatoriti dar stateam impreuna si al meu o mai lua pe aratura la ea ma duceam cu para .apoi s-a mutat din oras la mama ei si a inceput cu nervii si cu storsul banilor.asta a devenit indeletnicirea ei nr 1.cerut bani si facut datorii pe care daca nu le plateste fii-su (ca mai nou nu dam amandoi, da doar baiatul ei) face scandal, ii scoate ochii si multe alte rautati.asa ca mi-a cam iesit de la sufletel mai ales ca atunci cand vine aici in loc sa ma ajute parca trece taifunul prin casa asta si tb sa mai strang si dupa ea.ca nu mi-era de ajuns.noroc ca vine ff rar  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
diana maria Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005 Mesaje: 95 Locatie: arad
|
Trimis: Sam 14 01 2006, 5:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
a mea nu intra la voi in catalog, deoarece nici nota 1 nu cred ca merita...inainte de nunta imi propunea sa ma marit cu careva din State ca sa plec afara iar fiul ei sa vina cu viza ei si dupa cativa ani sa ne casatorim...sau...la nunta, la botezul singurului nepotel nu a venit si nici nu a dat absolut nimik....sau...cand ne-am mutat impreuna (fiindca n-aveam unde sta...) ne intreba cu bucurie" Stati cu chirie mare??" fiindca nu i-a dat niciodata nimik fiului ei si mereu am stat pe spatele alor mei...cand eram gravida a venit din State cu mana in... si mi-a adus doua plase de haine de-ale ei sa i le spal (fara TE ROG sau macar un pic de detergent sau ceva...nimik...nimik..).etc....etc...etc _________________ Diana Maria
mami de Glad si Elena |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Dum 15 01 2006, 4:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nota 8 in general este o soacra buna dar cam prea prezenta in viata noastra mult mai mult decut este necesar.Apropo, bine v-am gasit, noi sintem mama DANA si bebite NICOLETA LARISA  |
|
| Sus |
|
 |
|