CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ce nota ii dai soacrei?!
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 03/02/2004

MesajTrimis: Mar 22 06 2004, 12:28 pm    Titlul subiectului: Ce nota ii dai soacrei?! Raspunde cu citat (quote)

Nota 10: Prietena:
Din pacate ,asemenea soacre sunt o raritate. E cea care se poatra cu nora ei ca si cu ce mai buna prietena .E foarte intelegatoare cand apar probleme intre ea si sotul ei .

Nota 9 : Saritoarea
Nu se amesteca neintrebata in problemele conjugale ale norei ei, dar se implica atunci cand " copiii " au nevoie de ea si se straduieste sa fie impartiala. Chiar daca nu reuseste intotdeauna ?pentru ca e convinsa ca baiatul ei preferat are intotdeauna dreptate- intentia conteaza...

Nota 8 :Harnica
Spala, calca , si fac ecuratenie neobosita pentru fiul ei iubit si sotia lui.Isi scuteste nora de o multime de treburi neplacute, dar inconstient ,incearca sa fie mereu prezenta in viata " copiilor ". Se intampla, de plida ,deseori sa ramana la ei mai mult decat si-ar dori nora.

Nota 6/7 : Victima
Joaca de minune rolul mamei " parasite ", care sufera ca prezenta ei in viata baiatului mult iubit a devenit inutila. " Voi nu mai aveti nevoie de mine " si " Nu vreau sa va mai deranjez " sunt frazele ei favorite. Dupa multe insistente ,accepta sa vina in vizite si isi manifesta apoi-intr-un mod care te face sa te simti prost ?gratitudinea pentru asta.

Nota5 : Independenta
Nu are niciodata timp-sau se poarta ca si cand nu ar avea .Ori este hiperactiva,ori dezinteresul ei este pur demonstrativ.

Nota 4 :Bestia
Nu pierde niciodata o ocazie sa bage zazanie intre tine si el.E intriganta ,te barfeste si nu ezita nici sa impiedice terte personale in actiuni impotriva armoniei voastre conjugale .

Sursa LumeaFemeilor
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mar 22 06 2004, 1:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La a mea ii dau 9 cu plus.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
vlada
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 18/06/2004

MesajTrimis: Mar 22 06 2004, 1:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Note mai jos de 4 nu sunt ?
Din pacate, pentru a mea 4 este mult prea mult,chiar si cu indulgenta...

Andreea si Vlad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mar 22 06 2004, 2:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ups!
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 22 06 2004, 2:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aoleu, mai Cristinica mama... m-ai lovit... Pai nu puteai sa mai astepti vreo luna asa ca sa ma supui chestionarului astuia???? Razz Razz

Bine... intre 9 si 8! Razz

Lachitza mea

Sus
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 03/02/2004

MesajTrimis: Mar 22 06 2004, 3:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fluffy mama te inteleg perfect Wink Laughing Laughing Laughing !!!

Eu daca nu ii dau nota maxima nu sunt corecta si mint . Eu acord nota 10 cu felicitari soacrei mele ,care in acelasi timp imi este prietena,mama si soacra Embarassed
Sus
dani
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 07/06/2004

MesajTrimis: Mar 22 06 2004, 3:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

conteaza si viitoarele soacre? Smile

A mea este un fenomen. In 4 ani nu a intervenit niciodata peste noi, nu vine in vizita decat daca insist foarte tare, in schimb atunci cand mergem la ea nu stie ce sa ne mai puna pe masa.

Cand ne mai certam (a fost o vreme cand am fost chiar despartiti), ne beam amandoua cafeaua in continuare, fara sa ma intrebe o data ce se intampla cu noi doi sau sa intervina la mine sau la el.

Pot sa vorbesc cu ea despre orice, fara nici un fel de retinere. Deoarece nu se incadreaza in nici o categorie, pot sa ii dau nota 11?
Laughing Laughing Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 22 06 2004, 3:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu ma inteleg bine cu ea... desi mi-a pus, si nu o singura data in vedere, ca fiecare mama este "pentru" copilul sau - ceea ce e de altfel foarte normal... Deci, sa nu ma imbat cu apa rece... Insa, recunoaste atunci cand "copilul" greseste, se straduieste sa remedieze. La capitolul ajutor in casa, eu oricum prefer sa imi fac treburile singura, in stilul meu si la momentele alese de mine, asa ca fie soacra, fie mama, fie matusa sau bunica... eu prefer sa-mi rezolv cum stiu eu treburile casei, dar apreciez intentia.

Insa in ultima vreme am ajuns si eu la concluzia celor care mi-au spus acest lucru... e mai bine ca fiecare sa stea la casa lui... (trimitere la nota 8! Razz )

Lachitza mea

Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Mie 23 06 2004, 9:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu i-as da 8 soacrei mele, dar nu fiindca se incadreaza la categoriile astea. Pur si simplu atat am considerat eu ca merita. E tipul de soacra care vrea sa-i controleze in continuare viata copilasului ( sotiorul meu e singur la parinti). CAnd era sotul meu flacau la mama, ea visa sa-i cumpere apartament pe aceeasi scara cu ea, sa aiba cheia sa vina tot timpul in control. Dar ce apreciez eu e ca nu numai ca nu baga zazanie intre noi, dar chiar trece cu vederea multe dintre iesirile mele mai nepotrivite fata de ea si incearca sa fim cat mai apropiate. Nu prea am de ce sa ma plang de ea, mai ales atata timp cat ne vedem doar 2-3 zile pe luna.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Vin 09 07 2004, 2:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cred ca intre 8 si 9!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Lun 12 07 2004, 1:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca tin cont de criteriile de mai sus as incadra-o undeva intre 8 si 10...
Daca ma gandesc in general la soacra mea....i-as da intre 8,75-9....este insa bine tinand cont ca sta in blocul de vis-a-vis....nu??

Ultima modificare efectuata de catre admin la Dum 04 06 2006, 11:41 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Elody
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 20/06/2005

MesajTrimis: Lun 18 07 2005, 8:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nota 10 cu felicitari.Ma inteleg super bine cu ea.Sper ca si pe viitor Embarassed Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing !!!
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Lun 18 07 2005, 8:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A mea , deocamdata 10 .Sa vedem dupa rodaj Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mar 19 07 2005, 1:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca 3. sau 5? E indiferenta. Uneori, daca o bagi in seama, face tampenii ....
As prefera sa ramana la 5. Si nu e hiperactiva.
Cred ca cel mai bine e sa o lasam in pace. Am ajuns la concluzia ca asta si vrea. Cred ca o oboseam vizitand-o 2 ore la 2-3 saptamani. Acum au trecut 4 luni de cand nu am vazut-o si nu ne simte lipsa (nu adata nici un tel.). Asa ca .... SUNT LBERA! NU MAI AM SOACRA! Laughing
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 19 07 2005, 1:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai rarut ca-i mai dragut ! Hihihihi .

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Sam 10 12 2005, 4:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nota 9.Adevarul e ca este o femeie foarte de treaba si foarte intelegatoare! Sunt tare norocoasa cu asa o soacra!
Sus
Lala
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 10/11/2005

MesajTrimis: Sam 10 12 2005, 4:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dupa criteriile de mai sus este o '' VICTIMA '' acum nu stiu care dintre noi este adevarata victima Confused

Poate fi o femeie care sa ajute mult cand ai nevoie ( dar iti scoate ochii dupa Mad ) dar isi iubeste fanatic baietii si noi nurorile suntem niste accesorii neplacute Evil or Very Mad

Lala

http://chicbebe.ro/album/album-Lala
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Sam 10 12 2005, 5:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

subiectul meu preferat Laughing Laughing
soacra mea e prietena sau ma rog era pe vremuri.ne intelegam f bine, puneam tara la cale asta cand nu eram casatoriti dar stateam impreuna si al meu o mai lua pe aratura la ea ma duceam cu para Laughing .apoi s-a mutat din oras la mama ei si a inceput cu nervii si cu storsul banilor.asta a devenit indeletnicirea ei nr 1.cerut bani si facut datorii pe care daca nu le plateste fii-su (ca mai nou nu dam amandoi, da doar baiatul ei) face scandal, ii scoate ochii si multe alte rautati.asa ca mi-a cam iesit de la sufletel mai ales ca atunci cand vine aici in loc sa ma ajute parca trece taifunul prin casa asta si tb sa mai strang si dupa ea.ca nu mi-era de ajuns.noroc ca vine ff rar Laughing Laughing
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005

MesajTrimis: Sam 14 01 2006, 5:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

a mea nu intra la voi in catalog, deoarece nici nota 1 nu cred ca merita...inainte de nunta imi propunea sa ma marit cu careva din State ca sa plec afara iar fiul ei sa vina cu viza ei si dupa cativa ani sa ne casatorim...sau...la nunta, la botezul singurului nepotel nu a venit si nici nu a dat absolut nimik....sau...cand ne-am mutat impreuna (fiindca n-aveam unde sta...) ne intreba cu bucurie" Stati cu chirie mare??" fiindca nu i-a dat niciodata nimik fiului ei si mereu am stat pe spatele alor mei...cand eram gravida a venit din State cu mana in... si mi-a adus doua plase de haine de-ale ei sa i le spal (fara TE ROG sau macar un pic de detergent sau ceva...nimik...nimik..).etc....etc...etc
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Dum 15 01 2006, 4:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nota 8 in general este o soacra buna dar cam prea prezenta in viata noastra mult mai mult decut este necesar.Apropo, bine v-am gasit, noi sintem mama DANA si bebite NICOLETA LARISA jos_palaria
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum