| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 21 06 2004, 3:25 pm Titlul subiectului: Ciocolata - cat de multa au voie copiii sa manance? |
|
|
Ciocolata ..... acest "cosmar" dulce al siluetei noastre ! Cum procedam insa cu copiii ? Teoretic nu au voie ...dar practic ? E cea alba mai putin "rea" decat cealalta ? |
|
| Sus |
|
 |
Theodora Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003 Mesaje: 593 Locatie: Atena
|
Trimis: Lun 21 06 2004, 6:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am votat destul de des,in sensul ca se intampla sa le dau zilnic,daca cer si o data pe saptamana,daca nu cer.
Si cind le dau,numai un bastonas de la KINDER,niciodata mai mult,acum pt ca e vara si KINDER opreste productia ca sa nu se strice ciocolata in timpul transportului si de la caldura,le dau NESQUIK,la fel ca si KINDER,dar de la Nestle! |
|
| Sus |
|
 |
Geanina-Luminita Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Mar 22 06 2004, 9:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu ii dau Alexei, Kinder (ou si batonase) si ciocolata pentru copii de la Milka (batonas, la fel cu Kinder).
Sau, tot de la Milka (ca au astia o ciocolata... de ar trebui sa ma plateasca pentru reclama ) ciocolata alba cu ciase sau capsune. Alexa o prefera pe cea cu caise.
Evit si chiar nu-i dau ciocolata amaruie. Cand i-am dat, am observat cat de mult o agita.
Ea stie ca nu are voie decat un batonas pe zi sau un ou Kinder. _________________ "Libertatea suprema a fiintei umane, este alegerea atitudinii, indiferent de circumstante.
 |
|
| Sus |
|
 |
fish Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/05/2004 Mesaje: 164 Locatie: Olanda
|
Trimis: Mie 13 10 2004, 11:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
potrivit majoritatii "chef-ilor", ciocolata cu continut mare ce cacao, peste 70% e ...mult mai buna pentru silueta decat cea cu lapte si continut scazut de cacao...ma refer exact la cea amaruie...se pare ca o bucatica de ciocolata e chiar propice pentru creier...il stimuleaza...
in privinta copiilor, eu nu i-am dat pana acum niciodata Deborei, a gustat putin mousse parca...insa mai mult a lins...dar baton de ciocolata nu i-am dat si o sa incerc sa o tin cat pot de mult departe de ea...sunt atatea alte bunatati...o sa vad cat o sa-mi reuseasca...insa dupa cum o vad acum, ea ar manca ce mananc eu,...si eu nu sunt o fana infocata a ciocolatei... _________________ Adevarul e cea mai buna minciuna. |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Joi 14 10 2004, 9:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am votat "aroape de loc", dar al meu e ?nc? mic, nu ?tie ?i nu cere, a?a c?....... _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi 14 10 2004, 9:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Bre... dati odata ciocolata aia-ncoa, ca va scap eu de ea si de gandurile astea... pacatoase... _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Joi 14 10 2004, 10:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Pentru ganduri pacatoase la noi merge ciocolata Heidi. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Mar 19 10 2004, 5:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
cat mai rar... si atunci cand ii dau e Kinder _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 19 10 2004, 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am votat "Doar la ocazii speciale" pentru ca nu-i dau des dar nici foarte rar...o data de doua ori pe saptamana.
Este un copil foarte activ si ciocolata il da peste cap ...adica il agita mai mult decat este cazul...
De obicei prefer sa-i dau chesti ...si cu ciocolata...adica nu numai ciocolata...
De Kinder a cam trecut vremea...il enerveaza jucariile mici ...dar rar...mai cere  _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
raluca badescu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 04/05/2004 Mesaje: 887
|
Trimis: Dum 28 11 2004, 8:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
ale mele isi iau singure din magazine de pe raft. ce sa mai zic....chiar am rugat o tipa de la raion sa nu-i dea voie sa ia ciocolata ca nu vroiam sa ii dau uneia din fete. a inceput asta mica sa se smiorcaie si am negociat sa nu ia daca eu iau bobo pentru acasa.
cand e cu tati schema e simpla, mananca cat poate.
apoi bea multa apa sau suc de fructe.
azi a luat prajituri cu crema de vanilie, a papat alex cat a vrut eu eram cantitate neglijabila pe langa ea.
inainte a mancat supa de galusti asa ca m-am resemnat a mancase si altceva.
si mai au o manie vor sa le cumpar bobo bagate in jucarii, gen ursuleti, figurine de iarna, au trecut de la oua kinder la astea. |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 28 11 2004, 8:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si Andrei are "placerea" asta...sa aiba o surpriza...orice!
Mereu vrea sa vada "ce mi-a picat"?  _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Lun 29 11 2004, 4:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| admin a scris: | Si Andrei are "placerea" asta...sa aiba o surpriza...orice!
Mereu vrea sa vada "ce mi-a picat"?  |
si Diana la fel face!!! _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
Elody Parinte experimentat

Data inscrierii: 20/06/2005 Mesaje: 165 Locatie: Franta
|
Trimis: Mar 26 07 2005, 9:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu e buna ciocolata pt copii mici Da pt oameni mari da !! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mie 14 09 2005, 2:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Alexa mananca destul de des ciocolata desi e alergica la tot ce inseamna cacao , cola , ciocolata si cafea , dar cu masura .Saandrei nu i-am dat niciodata inca . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mie 14 09 2005, 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mony nu se omoara cu dulciurile, asa ca am scapat de griji... Daca vede ciocolata sau bobo cere si apoi o tine in manuta si rade fericita ca are bobo, dar in cel mai fericit caz o mozoleste si morfoleste putin dupa care i-o da lu mami sa se ingrase ea...
De votat am votat "la ocazii speciale" _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mie 14 09 2005, 4:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Georgi a scris: | Mony nu se omoara cu dulciurile, asa ca am scapat de griji... Daca vede ciocolata sau bobo cere si apoi o tine in manuta si rade fericita ca are bobo, dar in cel mai fericit caz o mozoleste si morfoleste putin dupa care i-o da lu mami sa se ingrase ea...
De votat am votat "la ocazii speciale" |  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Roxana_G Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2004 Mesaje: 941 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 14 09 2005, 9:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nici Alex nu se omoara cu dulciurile, ba chiar le refuza. Exceptand pe cele cu cacao...deci ciocoalata.
Am votat insa "aproape niciodata". Am observat ca si dupa 5-6 boabe de cereale cu cacao parca e teleghidata. _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 15 09 2005, 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
e , la noi "cusa" ( ciocolata ) e la ordinea zilei ! si io care ziceam ca nu o sa ii dau in concluzie , ce ti-e si cu teoria asta ! pana acum cand se scula marc imi zicea "neatza" . acum imi spune "mami, cusa" |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Joi 15 09 2005, 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu ii dau zilnic. Nu am votat, dar daca o faceam acum vreo 2 luni as fi zis ca nu-i dau deloc. Acuma insa, lucrurile s-au schimbat. Ca sa manince trebuie sa-i arat bobo. Si ia Edy o gura de bobo, si eu ii dau 3 linguri de papa, si asa maninca, iar la sfirsit, bineinteles desertul, bobo. Iar cind e numai cu bunicul acasa sau ies la plimbare, se duce singur la magazin si cere bobo, iar daca nu-i cumpara, plinge cu lacrimi de crocodil pina cedeaza. Am incercat sa-i dau ciocolata care nu-i place, numai sa-l fac sa renunte. Dar el o arunca si cere bobo bun. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 16 09 2005, 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Copii au voie la ciocolata amaruie
O tableta de ciocolata amaruie pe zi poate scadea presiunea sangelui si poate reduce riscul diabetului, conform ultimului studiu publicat in "American Journal of Clinical Nutrition". Cercetatorii le-au oferit participantilor la studiu cate 100 de grame de ciocolata amaruie si 100 de grame de ciocolata alba. Presiunea sangelui a scazut la cei care au consumat ciocolata amaruie. Insa cei care au consumat ciocolata alba nu ai simtit nici un efect pozitiv. Trebuie precizat ca majoritatea participantilor la studiu au fost copii.
Sursa: revista "Super BEBE" _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
|