CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ciocolata - cat de multa au voie copiii sa manance?
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 3:25 pm    Titlul subiectului: Ciocolata - cat de multa au voie copiii sa manance? Raspunde cu citat (quote)

Ciocolata ..... acest "cosmar" dulce al siluetei noastre Laughing ! Cum procedam insa cu copiii Rolling Eyes ? Teoretic nu au voie ...dar practic ? E cea alba mai putin "rea" decat cealalta ? Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Theodora
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 6:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am votat destul de des,in sensul ca se intampla sa le dau zilnic,daca cer si o data pe saptamana,daca nu cer.
Si cind le dau,numai un bastonas de la KINDER,niciodata mai mult,acum pt ca e vara si KINDER opreste productia ca sa nu se strice ciocolata in timpul transportului si de la caldura,le dau NESQUIK,la fel ca si KINDER,dar de la Nestle!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Geanina-Luminita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mar 22 06 2004, 9:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu ii dau Alexei, Kinder (ou si batonase) si ciocolata pentru copii de la Milka (batonas, la fel cu Kinder).
Sau, tot de la Milka (ca au astia o ciocolata... de ar trebui sa ma plateasca pentru reclama Laughing ) ciocolata alba cu ciase sau capsune. Alexa o prefera pe cea cu caise.

Evit si chiar nu-i dau ciocolata amaruie. Cand i-am dat, am observat cat de mult o agita.

Ea stie ca nu are voie decat un batonas pe zi sau un ou Kinder.

Sus
fish
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/05/2004

MesajTrimis: Mie 13 10 2004, 11:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

potrivit majoritatii "chef-ilor", ciocolata cu continut mare ce cacao, peste 70% e ...mult mai buna pentru silueta decat cea cu lapte si continut scazut de cacao...ma refer exact la cea amaruie...se pare ca o bucatica de ciocolata e chiar propice pentru creier...il stimuleaza...
in privinta copiilor, eu nu i-am dat pana acum niciodata Deborei, a gustat putin mousse parca...insa mai mult a lins...dar baton de ciocolata nu i-am dat si o sa incerc sa o tin cat pot de mult departe de ea...sunt atatea alte bunatati...o sa vad cat o sa-mi reuseasca...insa dupa cum o vad acum, ea ar manca ce mananc eu,...si eu nu sunt o fana infocata a ciocolatei... Wink Smile

Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 14 10 2004, 9:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am votat "aroape de loc", dar al meu e ?nc? mic, nu ?tie ?i nu cere, a?a c?.......
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Joi 14 10 2004, 9:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bre... dati odata ciocolata aia-ncoa, ca va scap eu de ea si de gandurile astea... pacatoase... Laughing Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 14 10 2004, 10:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing

Pentru ganduri pacatoase la noi merge ciocolata Heidi.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Mar 19 10 2004, 5:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cat mai rar... si atunci cand ii dau e Kinder

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 19 10 2004, 6:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am votat "Doar la ocazii speciale" pentru ca nu-i dau des dar nici foarte rar...o data de doua ori pe saptamana.
Este un copil foarte activ si ciocolata il da peste cap ...adica il agita mai mult decat este cazul...
De obicei prefer sa-i dau chesti ...si cu ciocolata...adica nu numai ciocolata... Razz
De Kinder a cam trecut vremea...il enerveaza jucariile mici ...dar rar...mai cere Razz
raluca badescu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 04/05/2004

MesajTrimis: Dum 28 11 2004, 8:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ale mele isi iau singure din magazine de pe raft. ce sa mai zic....chiar am rugat o tipa de la raion sa nu-i dea voie sa ia ciocolata ca nu vroiam sa ii dau uneia din fete. a inceput asta mica sa se smiorcaie si am negociat sa nu ia daca eu iau bobo pentru acasa.
cand e cu tati schema e simpla, mananca cat poate.
apoi bea multa apa sau suc de fructe.
azi a luat prajituri cu crema de vanilie, a papat alex cat a vrut eu eram cantitate neglijabila pe langa ea.
inainte a mancat supa de galusti asa ca m-am resemnat a mancase si altceva.
si mai au o manie vor sa le cumpar bobo bagate in jucarii, gen ursuleti, figurine de iarna, au trecut de la oua kinder la astea.
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Dum 28 11 2004, 8:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si Andrei are "placerea" asta...sa aiba o surpriza...orice!
Mereu vrea sa vada "ce mi-a picat"? Laughing Laughing
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Lun 29 11 2004, 4:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Si Andrei are "placerea" asta...sa aiba o surpriza...orice!
Mereu vrea sa vada "ce mi-a picat"? Laughing Laughing

si Diana la fel face!!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Elody
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 20/06/2005

MesajTrimis: Mar 26 07 2005, 9:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu e buna ciocolata pt copii mici Rolling Eyes Da pt oameni mari da Wink Laughing !!
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mie 14 09 2005, 2:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alexa mananca destul de des ciocolata desi e alergica la tot ce inseamna cacao , cola , ciocolata si cafea , dar cu masura .Saandrei nu i-am dat niciodata inca .

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 14 09 2005, 3:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mony nu se omoara cu dulciurile, asa ca am scapat de griji... Daca vede ciocolata sau bobo cere si apoi o tine in manuta si rade fericita ca are bobo, dar in cel mai fericit caz o mozoleste si morfoleste putin dupa care i-o da lu mami sa se ingrase ea... Embarassed Laughing

De votat am votat "la ocazii speciale"

http://www.putfile.com/georgi
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mie 14 09 2005, 4:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:
Mony nu se omoara cu dulciurile, asa ca am scapat de griji... Daca vede ciocolata sau bobo cere si apoi o tine in manuta si rade fericita ca are bobo, dar in cel mai fericit caz o mozoleste si morfoleste putin dupa care i-o da lu mami sa se ingrase ea... Embarassed Laughing

De votat am votat "la ocazii speciale"
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Mie 14 09 2005, 9:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici Alex nu se omoara cu dulciurile, ba chiar le refuza. Exceptand pe cele cu cacao...deci ciocoalata.

Am votat insa "aproape niciodata". Am observat ca si dupa 5-6 boabe de cereale cu cacao parca e teleghidata.

Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Joi 15 09 2005, 2:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e , la noi "cusa" ( ciocolata ) e la ordinea zilei ! si io care ziceam ca nu o sa ii dau Embarassed Laughing in concluzie , ce ti-e si cu teoria asta ! Wink pana acum cand se scula marc imi zicea "neatza" . acum imi spune "mami, cusa" Rolling Eyes
Sus
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Joi 15 09 2005, 3:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu ii dau zilnic. Nu am votat, dar daca o faceam acum vreo 2 luni as fi zis ca nu-i dau deloc. Acuma insa, lucrurile s-au schimbat. Ca sa manince trebuie sa-i arat bobo. Si ia Edy o gura de bobo, si eu ii dau 3 linguri de papa, si asa maninca, iar la sfirsit, bineinteles desertul, bobo. Iar cind e numai cu bunicul acasa sau ies la plimbare, se duce singur la magazin si cere bobo, iar daca nu-i cumpara, plinge cu lacrimi de crocodil pina cedeaza. Am incercat sa-i dau ciocolata care nu-i place, numai sa-l fac sa renunte. Dar el o arunca si cere bobo bun.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 16 09 2005, 10:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Copii au voie la ciocolata amaruie

O tableta de ciocolata amaruie pe zi poate scadea presiunea sangelui si poate reduce riscul diabetului, conform ultimului studiu publicat in "American Journal of Clinical Nutrition". Cercetatorii le-au oferit participantilor la studiu cate 100 de grame de ciocolata amaruie si 100 de grame de ciocolata alba. Presiunea sangelui a scazut la cei care au consumat ciocolata amaruie. Insa cei care au consumat ciocolata alba nu ai simtit nici un efect pozitiv. Trebuie precizat ca majoritatea participantilor la studiu au fost copii.

Sursa: revista "Super BEBE"

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum